Cathay News

Lê Kiều Như: 17 tuổi, thân hình tôi đã chuẩn như bây giờ

“Tôi chỉ có đẹp và sẽ đẹp hơn. Tôi không thể xấu đi khi tôi chưa cho phép”, Lê Kiều Như chia sẻ về nhan sắc của mình.

Sau 2 năm tập trung cho việc đóng phim truyền hình, đầu năm 2014, Lê Kiều Như bất ngờ xuất hiện với những hình ảnh gợi cảm, nóng bỏng. Theo Lê Kiều Như, cô làm vậy bởi không thể ích kỷ giấu kín cho riêng mình vẻ đẹp tuyệt tác mà tạo hóa đã ban tặng cô – những đường cong cơ thể nóng bỏng.

Lê Kiều Như: 17 tuổi, thân hình tôi đã chuẩn như bây giờ - 1

Hình ảnh mới nhất của Lê Kiều Như.

Cũng thời gian này, cái tên Lê Kiều Như “hot” hơn khi cô tuyên bố đã quyết định chuyển thể cuốn tiểu thuyết bị ngưng phát hành là Sợi xích từ cách đây 4 năm lên màn ảnh rộng. Cô hợp tác cùng một đạo diễn người Nhật thực hiện phim này.

Lê Kiều Như chia sẻ, suốt 4 năm qua cô rất buồn khi Sợi xích bị ngưng phát hành. Nhưng bây giờ, cô sẽ không buồn nữa mà sẽ làm một bộ phim dựa trên cuốn tiểu thuyết này. “Tôi mong muốn, khán giả xem phim để thấy, Sợi xích không phải là dâm thư như người ta vẫn nói”, người đẹp chia sẻ.

Tôi chỉ có đẹp và sẽ đẹp hơn

Với nhiều cô gái trẻ, việc chụp hình khoe da thịt công khai với hàng triệu người chủ yếu muốn gây sự chú ý. Còn với Lê Kiều Như, hẳn là để PR bản thân và cũng hút sự quan tâm của công chúng?

Mỗi người có một quan điểm và lý do để chọn cho mình cách thể hiện bản thân. Đối với tôi, tôi chỉ muốn chia sẻ với mọi người niềm tự hào của mình. Thật sự, tôi tự tin với  những đường cong cơ thể hoàn hảo mà tạo hóa ưu ái ban tặng.

Tôi không muốn ích kỷ giấu kín tuyệt tác này. Chính vì thế mà tôi luôn thích chụp những bộ ảnh khoe được đường cong trên cơ thể mình. Không chỉ riêng nội y, bikini mà áo dài truyền thống Việt Nam cũng được tôi lựa chọn để tôn vinh ba vòng nóng bỏng.

Để có được số đo 3 vòng nóng bỏng, hẳn Lê Kiều Như phải mất nhiều thời gian tập luyện và ăn kiêng?

Vì luôn bận rộn với việc quay phim, nên thời gian tập thể dục của tôi rất ít. Nếu có thời gian rảnh, tôi tìm chỗ nào đó để tự thiền một mình, hay tập vài động tác yoga để cân bằng sức khoẻ.

Lê Kiều Như: 17 tuổi, thân hình tôi đã chuẩn như bây giờ - 2

Tác giả của “Sợi xích” tự hào với những đường cong cơ thể.

Tôi thấy một số người đẹp sau khi tham gia một bộ phim đã tuyên bố không bao giờ đóng phim nữa. Lý do là vì đóng phim quá vất vả mà cát sê lại không cao. Thậm chí, những ngày trên phim trường, họ phải ăn uống kham khổ, chỗ nào cũng có thể ngủ vì quá mệt. Là người quan trọng nhan sắc, việc đóng phim vất vả như vậy chắc chắn sẽ ảnh hưởng đến vẻ đẹp, tại sao Lê Kiều Như vẫn ham đóng phim đến vậy?

Đúng vậy. Những gì chị  kể ở trên chỉ là một phần nhỏ những nỗi vất vả mà diễn viên phải trải qua. Còn có những việc khủng khiếp hơn nhiều. Lúc dầm mưa đến phát ốm, lúc phơi nắng cháy da, lại có lúc phải chui vào những nơi hôi hám đến ngạt thở, lại thường xuyên thiếu ngủ… Thế nhưng, chính sự đam mê nghề diễn đã giúp tôi chiến thắng nỗi sợ xấu đẹp.

Hơn nữa, tôi là người luôn sống có mục đích. Tầm cao nào đặt ra tôi cũng chinh phục được. Từ công việc cho tới vóc dáng của tôi cũng thế. Tôi chỉ có đẹp và sẽ đẹp hơn. Tôi không thể xấu đi khi tôi chưa cho phép.

Dù tôi biết thời gian rất tàn nhẫn với tuổi thanh xuân, nhan sắc nhưng tôi tin mình có thể làm được những gì mình muốn. Năm tôi 17 tuổi, thân hình tôi đã chuẩn như bây giờ. Tôi mong rằng, khi 50 tuổi, tôi vẫn giữ được vóc dáng này.

Nhiều phụ nữ kết hôn, sinh con xong dù cố gắng cũng không thể lấy lại vóc dáng ban đầu? Bạn nghĩ sao nếu rơi vào hoàn cảnh này?

Tôi sẽ tìm cho mình một lối thoát khi rơi vào hoàn cảnh này. Đối với tôi, ngoài sử dụng chất xám trong đầu để làm việc, thì chất xám ấy cũng được hoạt động để bảo vệ nhan sắc của mình. Nhan sắc vẫn luôn là tài sản quí giá của tôi và tôi không bao giờ muốn đánh mất nó.

Đại gia xung quanh tôi rất nhiều

Mới đây tôi có nghe Lê Kiều Như kể về chuyện từng có đại gia đánh tiếng sẽ giúp đỡ chị đăng quang ngôi vị cao nhất một cuộc thi sắc đẹp nếu chị đồng ý. Chẳng phải như thế chị càng có cơ hội tiến thân trong showbiz mà lại nhàn hạ, tội gì không nhận?

Muốn nhàn hạ thì tôi đã chấp nhận. Nhưng mọi chuyện không đơn giản như thế. Đã đồng ý thì phải đánh đổi, chẳng ai cho không ai cái gì. Mà đánh đổi thì đó không phải là tình người. Tôi không thích kiểu sống như thế.

Hơn nữa, trái tim tôi chỉ trao tặng cho người mình yêu, bất cứ cám dỗ gì cũng không đánh đổi được. Tôi cũng thích làm việc bằng đam mê, đánh đổi chất xám để lấy vinh quang.

Tôi tin, ngoài sắc đẹp, tôi còn có khả năng trường tồn trong cuộc sống này, nên với hai từ “nhàn thân” không bao giờ có trong đầu của Lê Kiều Như.

Còn đại gia xung quanh tôi thì rất nhiều, cũng không ít lần tôi rung rinh bởi họ trông rất lịch lãm. Thế nhưng, cơn say nắng như thế tôi nhanh chóng vượt qua. Tôi cũng có trái tim như bao người khác, nên rung rinh cảm xúc là chuyện bình thường. Nhưng để thuyết phục được tôi trao tặng con tim thì hơi khó đấy nhé.

Tôi nghĩ, mình  không nên mạo hiểm để đánh mất một tình cảm đã xây dựng hơn 9 năm qua với người mình yêu. Lòng chung thuỷ chính là cách để tôi và bạn trai giữ gìn được tình yêu.

Lê Kiều Như: 17 tuổi, thân hình tôi đã chuẩn như bây giờ - 3

“Tôi thích đánh đổi chất xám để lấy vinh quang”.

Nhạc sỹ Nguyễn Nhất Huy có phải là đại gia không? Anh ấy giúp Lê Kiều Như thế nào trong cuộc sống?

Anh Huy không phải đại gia, nhưng anh Huy là một báu vật mà Thượng đế đã ban cho tôi. Anh ấy luôn cùng tôi vượt qua sóng gió, và khiến tôi mạnh mẽ hơn khi mệt mỏi. Thành công của tôi ngày hôm nay cũng một phần nhờ nguồn động viên, cổ vũ từ anh ấy.

Hay nói thẳng nói thật, không ngần nhìn trước ngó sau, Lê Kiều Như không sợ bị đánh giá là quá tự tin?

Tôi là một người có sao nói vậy. Những gì tôi nói điều dựa trên cơ sở có thật. Tôi biết mình là một người tự tin. Nhưng tôi là thế, luôn tự hào với những gì mình đang có.

Còn ai đánh giá ra sao thì tùy họ. Mỗi người có một cách nhìn nhận vấn đề khác nhau. Trong mắt tôi, tôi là người quyến rũ nhất trên đời.

Bạn trai Nguyễn Nhất Huy có ý kiến gì về tính cách này của Lê Kiều Như?

Nguyễn Nhất Huy luôn ủng hộ tôi, và luôn yêu thích bản tính quyết đoán của tôi, dù đôi lúc anh ấy cũng hơi mệt mỏi với tính cách này.

Nhưng rồi anh ấy càng yêu và hiểu tôi nhiều, bởi anh biết tôi làm việc gì cũng suy nghĩ trước sau. Với những bộ hình gợi cảm của tôi, anh ấy thường nói: “em là một cô gái toả hương cho đời”.

Lê Kiều Như: 17 tuổi, thân hình tôi đã chuẩn như bây giờ - 4

Có vẻ như Lê Kiều Như ít bạn bè trong showbiz?

Có lẽ là vậy. Có người bảo rằng, tôi là một người lập dị. Tôi thấy cũng đúng. Nhưng ít bạn cũng có cái hay của ít bạn, vì tôi có thêm thời gian để toàn tâm, toàn ý làm nghệ thuật được nhiều hơn.

Thời gian này dư luận đang bàn tán vụ tiểu thuyết Sợi xích được chuyển thể thành phim. Họ cho rằng đây sẽ là một bộ phim khiêu dâm. Bạn nghĩ sao về ý kiến này?

Tôi không có ý kiến gì. Tùy mọi người nghĩ. Dù sao thì cuốn sách Sợi xích của tôi từng bị gán là dâm thư rồi. Tất cả câu trả lời vẫn ở phía trước. Tôi không nên giải thích nhiều, sẽ mất hay.

Chọn một đạo diễn người Nhật để làm phim Sợi xích, mà các nhà làm phim Nhật nổi tiếng là bạo tay với những cảnh nóng, bạn có lo Sợi xích sẽ gây sốc hơn cả cuốn tiểu thuyết cùng tên này như 4 năm trước?

Tôi rất hiểu điều này khi làm việc cùng các nhà làm phim bên Nhật. Nhưng cách suy nghĩ về các nhà làm phim của Nhật luôn thích bạo tay với cảnh nóng là sai lầm. Họ luôn có tư duy về mặt sống và có tầm nhìn rất cao trong những cảnh quay nghệ thuật. Họ cũng đề cao tính nhân văn của con người khi làm phim, và tôi tuyệt đối tin họ.

Sẽ thế nào nếu Lê Kiều Như vào vai nữ chính phim này?

Tôi cũng đã được đạo diễn nhã ý mời, nhưng tôi thích làm tác giả Sợi xích hơn là vào vai nữ chính. Nhưng tôi sẽ là người hướng dẫn, truyền cảm xúc cho nhân vật trên giấy của tôi thành nhân vật sống trên màn ảnh rộng.

Cảm ơn Lê Kiều Như về những chia sẻ!

78 thoughts on “Lê Kiều Như: 17 tuổi, thân hình tôi đã chuẩn như bây giờ

 1. I just want to say I’m very new to blogging and actually savored you’re web-site. Almost certainly I’m going to bookmark your website . You definitely come with terrific stories. Thanks for revealing your web-site.

 2. This is actually a good influencing view on this particular idea. And I’d like you to know that I’m really glad you shared your thoughts plus knowledge and I find that i agree. I truly truly appreciate the straightforward writing along with the focus you have invested writing this posting. Loads of thanks yous for that good work plus very good luck with the website, I most certainly will be awaiting new topics within the future.

 3. hello!,I really like your writing very a lot! share we keep up a correspondence more about your post on AOL? I need a specialist on this space to solve my problem. Maybe that’s you! Taking a look ahead to see you.

 4. Great ¡V I should definitely pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme . a tones way for your client to communicate. Nice task..

 5. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

 6. You actually make it seem really easy together with your presentation but I find this matter to be actually one thing which I believe I would never understand. It seems too complicated and extremely extensive for me. I am looking ahead for your next publish, I¡¦ll try to get the hold of it!

 7. You actually make it seem so easy together with your presentation however I in finding this topic to be actually something which I think I would by no means understand. It kind of feels too complicated and extremely vast for me. I am having a look forward to your next put up, I will try to get the hang of it!

 8. Wonderful beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for a blog site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

 9. I like the helpful information you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here regularly. I am quite sure I will learn many new stuff right here! Good luck for the next!

 10. Nice read, I just passed this onto a friend who was doing some research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile So let me rephrase that: Thank you for lunch!

 11. What i don’t understood is actually how you are now not actually a lot more well-appreciated than you may be now. You’re very intelligent. You recognize thus significantly on the subject of this matter, made me in my view consider it from so many various angles. Its like men and women are not fascinated except it is one thing to do with Woman gaga! Your personal stuffs great. Always deal with it up!

 12. Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s really informative. I’m gonna watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

 13. Wow! This can be one particular of the most beneficial blogs We have ever arrive across on this subject. Basically Wonderful. I am also an expert in this topic therefore I can understand your hard work.

 14. We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your web site offered us with valuable information to work on. You’ve done an impressive job and our whole community will be thankful to you.

 15. Generally I do not read post on blogs, however I wish to say that this write-up very forced me to try and do it! Your writing taste has been surprised me. Thanks, quite nice post.

 16. I’ve been surfing online more than three hours nowadays, but I never discovered any fascinating article like yours. It is lovely worth sufficient for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content material as you probably did, the web might be a lot more useful than ever before. “Where facts are few, experts are many.” by Donald R. Gannon.

 17. Absolutely composed subject material, regards for selective information. “The bravest thing you can do when you are not brave is to profess courage and act accordingly.” by Corra Harris.

 18. F*ckin’ tremendous things here. I’m very satisfied to see your article. Thank you a lot and i am having a look ahead to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?

 19. mesbgn,If you want a hassle free movies downloading then you must need an app like showbox which may provide best ever user friendly interface.

 20. Normally I do not learn article on blogs, however I wish to say that this write-up very pressured me to try and do so! Your writing style has been amazed me. Thanks, quite nice post.

 21. Normally I do not read post on blogs, but I wish to say that this write-up very compelled me to take a look at and do so! Your writing taste has been amazed me. Thanks, very nice post.

 22. Generally I do not learn article on blogs, but I would like to say that this write-up very pressured me to check out and do so! Your writing taste has been surprised me. Thanks, very nice article.

 23. You could definitely see your enthusiasm within the paintings you write. The sector hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to say how they believe. Always follow your heart.

 24. Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such excellent info being shared freely out there.

 25. I have been browsing online more than 3 hours nowadays, but I never discovered any attention-grabbing article like yours. It¡¦s pretty value enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made good content as you probably did, the internet can be a lot more useful than ever before.

 26. Good web site! I really love how it is simple on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I’ve subscribed to your feed which must do the trick! Have a nice day!

 27. sdraqawkdu,A fascinating discussion is definitely worth comment. I do think that you ought to publish more on this topic, it may not be a taboo gjvimcspjsg,subject but generally folks don’t talk about such subjects. To the next! All the best!!

 28. Hi, Neat post. There’s a problem with your web site in web explorer, may check this¡K IE nonetheless is the marketplace leader and a huge component to people will leave out your wonderful writing because of this problem.

 29. qovzgd Yeezy Shoes,Are you searching for top class Escort service in Noida and want to enjoy with them, hire sexy girls from top Greater Noida escort service and enjoy full night.

 30. Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he just bought me lunch as I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thank you for lunch!

 31. Dalio said that he became a capitalist when he was 12 years old, when he earned his first salary by sending newspapers, mowing lawns and helping people with golf clubs, and in the stock market in the 1960s.

 32. Still, we are doing very well now. “Trump Said. Trump believes that in terms of economic growth, the Fed “has really slowed down our speed” and pointed out that there is now “no inflation.”

 33. It was my choice, but I was forced to make it before I was ready. The day I signed the paperwork to go forward with the procedure to (hopefully) preserve my fertility, I was handed a stack of forms that I realized most people had weeks to consider—at home, in the safety of their own space, with their partner or family or friends by their side. Instead, I was being asked to answer huge questions in 10 minutes; six weeks of radiation treatment really couldn’t wait. Some questions were straightforward, but others were harder. They asked what I’d want to happen to my eggs if something were to happen to me. Donate them to science? Destroy them? Donate them to another woman? Any woman or someone specific?

 34. Pingback: Cheap NFL Jerseys
 35. I’m not even paying attention to it, Lillard told Yahoo Sports. But when I do see it, that’s cool. He does it every game, so it doesn’t bother me. I don’t celebrate in someone’s face and try to disrespect my opponent. But if a team calls a timeout, I’ll go acknowledge the crowd and celebrate with my teammates as I’m going to the bench. I’m not going to say some wild s—. I think with him, he’s pounding his chest and talking s— and that’s what gets him going. That’s the difference between us.

 36. My spouse and i ended up being absolutely excited when John could complete his basic research using the ideas he received from your blog. It is now and again perplexing just to be handing out tricks which usually people have been selling. And we all fully understand we now have the website owner to be grateful to because of that. The entire explanations you’ve made, the straightforward web site navigation, the relationships you will aid to instill – it’s got everything astounding, and it’s really leading our son and us reason why the situation is enjoyable, which is certainly seriously serious. Thanks for the whole thing!

 37. Wow! This can be one particular of the most useful blogs We have ever arrive across on this subject. Basically Great. I am also an expert in this topic therefore I can understand your effort.

 38. This is a great tip particularly to those new to the blogosphere.
  Simple but very accurate info… Many thanks for sharing this
  one. A must read article!

 39. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

 40. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

 41. I have been exploring for a bit for any high-quality articles or blog posts in this sort of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this web site. Studying this information So i am satisfied to convey that I’ve a very good uncanny feeling I found out just what I needed. I most surely will make sure to don¡¦t fail to remember this website and provides it a glance on a relentless basis.

 42. Police said Jones pulled out a handgun that he had legally purchased three days earlier before Raja fired at him six times within 13 seconds. Raja hit Jones three times and Jones died of a gunshot wound to his chest.

 43. I just want to say I am just newbie to weblog and certainly liked you’re blog. Likely I’m planning to bookmark your website . You certainly have good writings. Bless you for sharing your blog site.

 44. I just want to say I’m all new to blogs and actually liked you’re web site. Very likely I’m want to bookmark your blog . You actually have perfect articles and reviews. With thanks for revealing your web-site.

 45. What?s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It absolutely useful and it has aided me out loads. I hope to give a contribution & assist other users like its helped me. Great job.

Comments are closed.