Thuyết “buôn vua”: không thể quên một tri âm, tri kỷ khi đang thụ án 20 năm

Không chỉ nổi tiếng với tài kinh doanh nhạy bén, người ta không thể quên hình ảnh một mỹ nhân đi theo cuộc đời Thuyết “buôn vua” như một tri ân, tri kỷ. Đó là người đẹp Linh Nga – diễn viên múa nổi tiếng một thời.

Thuyết “buôn vua” được biết đến là một tay buôn cự phách ở Hà Nội những năm 90 của thế kỷ trước. Đồng thời đây cũng là người tổ chức một đường dây gái gọi phục vụ các VIP và xây nhà cho những người này nhằm mục đích chạy án cho ông trùm giang hồ Năm Cam. Khi vụ án Năm Cam bị phá, Thuyết “buôn vua” đã lĩnh án 20 năm tù cho lỗi lầm của mình.

Bên cạnh những câu chuyện về tài kinh doanh, sự tài hoa của đại gia này, người ta không thể quên một mỹ nhân đi theo cuộc đời ông như một tri âm, tri kỷ. Đó là người đẹp Linh Nga.

moi-tinh-dai-gia-voi-nang-tho-1 (1)

Linh Nga xinh đẹp và sang trọng của hiện tại.

Thuyết “buôn vua” bị bắt khi chuẩn bị cưới vợ lần thứ 3 với người đẹp Linh Nga, một sinh viên xuất sắc của khoa đạo diễn, trường Đại học Sân khấu điện ảnh khi mỹ nhân này mới 20 tuổi. Sự chênh lệch tuổi tác giữa hai người khiến Linh Nga bị dư luận “chĩa họng súng” khi cái tin Thuyết “buôn vua” bị bắt. Nhiều người nói Linh Nga ham tiền nhưng cô từng chia sẻ trên báo chí rằng đó là mối tình tri kỷ của mình.

Cách đây 20 năm, dân có tiền ở Hà Nội bắt đầu quan tâm đến thời trang, khi đấy bói đâu ra mẫu mã đẹp. Thuyết đánh hơi thấy mùi tiền ngay từ những đống quần áo mà nhiều người quen miệng gọi là đồ sida được bày bán đầy ở chợ trời. Tiền lãi nhiều đến mức, trong những năm ấy, Thuyết khoe mang cả vali tiền vào TP.HCM, mua quần áo cũ phân loại rồi đóng gói chuyển theo đường… hàng không về Hà Nội bán.

Nhiều năm sau, khi thấy nhiều người đi theo con đường kinh doanh này, Thuyết thôi không làm nữa. Với tiền lãi từ quần áo cũ, Thuyết đi buôn đồ… hi-end, tức là những cặp loa nghe nhạc cực đỉnh mà dân mê âm thanh chỉ nghe chứ chưa bao giờ được thấy, chứ đừng mơ đến chuyện sở hữu được nó.Nguyên tắc làm ăn của Thuyết trong cuộc chơi âm thanh là không cần nhiều khách.

Khắp cả nước, khách hàng thân thiết của Thuyết chỉ khoảng 200 người. Mỗi năm, Thuyết đều cho tổ chức những buổi gặp mặt để giới thiệu các loại đồ chơi âm thanh mới của những hãng nổi tiếng nhất về hi-end trên thế giới. Giá tiền có sẵn trong catalogue, Thuyết bán đúng giá, đảm bảo cho khách hàng từ chuyện thiết kế cách đặt máy, vị trí ngồi nghe nhạc, phòng nghe nhạc…

Những cục loa sắt trong hệ thống loa phát thanh phường xã lên đời, Thuyết cho quân đi lùng mua, giá cao lắm từ 150.000 đến 200.0000 đồng một cái. Thuyết mang tất cả về, nhờ thợ đóng thùng “cao thủ” dùng gỗ xịn nhất đóng thùng. Âm thanh cực chuẩn và hay, mỗi cặp loa như vậy Thuyết bán với hơn 100 triệu đồng là chuyện… ngày nào cũng bán.

moi-tinh-dai-gia-voi-nang-tho-2.jpg

Thuyết “buôn vua” và người tình Linh Nga một thời.

Bằng số tiền kiếm được do “chăn voi”, Thuyết đã mua một ngôi nhà thứ 4 để làm nơi đi lại với Linh Nga tại 31 Hàng Chuối, sau ba nhà ở Nguyễn Thái Học, Hào Nam, Nghĩa Tân. Đồ đạc trong nhà toàn là thứ xịn mua ở cửa hàng đồ gỗ cao cấp Ngọc Hòa, phố Bạch Mai. Một chiếc gạt tàn 1.500 USD bằng pha lê Tiệp. 3 bộ đèn chùm 7.000 USD/bộ. Chai rượu của Anh bốn mặt khắc nổi hình nữ hoàng Ai Cập. Chiếc giường cưới 10.000 USD.

Chưa kể đến những dây track mà chỉ có Thuyết là có nguồn hàng được bán cho dân chơi nhạc với giá vài nghìn USD một cái. Phải là dân chơi âm thanh thì mới biết dây track quan trọng đến mức nào. Dây track loại đúng hàng, cắm vào âm ly thì sẽ có được tiếng nhạc trong veo như suối chảy, nghe ca trù thì cứ như nghệ nhân đang gảy đàn trước mắt. Theo lời Thuyết, mối quan hệ của ông ta với một số cán bộ cũng bắt nguồn từ âm thanh. Họ chơi với nhau vì cùng sở thích mê nhạc hơn là những chuyện quan hệ sinh lợi khác. Thuyết từng bán cặp loa cho một đại gia với cái giá 125.000 USD, một cái giá “khủng khiếp”…

Không những vậy, ở cái thời cực thịnh trong chuyện làm ăn ấy, Thuyết sử dụng chiếc Mercedes 6.0, loại xe siêu sang nhưng uống xăng như dân nhậu chuyên nghiệp uống bia. Thuyết nhẩm tính mỗi buổi sáng, Thuyết quẳng vào thùng xăng xe cỡ 3 chỉ vàng để tiếp nhiên liệu. Đi loăng quăng đến chiều là lại cạn đáy. Trong cốp chiếc Mercedes ấy bao giờ cũng có hơn 40.000 đến cả trăm nghìn USD tiền mặt Thuyết mang theo để chi xài. Trong giới ăn chơi Hà thành khi đó, Thuyết giàu khủng khiếp.

Khi ấy, Linh Nga và Thuyết là một trong những cặp đôi danh giá và quyền lực nhất tại Hà Nội. Tuy nhiên, không lâu sau đó, Thuyết bị bắt và lãnh án 20 năm tù giam vì có liên quan tới Vụ án Năm Cam. Vụ án Năm Cam được xếp hạng là vụ án lớn nhất của lịch sử pháp luật Việt Nam trong một trăm năm qua. Không có một lý do rõ ràng nào, cuộc hôn nhân dự định của hai người bị tan vỡ. Thuyết tiếp tục thụ án và Linh Nga sang Mỹ du học.

Trong một bài phỏng vấn gần đây nhất đăng tải trên các trang mạng, Thuyết Buôn Vua đã lên tiếng nói về Linh Nga. Thuyết vẫn thể hiện một tình cảm mãnh liệt và một sự trân trọng hiếm có giành cho cô. Tuy nhiên, Linh Nga đã không có sự hồi âm trở lại. Theo dư luận, cô vẫn còn rất yêu Thuyết nhưng vì lòng tự trọng quá cao và những tổn thương quá sâu sắc, Linh Nga đã lựa chọn tình yêu với điện ảnh.

moi-tinh-dai-gia-voi-nang-tho-3

Từng chia sẻ với báo Đất Việt, Trần Văn Thuyết kể, từ khi bị bắt rồi cải tạo tại trại giam Phước Hòa, năm nào Linh Nga cũng đến thăm Thuyết vài lần, mỗi lần đến thăm đều khóc, đều động viên Thuyết cải tạo tốt để sớm trở về. Khi đó, Linh Nga nói với Thuyết một câu chắc chắn: ‘Em sẽ chờ’. Nhưng để một cô gái mới ngoài 20 tuổi phải chờ đợi mình với án tù 20 năm chưa biết ngày về là điều mà Thuyết không cam lòng.

Trong một lần Linh Nga lặn lội từ Hà Nội vào Tiền Giang thăm, Thuyết đã gạch tên cô ra khỏi sổ thăm nuôi và chúc cô hạnh phúc. Cô đã khóc và nói với Thuyết: ‘Người ta bỏ anh vào tù, còn anh bỏ nhà tù vào em’. Đó là lần cuối cùng hai người gặp nhau.

‘Sau này ra tù, nếu có cơ hội gặp lại, tôi sẽ chúc phúc cho cô ấy để cô ấy hiểu một điều, với Trần Văn Thuyết, Linh Nga mãi mãi là một người con gái đáng được trân trọng. Tuy nhiên, giữa chúng tôi chỉ có duyên, không có nợ. Tôi coi Linh Nga mãi mãi là một kỷ niệm đẹp của mình’, Thuyết nói.

Kể về Linh Nga, Trần Văn Thuyết bảo, trong câu chuyện của anh, Linh Nga đã bị nhiều thiệt thòi và bị lên án một cách không đáng có, và đến tận giờ phút này, sau nhiều năm ở tù, anh vẫn dũng cảm thừa nhận, Linh Nga là tri ân, tri kỷ.

Sau khi Thuyết vào tù, người ta thấy Linh Nga gần như “mất tăm” trước dư luận, trước báo chí. Phải mấy năm sau, người ta mới thấy cô xuất hiện trở lại, kiên cường hơn, bản lĩnh hơn, biết bỏ qua những lời đơm đặt, biết nhắm mắt bịt tai trước những câu chuyện xấu xí về mình.

Một số thông tin truyền thông cho rằng, Linh Nga đã lập gia đình tại Mỹ nhưng có vẻ cô không có được một cuộc hôn nhân hạnh phúc như mong muốn. Mặc dù vậy, không có bất kỳ một thông tin chính thức nào về cuộc hôn nhân sau này của cô.

moi-tinh-dai-gia-voi-nang-tho-4

Được biết, Linh Nga đã tốt nghiệp khóa học ngắn hạn về Computer và American – English và thi đậu vào Cao học sản xuất phim chuyên sâu về thiết kế âm thanh cho phim tại trường Đại Học Chapman University (Hoa Kỳ).

Hiện nay Linh Nga đang hoàn thành năm học cuối cùng để tốt nghiệp khóa học chuyên sâu với tấm bằng Thạc sỹ về Thiết kế âm thanh cho phim trong năm 2014. Bên cạnh đó, cô cũng làm Phát thanh viên cho Đài truyền hình của người Việt tại Mỹ. Với giọng đọc Hà Nội truyền cảm, chuẩn mực, Linh Nga đã trở thành một trong những gương mặt phát thanh viên sáng giá nhất hiện nay tại Quận Cam, Mỹ.

Hiện cô mới thành lập hãng phim của riêng mình với tên Lina Films.

Bảo An

Please follow and like us:
error

69 thoughts on “Thuyết “buôn vua”: không thể quên một tri âm, tri kỷ khi đang thụ án 20 năm

 • February 8, 2019 at 12:39 am
  Permalink

  I simply want to say I’m all new to blogging and seriously enjoyed your web-site. More than likely I’m planning to bookmark your site . You amazingly have excellent posts. With thanks for sharing your web site.

  Reply
 • February 15, 2019 at 9:24 pm
  Permalink

  I have had Firefox, IE, and Google chrome downloaded onto my computer for a while now with no problem. Recently I downloaded YIM and now Firefox doesn’t start up. If I restart my computer a few times, and try to open it a few dozen times each time I restart, it will eventually pop up. How do I fix it? Chrome and IE still work fine but I prefer Firefox..

  Reply
 • February 18, 2019 at 1:28 pm
  Permalink

  I am thinking about becoming a ‘ProBlogger”. I know Blogging is a very slow business, but still i want to know how much time will it take me to start earning at least $100.. I can work everyday for approximately 11 hrs. Can i expect start earning $100 within two months.. Please folks help, give me some idea on how much hard work it’s going to be..

  Reply
 • February 19, 2019 at 8:29 am
  Permalink

  I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

  Reply
 • February 20, 2019 at 3:53 pm
  Permalink

  I’m a 17 year old male who has very good experience with Relationships, I have helped a lot of my friends get through situations and got everything back to normal. I want to start a website where people post any questions about their Relationship and allow me to help them get things back in action again.. If anyone has any ideas please let me know..

  Reply
 • February 25, 2019 at 2:43 pm
  Permalink

  How can I change to fluid width in the New Blogger Template Designer?

  Reply
 • February 26, 2019 at 9:46 am
  Permalink

  My spouse and i ended up being joyful that Emmanuel managed to carry out his preliminary research through the entire precious recommendations he grabbed through the weblog. It’s not at all simplistic to simply be releasing points some people might have been selling. Therefore we recognize we need the blog owner to appreciate because of that. The specific illustrations you made, the easy blog menu, the friendships you can assist to create – it’s most awesome, and it’s really aiding our son in addition to the family believe that the theme is satisfying, which is tremendously essential. Many thanks for the whole lot!

  Reply
 • February 27, 2019 at 4:10 pm
  Permalink

  Thank you for some other informative web site. The place else could I am getting that kind of info written in such an ideal method? I have a challenge that I am simply now working on, and I have been at the look out for such info.

  Reply
 • March 2, 2019 at 10:55 pm
  Permalink

  Hey, you used to write wonderful, but the last several posts have been kinda boring¡K I miss your tremendous writings. Past several posts are just a bit out of track! come on!

  Reply
 • March 4, 2019 at 6:20 am
  Permalink

  Hello, i think that i saw you visited my weblog thus i came to “return the favor”.I’m attempting to find things to improve my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

  Reply
 • March 6, 2019 at 1:46 pm
  Permalink

  hello!,I love your writing so a lot! proportion we keep up a correspondence extra approximately your post on AOL? I require a specialist in this area to unravel my problem. Maybe that is you! Taking a look forward to look you.

  Reply
 • March 7, 2019 at 3:58 pm
  Permalink

  I would like to express my passion for your generosity for all those that require help on this important concern. Your very own commitment to getting the solution across has been exceptionally productive and have continuously encouraged most people like me to get to their objectives. Your amazing important suggestions denotes a whole lot a person like me and substantially more to my office colleagues. Many thanks; from everyone of us.

  Reply
 • March 7, 2019 at 10:37 pm
  Permalink

  I will immediately grasp your rss as I can not in finding your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Please permit me recognise so that I could subscribe. Thanks.

  Reply
 • March 8, 2019 at 4:41 pm
  Permalink

  My brother suggested I might like this web site. He was totally right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

  Reply
 • March 9, 2019 at 10:30 pm
  Permalink

  Hello.This post was really interesting, especially since I was browsing for thoughts on this matter last Monday.

  Reply
 • March 11, 2019 at 3:45 pm
  Permalink

  I am not sure where you’re getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great info I was looking for this information for my mission.

  Reply
 • March 11, 2019 at 5:10 pm
  Permalink

  I truly appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thanks again

  Reply
 • March 12, 2019 at 2:03 am
  Permalink

  Terrific paintings! This is the type of information that should be shared around the internet. Shame on Google for not positioning this submit upper! Come on over and consult with my web site . Thanks =)

  Reply
 • March 13, 2019 at 5:09 am
  Permalink

  It is best to take part in a contest for the most effective blogs on the web. I’ll recommend this web site!

  Reply
 • March 13, 2019 at 8:23 pm
  Permalink

  Thank you for every other informative website. Where else may just I am getting that kind of info written in such a perfect means? I have a undertaking that I’m simply now operating on, and I’ve been on the look out for such info.

  Reply
 • March 15, 2019 at 4:23 am
  Permalink

  I have been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts on this kind of space . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this web site. Studying this info So i am satisfied to express that I have an incredibly excellent uncanny feeling I found out just what I needed. I such a lot certainly will make sure to don¡¦t fail to remember this website and provides it a look regularly.

  Reply
 • March 15, 2019 at 5:40 pm
  Permalink

  hello!,I like your writing very a lot! proportion we be in contact more about your post on AOL? I require a specialist on this area to unravel my problem. May be that’s you! Taking a look ahead to look you.

  Reply
 • March 15, 2019 at 8:11 pm
  Permalink

  Very good written post. It will be supportive to anyone who employess it, as well as me. Keep doing what you are doing – i will definitely read more posts.

  Reply
 • March 16, 2019 at 2:44 am
  Permalink

  It is the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you some interesting things or tips. Perhaps you can write next articles referring to this article. I want to read even more things about it!

  Reply
 • March 18, 2019 at 7:51 pm
  Permalink

  Some really quality articles on this site, saved to fav.

  Reply
 • March 20, 2019 at 5:50 pm
  Permalink

  I simply had to thank you very much once more. I am not sure the things that I would’ve implemented without the type of tactics documented by you regarding this area of interest. It became an absolute challenging scenario in my circumstances, however , viewing this expert fashion you treated the issue made me to leap with happiness. I am happy for this help and in addition trust you know what a powerful job you are providing training many people via your website. I’m certain you have never encountered all of us.

  Reply
 • March 20, 2019 at 7:13 pm
  Permalink

  It¡¦s really a great and useful piece of information. I am happy that you simply shared this useful information with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

  Reply
 • March 22, 2019 at 12:32 am
  Permalink

  Just wish to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply spectacular and i can assume you’re an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the gratifying work.

  Reply
 • March 22, 2019 at 1:25 pm
  Permalink

  Well I really enjoyed studying it. This information provided by you is very constructive for accurate planning.

  Reply
 • March 26, 2019 at 7:13 am
  Permalink

  I gotta bookmark this internet site it seems very helpful handy

  Reply
 • March 26, 2019 at 7:44 pm
  Permalink

  This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I have shared your website in my social networks!

  Reply
 • March 28, 2019 at 3:48 pm
  Permalink

  I really enjoy looking through on this web site, it holds wonderful content. “And all the winds go sighing, For sweet things dying.” by Christina Georgina Rossetti.

  Reply
 • April 4, 2019 at 12:36 am
  Permalink

  hello!,I like your writing very much! proportion we keep in touch extra approximately your post on AOL? I require a specialist in this area to solve my problem. Maybe that’s you! Looking ahead to peer you.

  Reply
 • April 4, 2019 at 12:01 pm
  Permalink

  Hiya very nice blog!! Man .. Beautiful .. Wonderful .. I’ll bookmark your website and take the feeds additionally¡KI am glad to find so many helpful info right here within the put up, we want work out more techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . .

  Reply
 • April 4, 2019 at 9:42 pm
  Permalink

  hello!,I like your writing very so much! share we keep in touch extra approximately your article on AOL? I require an expert on this area to solve my problem. May be that’s you! Having a look forward to peer you.

  Reply
 • April 5, 2019 at 8:31 pm
  Permalink

  vvimwo,If you have any struggle to download KineMaster for PC just visit this site.

  Reply
 • April 5, 2019 at 9:17 pm
  Permalink

  owuwgnsix,If you are going for best contents like I do, just go to see this web page daily because it offers quality contents, thanks!

  Reply
 • April 5, 2019 at 9:47 pm
  Permalink

  Of course, what a fantastic site and educative posts, I will bookmark your blog.Have an awsome day!

  Reply
 • April 5, 2019 at 11:00 pm
  Permalink

  Good ¡V I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, web site theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task..

  Reply
 • April 7, 2019 at 5:28 pm
  Permalink

  ldkkuldxbx,If you are going for best contents like I do, just go to see this web page daily because it offers quality contents, thanks!

  Reply
 • April 7, 2019 at 7:43 pm
  Permalink

  I’ve been surfing on-line more than three hours today, yet I never found any attention-grabbing article like yours. It¡¦s pretty price sufficient for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made excellent content as you probably did, the net will be a lot more useful than ever before.

  Reply
 • April 8, 2019 at 1:18 am
  Permalink

  rnwphskfk Yeezy Boost 350,Are you searching for top class Escort service in Noida and want to enjoy with them, hire sexy girls from top Greater Noida escort service and enjoy full night.

  Reply
 • April 9, 2019 at 4:21 am
  Permalink

  This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I have shared your web site in my social networks!

  Reply
 • April 10, 2019 at 11:22 am
  Permalink

  Hello my friend! I wish to say that this article is amazing, nice written and come with almost all important infos. I¡¦d like to look more posts like this .

  Reply
 • April 10, 2019 at 11:22 am
  Permalink

  Usually I don’t learn article on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to try and do it! Your writing style has been amazed me. Thank you, quite great post.

  Reply
 • April 12, 2019 at 12:25 am
  Permalink

  jjtqqtu,Very informative useful, infect very precise and to the point. I’m a student a Business Education and surfing things on Google and found your website and found it very informative.

  Reply
 • April 14, 2019 at 9:47 am
  Permalink

  mchbxeclpav Yeezy Boost 350,A very good informative article. I’ve bookmarked your website and will be checking back in future!

  Reply
 • April 14, 2019 at 4:54 pm
  Permalink

  I am not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this info for my mission.

  Reply
 • April 14, 2019 at 7:14 pm
  Permalink

  hello!,I really like your writing very so much! proportion we be in contact more approximately your article on AOL? I need a specialist in this house to solve my problem. May be that’s you! Having a look ahead to peer you.

  Reply
 • April 15, 2019 at 8:44 pm
  Permalink

  I simply couldn’t leave your website prior to suggesting that I actually enjoyed the usual information an individual supply for your guests? Is going to be back regularly to inspect new posts

  Reply
 • April 15, 2019 at 8:47 pm
  Permalink

  Great post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely useful info specially the last part 🙂 I care for such information much. I was looking for this particular info for a long time. Thank you and good luck.

  Reply
 • April 17, 2019 at 4:07 am
  Permalink

  Thank you for any other informative web site. The place else may I am getting that type of information written in such an ideal method? I’ve a undertaking that I am simply now working on, and I have been at the glance out for such information.

  Reply
 • April 17, 2019 at 9:50 am
  Permalink

  uejoirti,Thanks a lot for providing us with this recipe of Cranberry Brisket. I’ve been wanting to make this for a long time but I couldn’t find the right recipe. Thanks to your help here, I can now make this dish easily.

  Reply
 • April 18, 2019 at 1:42 am
  Permalink

  I am extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one nowadays..

  Reply
 • April 18, 2019 at 8:08 am
  Permalink

  Still, we are doing very well now. “Trump Said. Trump believes that in terms of economic growth, the Fed “has really slowed down our speed” and pointed out that there is now “no inflation.”

  Reply
 • April 20, 2019 at 1:37 am
  Permalink

  I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

  Reply
 • April 20, 2019 at 1:40 am
  Permalink

  Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it is truly informative. I’m gonna watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

  Reply
 • April 23, 2019 at 4:56 pm
  Permalink

  Dalio pointed out that the gap between rich and poor has reached the highest level since the end of the 1930s, and now the wealthiest 1% of the population has more than the wealth of the bottom 90% of the population. So who is responsible for this dilemma? Dalio thinks that it should not be “evil rich” or “lazy poor”, but should be the capitalist system itself. Dalio pointed out.

  Reply
 • Pingback:Nike Shoes

 • May 5, 2019 at 9:43 am
  Permalink

  With the help of the U.S. Embassy, Linsey was able to travel back home to his wife, Angelina, and the pair’s two other sons, David, 21, and Ethan, 12 in the U.K. The family says they are now faced with the difficult task of repatriating their loved ones’ remains.

  Reply
 • May 8, 2019 at 1:07 pm
  Permalink

  We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site provided us with valuable information to work on. You’ve done an impressive job and our entire community will be grateful to you.

  Reply
 • May 23, 2019 at 4:28 pm
  Permalink

  Fantastic website. A lot of helpful info here. I¡¦m sending it to several friends ans also sharing in delicious. And certainly, thanks for your effort!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *