“Triết lý” của gái gọi sinh viên: Được đủ thứ, tội gì không làm!

Để tìm hiểu thực tế, ngày cuối tuần, chúng tôi quyết định theo chân T., một “dân chơi” có tiếng tới một quán karaoke trên địa bàn quận Thanh Xuân (Hà Nội) với lời giới thiệu khá hấp dẫn: “Cứ vào mà xem, kiểu gì cũng có. Các ông tha hồ mà chọn”.

“Khoe” thẻ sinh viên để… hành nghề
Sau thủ tục đăng ký và vào nhận phòng hát, vừa bước vào phòng cùng chúng tôi, cậu nhân viên của quán với khuôn mặt non choẹt ngay lập tức “gợi ý”: “Các bác hát “chay” thế này thôi à? Có cần gọi “đào” chung cho vui không? Quán em toàn sinh viên năm đầu, hàng ngon hết ý”.
Nghe giới thiệu như vậy, T. “chủ xị” cho buổi hát của chúng tôi hôm nay rút tờ 100 nghìn ra dúi vào tay cậu nhân viên của quán như để “thưởng công” kèm theo cái nháy mắt đầy ẩn ý: “Chú điều cho anh 3 “đào” ngon ngon một tý nhé”.
Chỉ đợi có thế, cậu nhân viên kia lập tức lui ra để làm công tác “điều đào”. Khoảng 20 phút sau, 3 cô gái khá trẻ, trang điểm nhẹ, phục trang là quần jean ngắn và áo phông bó sát người, “khoe” hết những gì cần “khoe” là bộ mông cong vút và cặp đùi trắng nõn bước vào chào khách rồi ngồi xuống bên cạnh.
Sau khi chọn Hằng, tên một trong 3 gái được “điều” đến để hát cùng khách. Qua trò chuyện, Hằng cho biết mình sinh năm 1995, quê Hà Tĩnh, là sinh viên năm nhất hiện đang theo học trường Học viện T. và mới “đi làm” được 3 tháng nay. Thấy tôi tỏ vẻ hoài nghi khi Hằng nói mình đang là sinh viên, ngay lập tức Hằng rút ngay tấm thẻ sinh viên ra như để “chứng minh” những điều mình nói là thật.
Thấy tôi ngỏ ý muốn “qua đêm”, Hằng phân trần: “Em thuộc loại gái ngồi bàn, tức là chỉ ngồi tiếp khách, hát cho khách vui. Bao giờ có người gọi bọn em mới đến, “đi khách” thì em không. Nghề này cũng phân thành nhiều kiểu, gái ngồi bàn, gái gọi (đến hát, nếu khách có nhu cầu thì phục vụ từ A-Z)…”.
Sau đó, Hằng chỉ tay sang 2 cô bạn mình đang ngồi hát rồi nói: “Áo đen là Hoa, sinh năm 1995 cũng là sinh viên, quê ở Sóc Sơn. áo trắng là Trang, sinh năm 1993, quê Thanh Hóa, không đi học, là dân chuyên nghiệp trong nghề này. Hoa và Trang thì thường xuyên “đi” khách. Nếu tàu nhanh thì 1 củ (1 triệu) qua đêm thì 2 củ. Anh hỏi họ thử xem.”
Làm gái gọi “được ăn, được hát miễn phí lại… có tiền”
Khi nghe tôi hỏi sao mới năm đầu mà đã sớm đi làm nghề này, Hằng thỏ thẻ cho biết, những ngày mới ra Hà Nội học cũng đã đi làm thêm đủ nghề nhưng thu nhập thấp không đủ chi tiêu, bố mẹ ở quê đều là nông dân cả nên không thể chu cấp nhiều nên lúc nào cũng trong tình cảnh túng thiếu.
Nói về “cơ duyên” bước vào “nghề”, Hằng chỉ tay sang Trang (áo trắng) rồi tâm sự: “Ngày trước đi làm thêm (bán quần áo) em tình cờ quen Trang, sau đó bọn em trao đổi số điện thoại rồi cho nhau nick facebook. Lúc đầu, Trang rủ em đi làm em cũng ngại vì sợ bạn bè, gia đình biết nhưng nó bảo thử cho biết nên em nhắm mắt làm liều”.
Khi tôi hỏi sau lần đầu đi hát với khách về cảm thấy như thế nào, Hằng trả lời gọn lỏn: “Đi thế này, vừa nhàn vừa được đủ thứ, tội gì không làm? Có hôm bọn em gặp khách VIP, ngồi một bàn được cả triệu đồng”.
Theo Hằng, khi ngồi hát với những khách “thường thường bậc trung” cũng được bo cho từ 300-500 nghìn đồng/người. Số tiền này, phải nộp tiền bàn cho chủ quán 100 nghìn đồng/người còn đâu thì được “hưởng” cả.
Tiết lộ “bí quyết” để có thêm thu nhập, Hằng cho biết quan trọng nhất là phải biết cách làm cho khách vui như uống bia “hết mình”, biết cách tạo hưng phấn cho khách. “Thế những lúc khách sàm sỡ thì em làm thế nào? – tôi hỏi.  “Bọn em làm nghề này thì chuyện bị sàm sỡ là chuyện bình thường nhưng cũng phải có chiêu để “phòng thân”. Thông thường bọn em sẽ đứng dậy rót bia rồi dí vào mồm khách. Cứ 5-7 cốc là các anh say hết. Việc còn lại bọn em chỉ hát phục vụ thôi” – Hằng nói.
Thấy tôi cười trước những “quái chiêu” để tránh khách, Hằng khẳng định khách vào hát cũng có 5-7 loại, có người vào chỉ để hát và nói chuyện cho vui nhưng đa phần khách vào đều yêu cầu được đi “tàu nhanh” hoặc qua đêm. “Em mới vào nghề, còn giữ được ngày nào thì giữ, chứ ở trong môi trường này cũng chẳng thể nào biết được”, Hằng chia sẻ.
Lấy cớ có việc gấp, chúng tôi gọi nhân viên thanh toán rồi đi ra khỏi quán trong ánh mắt tiếc nuối của Hằng, Hoa và Trang. Chúng tôi tiếp tục theo chân T. đến những con phố nổi tiếng về nạn mại dâm của Hà Nội để tìm hiểu thực tế.
Gái gọi sinh viên hay gái làng chơi chuyên nghiệp?
Hiện nay, khi điều kiện kinh tế được nâng cao, lượng cầu về “gái gọi” cũng tăng cao. Tuy vậy, nhiều đại gia hoặc những người có tiền thường thích của lạ, độc. Họ chán ngán các em chân dài, tóc xanh tóc đỏ đứng vỉa hè vì không an toàn và hàng “chợ” không còn thời thượng. Chính điều này những chân dài “vừa có sắc lại vừa có chữ” sẽ là lựa chọn sành điệu nhất.
Tuy nhiên, phần nhiều những cô gái đóng mác sinh viên đều chỉ là để lừa khách làng chơi bởi lẽ cái mác “sinh viên” khiến nhiều đàn ông mê đắm, như thể họ đang săn được “rau sạch”.
Tuấn – 26 tuổi, quê ở Hòa Bình, dân “dắt gái” ở đường Nguyễn Chí Thanh, Hà Nội cho biết: “Việc khách đến chơi yêu cầu gái gọi sinh viên giờ đã trở thành điều quá bình thường, không như ngày trước thường thì khách vip mới yêu cầu “hàng sinh viên”. Đa phần họ thích tâm lý được “ăn rau sạch”, có học thức cho dù giá cả có chát hơn gái hành nghề chuyên nghiệp.
Vì thế, việc gái làng chơi đóng mác sinh viên để hành nghề là chuyện như cơm bữa. Chỉ cần một cái thẻ là những “nàng kiều” đã biến thành sinh viên, mà việc làm thẻ sinh viên giả đơn giản lắm. Chỉ cần có cái ảnh chân dung 3×4 là 15 phút sau thành sinh viên “xịn” rồi, trường nào cũng được. Miễn có thẻ là được, vì đến lúc ấy, khách cũng chả để ý gì đâu, chỉ biết đấy là thẻ sinh viên”.
Từng là gái làng chơi đã giải nghệ về bán trà đá tại đường đê Trần Khát Chân, nơi tụ tập khá nhiều gái gọi sinh sống, chị L.A. nói: “Ngoài việc ăn  mặc giản dị, hiền lành, có mang cặp sách cho giống sinh viên thực thụ thì nhiều “đào” quanh khu vực này còn rủ nhau đi làm thẻ sinh viên. Giờ khách cũng khôn lắm nếu không có thẻ họ cũng không tin. Khách có hỏi thì giơ thẻ ra lòe, còn không thì thôi.”
Thấy tôi tò mò về câu chuyện gái làng chơi giả danh sinh viên, T. cho biết: “Với những người sành sỏi thì việc nhìn ra đấy có phải là sinh viên thật giả hay cũng dễ thôi. Thường thì những sinh viên thật có vẻ non tơ, không từng trải bằng những đào chuyên nghiệp. Nếu không cách tốt nhất là… đối thoại. Ví dụ như học lớp nào, khoa gì. Nếu không phải là sinh viên thực sự của trường thì chỉ cần một vài câu là các cô ả lòi đuôi ngay. Thông thường nếu gái gọi sinh viên thực thụ thì họ rất ít khi tiết lộ trường của mình vì sợ hệ lụy”.

 "Triết lý" của gái gọi sinh viên: Được đủ thứ, tội gì không làm! - Ảnh 1

“Được đủ thứ, tội gì không làm” là triết lý của nhiều cô gái trẻ.
Quả thực khi còn ở trong quán, tôi có hỏi Hằng học khóa bao nhiêu tại trường thì Hằng ấp úng chỉ cười rồi hỏi lại: “Anh hỏi để làm gì”. Hay như khi được hỏi về chuyên ngành đang theo học, thì cả Hằng và Hoa đều tìm cách “đánh trống lảng” sang câu chuyện khác.
T. cho biết thêm, nhiều khách cứ tin tưởng gái gọi sinh viên mà phải ôm hận, vì sau đêm “mây mưa” nhiều quý ông tỉnh dậy đã không thấy em “sinh viên” đâu, theo đó, ví tiền cùng điện thoại cũng không cánh mà bay.
“Có cầu ắt có cung”, nên nhiều cô gái đã cố tình làm mọi cách để mang cái mác “sinh viên”, nhằm phục vụ khách làng chơi. Trong khi nhiều người khác vất vả lao động, đổ mồ hôi để mưu sinh nuôi sống gia đình thì nhiều người sẵn sàng dùng “vốn tự có” để kiếm tiền mà không màng tới tương lai.
Chỉ cần truy cập vào google, gõ từ khóa “gái gọi sinh viên”, sau 0,38 giây ngắn ngủi các bạn có thể thấy gần 14 triệu kết quả tìm kiếm hiện lên. Giật mình với kết quả ấy bao nhiêu, lại càng thêm buồn bấy nhiêu, bởi dường như lối sống buông thả của một số bộ phận người trẻ, những cử nhân tương lai, giờ đã trở thành chuyện không hiếm.
Please follow and like us:

42 thoughts on ““Triết lý” của gái gọi sinh viên: Được đủ thứ, tội gì không làm!

 • February 7, 2019 at 3:24 pm
  Permalink

  I simply want to say I am beginner to blogging and site-building and seriously loved you’re blog. Very likely I’m planning to bookmark your site . You certainly have very good articles and reviews. Many thanks for sharing your blog site.

  Reply
 • February 16, 2019 at 10:34 am
  Permalink

  I live in Costa Rica and am about to publish a community newspaper, what are the steps to go about copyrighting the name and articles published in it? And also when can one start using the copyright symbol?.

  Reply
 • February 19, 2019 at 3:57 pm
  Permalink

  This will be the proper blog if you hopes to discover this topic. You already know a lot its practically difficult to argue on hand (not that I actually would want…HaHa). You certainly put a whole new spin over a topic thats been written about for a long time. Wonderful stuff, just wonderful!

  Reply
 • February 20, 2019 at 10:05 pm
  Permalink

  How do I use wordpress and comicpress to create a website and publish my comic strips?

  Reply
 • February 24, 2019 at 7:09 pm
  Permalink

  Hello. splendid job. I did not imagine this. This is a remarkable story. Thanks!

  Reply
 • February 25, 2019 at 7:48 am
  Permalink

  Hey there, You have done an excellent job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends. I’m sure they’ll be benefited from this web site.

  Reply
 • February 26, 2019 at 7:46 am
  Permalink

  wonderful issues altogether, you just won a emblem new reader. What could you recommend about your post that you just made some days in the past? Any certain?

  Reply
 • February 26, 2019 at 2:59 pm
  Permalink

  It¡¦s really a cool and useful piece of information. I¡¦m satisfied that you just shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

  Reply
 • February 26, 2019 at 8:55 pm
  Permalink

  I¡¦ve recently started a web site, the information you provide on this site has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work.

  Reply
 • February 27, 2019 at 1:01 pm
  Permalink

  Whats Taking place i’m new to this, I stumbled upon this I’ve found It absolutely useful and it has aided me out loads. I am hoping to give a contribution & aid other customers like its helped me. Great job.

  Reply
 • February 27, 2019 at 1:35 pm
  Permalink

  You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something that I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

  Reply
 • February 27, 2019 at 6:17 pm
  Permalink

  Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out much. I hope to give something back and help others like you aided me.

  Reply
 • February 28, 2019 at 8:11 am
  Permalink

  I¡¦ve read several just right stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you put to make this type of fantastic informative site.

  Reply
 • March 1, 2019 at 9:02 am
  Permalink

  There is obviously a lot to identify about this. I think you made certain good points in features also.

  Reply
 • March 1, 2019 at 7:51 pm
  Permalink

  What i don’t realize is if truth be told how you’re no longer really much more well-favored than you may be now. You’re very intelligent. You recognize therefore considerably in relation to this matter, produced me in my view imagine it from a lot of numerous angles. Its like women and men don’t seem to be interested unless it¡¦s something to accomplish with Woman gaga! Your personal stuffs great. At all times maintain it up!

  Reply
 • March 2, 2019 at 11:42 am
  Permalink

  You made some good points there. I did a search on the issue and found most individuals will approve with your site.

  Reply
 • March 4, 2019 at 9:16 pm
  Permalink

  Blogger/Blog*Spot feeds shows the most recent (recently updated as the default setting) 25 headlines or what others call as post titles. My question is how can I increase/decrease the number of those headlines because I think they’re too many..

  Reply
 • March 7, 2019 at 11:00 am
  Permalink

  I like this weblog very much, Its a real nice billet to read and receive information. “I have found that if you love life, life will love you back.” by Arthur Rubinstein.

  Reply
 • March 8, 2019 at 10:41 am
  Permalink

  Wonderful site. Plenty of useful information here. I’m sending it to a few friends ans additionally sharing in delicious. And obviously, thanks for your effort!

  Reply
 • March 9, 2019 at 6:43 am
  Permalink

  Hey there, You’ve done an incredible job. I will definitely digg it and personally suggest to my friends. I’m sure they will be benefited from this website.

  Reply
 • March 9, 2019 at 6:43 am
  Permalink

  Very good written post. It will be supportive to anyone who utilizes it, as well as myself. Keep doing what you are doing – for sure i will check out more posts.

  Reply
 • March 9, 2019 at 4:41 pm
  Permalink

  I haven¡¦t checked in here for a while since I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

  Reply
 • March 9, 2019 at 5:46 pm
  Permalink

  Very good written story. It will be supportive to everyone who employess it, including yours truly :). Keep doing what you are doing – can’r wait to read more posts.

  Reply
 • March 10, 2019 at 3:00 pm
  Permalink

  I truly wanted to send a remark to be able to express gratitude to you for these splendid ways you are placing at this site. My prolonged internet investigation has at the end of the day been paid with excellent points to write about with my best friends. I would admit that we site visitors actually are really endowed to be in a fine community with very many wonderful professionals with great suggestions. I feel pretty lucky to have encountered your webpage and look forward to tons of more awesome minutes reading here. Thank you once again for a lot of things.

  Reply
 • March 10, 2019 at 8:50 pm
  Permalink

  As soon as I noticed this internet site I went on reddit to share some of the love with them.

  Reply
 • March 13, 2019 at 11:36 pm
  Permalink

  Very interesting subject , thanks for putting up. “Time flies like an arrow. Fruit flies like a banana.” by Lisa Grossman.

  Reply
 • March 14, 2019 at 12:33 am
  Permalink

  Good ¡V I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your client to communicate. Nice task..

  Reply
 • March 14, 2019 at 4:32 am
  Permalink

  We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You’ve done a formidable job and our whole community will be grateful to you.

  Reply
 • March 15, 2019 at 1:51 am
  Permalink

  It¡¦s in point of fact a great and useful piece of info. I¡¦m satisfied that you simply shared this helpful information with us. Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.

  Reply
 • March 15, 2019 at 4:54 am
  Permalink

  I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

  Reply
 • March 16, 2019 at 3:14 am
  Permalink

  Hi, i think that i saw you visited my web site so i came to “return the favor”.I am trying to find things to enhance my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

  Reply
 • March 17, 2019 at 1:31 pm
  Permalink

  Great work! This is the kind of information that are supposed to be shared across the internet. Disgrace on Google for not positioning this post higher! Come on over and talk over with my site . Thank you =)

  Reply
 • March 17, 2019 at 2:01 pm
  Permalink

  I am very happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the random misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

  Reply
 • March 18, 2019 at 4:48 am
  Permalink

  I intended to put you that bit of observation to finally say thank you once again regarding the awesome methods you have featured on this website. It has been simply incredibly open-handed of you to make easily exactly what many individuals could possibly have distributed as an electronic book to generate some money for themselves, chiefly considering the fact that you could have tried it in the event you decided. These ideas as well worked to provide a easy way to realize that other individuals have similar fervor really like my personal own to learn a little more in regard to this matter. I’m certain there are millions of more fun times up front for individuals who read carefully your site.

  Reply
 • March 18, 2019 at 4:48 am
  Permalink

  Whats Taking place i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It positively helpful and it has aided me out loads. I am hoping to contribute & help other users like its aided me. Good job.

  Reply
 • March 18, 2019 at 5:55 am
  Permalink

  hello there and thank you for your info – I have certainly picked up something new from right here. I did however expertise some technical points using this website, since I experienced to reload the site lots of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will sometimes affect your placement in google and can damage your high-quality score if ads and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my email and can look out for much more of your respective interesting content. Make sure you update this again very soon..

  Reply
 • March 19, 2019 at 6:44 pm
  Permalink

  You have brought up a very excellent points , thankyou for the post.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *