Tuấn “con”: sát thủ bắn đại ca Thắng Chập của Nam Định

Ngày 8/9/2005, tại TAND TP Hà Nội, Nguyễn Ngọc Tú, tức Tú “sủi” và Nguyễn Anh Tuấn, tức Tuấn “con” – những “sát thủ” đã tham gia vụ sát hại anh Đặng Vũ Thắng tại Thảo Cầm Viên, thanh toán Thắng “chập” trên đường Bình Giã, cướp tiền tại phố Cao Thắng – sẽ lại ra đứng trước vành móng ngựa.

55370489-1301902514_tuan-con

Trong hàng loạt vụ gây án nghiêm trọng của nhóm tội phạm này tại Hà Nội và TP.HCM, Nguyễn Anh Tuấn cùng các đồng phạm đều sử dụng hàng nóng là khẩu súng K54.

Lần ra toà thứ 3 trong vòng chưa đầy 9 tháng này, Nguyễn Ngọc Tú cùng các đồng phạm bị các cơ quan bảo vệ pháp luật truy tố về hành vi chém người ở phố Hàng Rươi và lừa đảo, chiếm đoạt chiếc xe SH ở phố Tạ Hiện và đặc biệt là vụ nổ súng trên đường Lê Duẩn để dằn mặt một đối tượng buôn “thuốc lắc” là Phạm Minh Thắng. Khẩu súng K54 mà Nguyễn Anh Tuấn đã dùng để bắn thị uy tại phố Lê Duẩn chính là tang vật của hàng loạt vụ gây án nghiêm trọng tại Hà Nội và TP.HCM.

21h ngày 19/5/2003, một toán cướp đã xông vào tiệm vàng Ngọc Hà ở số 17 đường Nguyễn Sơn, phường Phú Thạnh, quận Tân Phú, TP.HCM. Bị chống trả quyết liệt, toán cướp đã rút súng K54 bắn thẳng vào nhân viên tiệm vàng. Viên đạn không nổ. Toán cướp buộc phải tháo chạy. Trong cuộc rượt đuổi kéo dài gần 2km sau đó, những tên cướp đã sử dụng khẩu súng K54 bắn vào những dân tham gia truy bắt, gây thương tích cho 7 người và làm 1 người thiệt mạng. Để thoát thân khỏi hiện trường vụ án, toán cướp nguy hiểm này còn dùng súng uy hiếp, gây ra 2 vụ cướp xe môtô của người đi đường. Trong vụ cướp xe thứ nhất không thành, bọn tội phạm đã dùng súng bắn trọng thương anh Trần Quốc Trung, sau đó, chúng tiếp tục bắn thẳng vào anh Trần Quốc Trí và cướp đi chiếc xe BKS: 52H-6419.

6 ngày sau vụ cướp, Phân viện Kỹ thuật Hình sự – Bộ Công an đã tiến hành giám định vết đạn thu được tại hiện trường và đưa ra một kết luận hết sức quan trọng: vết đạn thu được tại hiện trường vụ cướp tiệm vàng Ngọc Hà ngày 19/5/2003, vụ cướp 270 triệu đồng ngày 12/5/2001 tại đường Bình Giã, phường 13, quận Tân Bình và vụ thanh toán Thắng “chập” đêm 12/9/2000 là cùng một khẩu súng bắn ra. Chuyên án G503 đấu tranh với nhóm tội phạm nguy hiểm này được Công an TP.HCM xác lập. Hướng điều tra lúc ấy được tập trung vào nhóm tội phạm khét tiếng do Đặng Công Ánh, tức Ánh “thiệp” và Nguyễn Xuân Thắng, tức Thắng “chập” cầm đầu.

Tháng 6/2003, Ban Chuyên án G503 của Công an TP.HCM đã phối hợp với Tổng Cục Cảnh sát – Bộ Công an phục hồi điều tra vụ chém giết giữa 2 băng nhóm tội phạm của Ánh “thiệp” và Thắng “chập” xảy ra từ tháng 5/1998 tại bến xe A10 đường Phan Văn Trị, quận Gò Vấp, TP.HCM. Liên tiếp sau đó, hàng loạt đối tượng cộm cán trong 2 băng nhóm tội pạm này đã bị Công an TP.HCM bắt giữ. Thế nhưng, trong những lần đi cung, các đối tượng tuyệt đối không khai nhận về những vụ gây án có sử dụng “vũ khí nóng”, đặc biệt là súng K54.

Cho đến khi Nguyễn Anh Tuấn, tức Tuấn “con”, đối tượng đã có 2 tiền án bị lực lượng Cảnh sát Đặc nhiệm – Công an Hà Nội bắt giữ về hành vi giết người, cướp tài sản và tàng trữ vũ khí quân dụng trái phép, đồng thời thu giữ được khẩu súng K54 thì “hành trình” gây án nghiêm trọng của khẩu súng này mới được làm rõ.

Năm 1998, Tuấn “con” (Nguyễn Anh Tuấn, SN 1975, trú tại ngõ Cẩm Văn, phường Hàng Bột, quận Đống Đa) sau khi tham gia vào một vụ giết người, cướp tài sản, biết không thể sống yên ổn tại Hà Nội nên đã bỏ lại 3 cô vợ, tìm đường trốn vào TP.HCM. Tại đây, trong một lần đi đánh bạc, Tuấn “con” đã bị Thắng “chập” (Nguyễn Văn Thắng, đối tượng hình sự người Nam Định) cùng đàn em là Nghiệp “choé” cướp 18 triệu đồng. Chuyện cướp bạc này, trong một cuộc rượu, Tuấn “con” đã kể với Trà “hinh” (Trần Văn Trà, Sn 1966, trú tại đường Lý Chính Thắng, phường 7, quận 3, có 1 tiền án, đang bị truy nã về tội giết người và tàng trữ vũ khí quân dụng trái phép), một gã giang hồ “có số” ở TP.HCM. Trà “hinh” sau đó đã ra lệnh phải tổ chức chém Thắng “chập” để trả thù cho Tuấn “con”.

Thực hiện quyết định này, Hùng “phá mả” (Quách Huy Hùng, SN 1972), Hà “chanh” (Trần Sỹ Hà, SN 1973, đối tượng có 1 tiền án về tội giết người) và Hùng “ngoạn” (Nguyễn Khắc Hùng, SN 1967) đã được điều từ Hà Đông vào TP.HCM. Bọn chúng mang theo dao lùng Thắng “chập” và Nghiệp “choé” khắp nơi nhưng không được.

2 năm sau, trong một lần trở lại TP.HCM, Tuấn “con” bắt liên lạc được với Ánh “thiệp” (Đặng Công Ánh, SN 1963, ở phường Đông Hưng Thuận, Q12), một kẻ cùng băng với Thắng “chập” nhưng lại có mâu thuẫn sâu sắc với tên này. Không quên thù cũ, hai tên tiếp tục bàn cách hạ thủ Thắng “chập”. Ánh “thiệp” đã đưa cho Tuấn “con” 1 khẩu súng K54, 1 xe máy, 1 ĐTDĐ cùng 2 con dao bài.

23h ngày 12/9/2000, được Ánh “thiêp” mật báo địa điểm Thắng “chập” đang ăn nhậu, Tuấn “con” đã cùng Quang “gà” (Lê Anh Quang, SN 1975, trú tại tập thể ĐH Sư phạm, quận Cầu Giấy, Hà Nội), Hoàng “bắc” (Đỗ Minh Hoàng, SN 1977, trú tại Vạn Phúc, Hà Đông, đối tượng có 1 tiền án về tội giết người) và Chung “con” (Phạm Xuân Chung, SN 1978, ở phường Văn Mỗ, thị xã Hà Đông) đi 2 xe máy mang theo hung khí tới đường Bình Giã, phường 13, quận Tân Bình. Tại đây, Tuấn “con” đã rút súng bắn Thắng “chập” 4 phát, Chung “con” dùng dao bài chém thêm 2 nhát nhưng Thắng không chết mà chỉ bị thương tật 62%.

Tháng 2/2003, Tuấn “con” từ TP.HCM vừa đặt chân ra Hà Nội thì bị lực lượng Cảnh sát Đặc nhiệm bắt giữ tại một sới bạc trên địa bàn huyện Gia Lâm. Cho tới ngày 22/7/2003, Hà “chanh”, Hùng “ngoạn”, Hùng “phá mả” lần lượt bị Phòng Cảnh sát Hình sự (nay là Cảnh sát Điều tra tội phạm về TTXH) bắt giữ. Sau đó, các đối tượng đã tham gia vào vụ thanh toán Thắng “chập” là Chung “con” và Hoàng “bắc”, Tú “sủi”, Quang “gà”… lần lượt sa lưới pháp luật. Lực lượng Cảnh sát Đặc nhiệm Hà Nội đã thu giữ khẩu súng K54 mà bọn chúng đã sử dụng để thanh toán Thắng “chập” tại đường Bình Giã.

Quá trình điều tra vụ án, Công an TP Hà Nội đã làm rõ, vào lúc 5h sáng 12/5/2001, bọn tội phạm này đã sử dụng khẩu súng K54 để gây ra vụ cướp 270 triệu đồng của anh Huỳnh Ngọc Tài tại đường Cao Thắng, quận 3, TP.HCM. Sau khi gây ra hàng loạt vụ án tại TP.HCM, Tuấn “con” gửi lại súng và bỏ trốn. Khẩu súng K54 ấy, trong vòng 2 năm đã lần lượt qua tay Tú “sủi”, Hùng “ngoạn”, Nghiệp “nh㔠đi gây án trước khi được giao lại cho Tuấn “con” tại TP.HCM vào năm 2001.

Tháng 3/2002, do mâu thuẫn trong việc mua “thuốc lắc” của Phạm Minh Thắng (SN 1975, trú tại ngõ Lương Sử A, quận Đống Đa) Nguyễn Ngọc Tú, tức Tú “sủi” cùng đồng bọn đã vác dao tới phường Bách Khoa, quận Hai Bà Tưng dùng dao chém liên tiếp tới 10 nhát vào người Phạm Minh Thắng khi Thắng đang ngủ với một cô bạn gái. Trong vụ án này, Phạm Minh Thắng chỉ thoát chết khi cô gái nằm bên cạnh tỉnh giấc lớn tiếng hô hoán khiến Tú “sủi” và đồng bọn phải bỏ chạy. Phạm Minh Thắng sau khi được cấp cứu tại bệnh viện đã cùng một số đối tượng tìm Tú “sủi” đánh trả thù. Đêm 1/5/2002, trong khi đang đi trên đường Lê Duẩn cùng Tú “sủi”, Nguyễn Anh Tuấn đã rút điện thoại gọi cho Phạm Minh Thắng và rút súng K54 ra bán 1 phát đạn “dằn mặt” nên sau đó, Phạm Minh Thắng đã viết đơn từ chối đi giám định thương tật và đề nghị không truy tố trách nhiệm hình sự những người có hành vi cố ý gây thương tích cho mình.

Sau khi Nguyễn Anh Tuấn bị bắt, khẩu súng K54 đã được nhóm tội phạm chuyển tay đưa đi cất giấu ở nhiều nơi. Tháng 7/2003, khẩu súng K54 này cùng 3 viên đạn được Cảnh sát Đặc nhiệm Hà Nội thu giữ tại phường Nam Đồng, quận Đống Đa. Khẩu súng K54 này được giấu trong 1 chiếc tủ mà ngay cả người chủ nhà cũng không hề biết. Ngoài khẩu súng này, trong quá trình truy bắt các đối tượng hình sự nguy hiểm, Cảnh sát Đặc nhiệm Hà Nội còn thu giữ 1 khẩu súng K59 khác cùng 36 viên đạn, 3 ống giảm thanh mà Nguyễn Anh Tuấn cùng đồng bọn đã sử dụng trong các vụ trọng án tại Hà Nội và TP.HCM.

Tin Cùng Chủ Đề<< Tuấn “con” : vào trại giam gặp sát thủ hai bằng đại học

84 thoughts on “Tuấn “con”: sát thủ bắn đại ca Thắng Chập của Nam Định

 • February 7, 2019 at 11:47 pm
  Permalink

  I simply want to say I’m new to blogging and site-building and truly savored this web site. Probably I’m planning to bookmark your blog . You definitely have excellent articles. Regards for revealing your web-site.

 • February 16, 2019 at 11:34 am
  Permalink

  How to test if a computer is connected to the network correctly?

 • February 18, 2019 at 8:32 pm
  Permalink

  How do I get traffic to a blog on blogger?. I need people to find my blog via keywords but I can’t find the Webmaster tool on blogger to do this. Or the Sitemap tab that supposedly exists. And how to do feeds. And I don’t understand how I sign up my blog with search engines. Can someone explain this to a beginner as myself? I’m entering a blog contest partly judged on comments left on the page, so getting the traffic there is important..

 • February 19, 2019 at 6:26 pm
  Permalink

  If you are interested in imagine a alter in distinct llife, starting up usually the Los angeles Surgical procedures fat reduction method is a large movement in order to accomplishing which usually idea. lose belly fat

 • February 20, 2019 at 11:04 pm
  Permalink

  I am starting a Virtual assistant business and would like to start building a website that can expand with me. I am on a very limited income so I need to start it for next to no money upfront. Please help..

 • February 25, 2019 at 8:10 am
  Permalink

  Hello, i think that i saw you visited my web site so i came to “return the favor”.I am trying to find things to enhance my site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

 • February 27, 2019 at 6:39 pm
  Permalink

  Wow! Thank you! I continually needed to write on my website something like that. Can I take a portion of your post to my site?

 • March 2, 2019 at 3:21 pm
  Permalink

  I’m so happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the random misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 • March 4, 2019 at 10:16 pm
  Permalink

  I am thinking about building a local news website that will, for the most part, be a collection of local news stories published by newspapers and other sources. Is it legal to do this? I would, of course, give all credit to the authors. I’m just wondering what the legality of this would be? Thanks for the help!.

 • March 7, 2019 at 5:41 am
  Permalink

  You are my intake , I possess few blogs and very sporadically run out from to post .I believe this site holds some real fantastic info for everyone. “Dealing with network executives is like being nibbled to death by ducks.” by Eric Sevareid.

 • March 7, 2019 at 12:03 pm
  Permalink

  I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 • March 8, 2019 at 11:01 am
  Permalink

  You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 • March 14, 2019 at 1:06 am
  Permalink

  Magnificent site. Plenty of helpful info here. I’m sending it to several buddies ans also sharing in delicious. And of course, thank you to your sweat!

 • March 21, 2019 at 1:40 pm
  Permalink

  F*ckin’ amazing issues here. I’m very happy to see your post. Thanks a lot and i’m looking forward to touch you. Will you please drop me a mail?

 • March 22, 2019 at 8:07 am
  Permalink

  Real nice design and style and excellent content , nothing at all else we require : D.

 • March 22, 2019 at 2:20 pm
  Permalink

  Keep up the fantastic work , I read few posts on this website and I believe that your website is very interesting and contains circles of excellent info .

 • March 22, 2019 at 9:49 pm
  Permalink

  Hey, you used to write magnificent, but the last few posts have been kinda boring… I miss your super writings. Past few posts are just a bit out of track! come on!

 • March 23, 2019 at 1:06 am
  Permalink

  Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing some research on that. And he just bought me lunch because I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thanks for lunch!

 • March 23, 2019 at 12:00 pm
  Permalink

  I intended to compose you one bit of word to be able to thank you the moment again with the great techniques you have documented in this article. This is really remarkably open-handed of you giving freely what a few individuals could have sold for an e-book to get some dough on their own, principally considering that you might well have done it if you wanted. Those good tips additionally worked to become fantastic way to be aware that someone else have similar keenness much like my personal own to figure out more on the subject of this matter. I know there are some more fun sessions in the future for those who scan through your blog.

 • March 31, 2019 at 7:14 pm
  Permalink

  cssfnkrna,If you want a hassle free movies downloading then you must need an app like showbox which may provide best ever user friendly interface.

 • April 2, 2019 at 8:47 am
  Permalink

  You completed a number of good points there. I did a search on the subject and found the majority of persons will agree with your blog.

 • April 4, 2019 at 12:13 am
  Permalink

  I simply want to mention I am all new to weblog and honestly enjoyed this web page. Most likely I’m planning to bookmark your website . You really have exceptional writings. With thanks for revealing your webpage.

 • April 4, 2019 at 9:38 pm
  Permalink

  Definitely, what a magnificent blog and enlightening posts, I will bookmark your website.Have an awsome day!

 • April 5, 2019 at 11:42 pm
  Permalink

  Wow! This can be one particular of the most useful blogs We have ever arrive across on this subject. Basically Excellent. I am also a specialist in this topic therefore I can understand your effort.

 • April 7, 2019 at 9:36 pm
  Permalink

  ybmuplpgll New Yeezy,Waw! Its really great and wonderful ever i found. Thank you for sharing this info.

 • April 8, 2019 at 8:26 pm
  Permalink

  I am working on an educational website and the owners wanted an article section where I put articles they indicate on the site. The articles come from news/magazine and other online article/new sources. I have been listing ?Article Taken From: (URL)? and a link to the original article. I thought that was enough, but I have heard from a friend that it isn?t. . This site is NOT yet publicly online, so I can change things to be legal before it becomes a legal problem.. . What do I need as a citation to make sure I don?t infringe on anyone?s copyright?. Do I need to do anything else other than listing a citation & link to be legal?. . Thank You all for helping!. SRGR.

 • April 8, 2019 at 9:10 pm
  Permalink

  I would like to thnkx for the efforts you’ve put in writing this web site. I’m hoping the same high-grade website post from you in the upcoming also. Actually your creative writing abilities has encouraged me to get my own blog now. Actually the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

 • April 9, 2019 at 5:24 am
  Permalink

  Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how can we communicate?

 • April 9, 2019 at 2:59 pm
  Permalink

  We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your site offered us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our entire community will be grateful to you.

 • April 10, 2019 at 8:19 am
  Permalink

  I simply had to say thanks yet again. I do not know the things I would have made to happen in the absence of those ways contributed by you relating to such a theme. It previously was a real terrifying circumstance in my circumstances, but noticing your specialized fashion you processed the issue forced me to jump with gladness. I’m happy for your information and then believe you comprehend what a powerful job that you’re getting into educating some other people through the use of a web site. I know that you have never come across any of us.

 • April 10, 2019 at 9:33 am
  Permalink

  cbgnea,A fascinating discussion is definitely worth comment. I do think that you ought to publish more on this topic, it may not be a taboo kfaqwzyh,subject but generally folks don’t talk about such subjects. To the next! All the best!!

 • April 11, 2019 at 2:10 am
  Permalink

  Hello there, I found your website via Google while looking for a comparable matter, your site came up, it appears good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

 • April 11, 2019 at 10:15 am
  Permalink

  jonhzat Yeezy,Hi there, just wanted to say, I liked this article. It was helpful. Keep on posting!

 • April 13, 2019 at 9:29 am
  Permalink

  i require some suggestions for a blog site. i currently do poems and also studies on it but i wan na talk about something.

 • April 14, 2019 at 9:56 pm
  Permalink

  Hey, how’s it going?

  I want to pass along some very important news that everyone needs to hear!

  In December of 2017, Donald Trump made history by recognizing Jerusalem as the captial of Israel. Why is this big news? Because by this the Jewish people of Israel are now able to press forward in bringing about the Third Temple prophesied in the Bible.

  Jewish Rabbis have publicly announced that their Messiah will be revealed in the coming years who will be a leader and spiritual guide to all nations, gathering all religions under the worship of one God. They deny Jesus as their Messiah, and the Bible tells us this Jewish Messiah will be the counterfiet that will bring about a false peace, and ultimatley the great tribulation.

  They even printed a coin to raise money for the Temple with Donald Trumps face on the front and with king Cyrus'(who built the second Temple) behind him. On the back of the coin is an image of the third Temple.

  More importantly, the power that runs the world wants to put a RFID microchip in our body making us total slaves to them. This chip matches perfectly with the Mark of the Beast in the Bible, more specifically in Revelation 13:16-18:

  “He causes all, both small and great, rich and poor, free and slave, to receive a mark on their right hand or on their foreheads, and that no one may buy or sell except one who has the mark or the name of the beast, or the number of his name.

  Here is wisdom. Let him who has understanding calculate the number of the beast, for it is the number of a man: His number is 666.”

  Referring to the last days, this could only be speaking of a cashless society, which we have yet to see, but are heading towards. Otherwise, we could still buy or sell without the mark amongst others if physical money was still currency. This Mark couldn’t be spiritual because the word references two different physical locations. If it was spiritual it would just say in the forehead. RFID microchip implant technology will be the future of a one world cashless society containing digital currency. It will be implanted in the right-hand or the forehead, and we cannot buy or sell without it! We must grow strong in Jesus. AT ALL COSTS, DO NOT TAKE IT!

  “Then a third angel followed them, saying with a loud voice, “If anyone worships the beast and his image, and receives his mark on his forehead or on his hand, he himself shall also drink of the wine of the wrath of God, which is poured out full strength into the cup of His indignation. He shall be tormented with fire and brimstone in the presence of the holy angels and in the presence of the Lamb. And the smoke of their torment ascends forever and ever; and they have no rest day or night, who worship the beast and his image, and whoever receives the mark of his name” (Revelation 14:9-11).

  People have been saying the end is coming for many years, but we needed two key things. One, the Third Temple, and two, the technology for a cashless society to fulfill the prophecy of the Mark of the Beast.

  Visit http://WWW.BIBLEFREEDOM.COM to see proof for these things and much more!

  If you haven’t already, it is time to seek God with all your heart. Jesus loves you more than you could imagine. He wants to have a relationship with you and redeem you from your sins. Turn to Him and repent while there is still hope! God bless!

 • April 15, 2019 at 2:03 am
  Permalink

  Thanks a lot for providing individuals with an extremely wonderful possiblity to read articles and blog posts from this blog. It’s usually very excellent plus packed with a good time for me and my office colleagues to visit your site at the very least three times a week to see the fresh guidance you have got. And definitely, I am just actually fulfilled with your cool tactics you serve. Certain 2 facts in this posting are absolutely the most impressive we have ever had.

 • April 15, 2019 at 3:23 am
  Permalink

  Thank you for every other informative blog. The place else may just I am getting that kind of info written in such a perfect method? I have a challenge that I am simply now operating on, and I’ve been on the look out for such info.

 • April 15, 2019 at 12:20 pm
  Permalink

  Simply wish to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply great and i can assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the rewarding work.

 • April 15, 2019 at 6:54 pm
  Permalink

  Thanks a bunch for sharing this with all people you really understand what you’re speaking about! Bookmarked. Kindly also discuss with my site =). We will have a hyperlink change contract between us!

 • April 16, 2019 at 7:47 am
  Permalink

  Terrific work! That is the kind of info that are meant to be shared across the net. Shame on Google for now not positioning this put up higher! Come on over and talk over with my site . Thank you =)

 • April 20, 2019 at 3:51 pm
  Permalink

  Really my blog site name is not appropriate to my blog niche. in this time i want to convert my blog site to a site with blog writer. but i do not recognize if i will do it, after that just how much will influence my blog traffic?.

 • April 21, 2019 at 12:32 am
  Permalink

  The reputation of Germany’s fist industry, the automotive industry, is still being affected by the emissions scandal. In 2015, Volkswagen admitted to manipulating millions of diesel engines and cheating on emissions testing.

 • April 25, 2019 at 5:31 pm
  Permalink

  “Because of the poor economic performance in Europe, we are facing a slowdown in global economic growth,” Kudlow said in an interview with Bloomberg Television. But unlike the White House, at the policy meeting in March, the Fed did not conclude that the global economic slowdown meant that the bank should start cutting interest rates.

 • Pingback:Cheap NFL Jerseys

 • Pingback:Fruityloops Crack

 • May 2, 2019 at 12:15 am
  Permalink

  I discovered your site website on bing and appearance many of your early posts. Preserve within the really good operate. I just now extra increase Rss to my MSN News Reader. Seeking forward to reading much more of your stuff afterwards!…

 • May 3, 2019 at 1:20 am
  Permalink

  Great write-up, I am a big believer in commenting on blogs and forums to let the blog writers know that they’ve added some thing of great benefit to the world wide web!

 • May 5, 2019 at 12:21 am
  Permalink

  A person essentially assist to make severely articles I might state. This is the very first time I frequented your website page and thus far? I surprised with the analysis you made to make this particular publish amazing. Excellent task!

 • May 6, 2019 at 8:13 pm
  Permalink

  Hey there! I could have sworn I’ve been to this site before but after checking through some
  of the post I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking
  back frequently!

 • May 7, 2019 at 2:32 am
  Permalink

  you are truly a good webmaster. The website loading pace is amazing. It sort of feels that you are doing any unique trick. Furthermore, The contents are masterwork. you have performed a excellent process in this matter!

 • May 9, 2019 at 1:14 am
  Permalink

  Thanks a lot for sharing this with all of us you actually know what you are speaking about! Bookmarked. Kindly also consult with my site =). We can have a hyperlink alternate arrangement among us!

 • May 9, 2019 at 1:14 am
  Permalink

  Excellent post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely helpful info specifically the last part 🙂 I care for such info much. I was looking for this particular information for a very long time. Thank you and good luck.

 • May 10, 2019 at 12:34 am
  Permalink

  My family members every time say that I am killing my time
  here at web, however I know I am getting knowledge every day by reading such
  nice articles.

 • May 10, 2019 at 2:12 am
  Permalink

  I wish to express thanks to the writer for bailing me out of such a circumstance. Just after surfing through the internet and meeting techniques which are not productive, I thought my life was gone. Living devoid of the approaches to the issues you’ve fixed by means of your write-up is a critical case, as well as the kind which could have negatively damaged my entire career if I had not noticed your web blog. Your actual training and kindness in dealing with the whole thing was tremendous. I am not sure what I would have done if I had not come across such a solution like this. It’s possible to now look forward to my future. Thanks a lot very much for your skilled and result oriented guide. I will not hesitate to recommend your web sites to anybody who should have direction about this situation.

 • May 13, 2019 at 1:24 pm
  Permalink

  I couldn’t refrain from commenting. Well written!

 • May 13, 2019 at 2:44 pm
  Permalink

  It’s truly a nice and helpful piece of info. I’m happy that you just shared this helpful information with
  us. Please keep us up to date like this. Thank you
  for sharing.

 • May 15, 2019 at 12:40 am
  Permalink

  Do you have a spam problem on this site; I
  also am a blogger, and I was wondering your situation; many of us have created some
  nice methods and we are looking to exchange methods with other folks, why not shoot me an email if interested.

 • May 27, 2019 at 10:17 am
  Permalink

  Great ¡V I should definitely pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

 • May 29, 2019 at 6:10 pm
  Permalink

  So,Jordan on Thursday,Jordan before the team left Oakland for Los Angeles — where Game 6 will be played on Friday — Kerr uttered phrases that serve as euphemisms for desperation.

 • May 30, 2019 at 2:45 am
  Permalink

  What is a great free blog writing website that I can react to blog sites as well as others will reply to me?

 • June 9, 2019 at 8:44 am
  Permalink

  Wow, incredible blog layout! How lengthy have you ever been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is magnificent, as smartly the content material!

 • June 12, 2019 at 4:27 am
  Permalink

  Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed!
  Extremely helpful information particularly the last part :
  ) I care for such info a lot. I was looking for this particular information for a very
  long time. Thank you and good luck.

 • June 13, 2019 at 7:15 am
  Permalink

  I simply want to tell you that I am all new to weblog and certainly enjoyed your web blog. Most likely I’m want to bookmark your blog . You amazingly have remarkable articles and reviews. Appreciate it for revealing your website page.

 • June 16, 2019 at 2:31 am
  Permalink

  There is noticeably a lot to know about this. I think you made various nice points in features also.

 • June 17, 2019 at 8:04 am
  Permalink

  Its like you learn my mind! You seem to understand so much approximately this, such
  as you wrote the e book in it or something.
  I think that you just can do with some p.c. to power
  the message house a little bit, but other than that, that is great blog.
  An excellent read. I’ll certainly be back.

 • June 17, 2019 at 9:46 pm
  Permalink

  Wow I absolutely love her! She is so darn beautiful on top of being a really good actor. I don’t think the show V is all that good, however I watch it anyway just so I can see her. And I don’t know if you’ve ever seen her do an interview but she is also rather funny and its all so natural for her. I personally never even heard of her before The V, now I’ll watch anything she’s on.

 • June 22, 2019 at 5:18 pm
  Permalink

  emapdj,Your blog was informative and valuable to me. Thanks for sharing.

 • June 22, 2019 at 8:32 pm
  Permalink

  I like what you guys are up too. Such clever work
  and reporting! Keep up the excellent works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll.
  I think it’ll improve the value of my website :).

Comments are closed.