Thúy Nga tố chồng cũ ôm 7 tỷ chạy trốn ngay sau lễ cưới

Vốn là nữ nghệ sỹ kín tiếng chuyện riêng tư trên mặt báo, nhưng cách đây vài ngày, không ít khán giả cảm thấy bất ngờ khi Thúy Nga công khai một lá thư đầy cảm động viết cho mẹ, cũng như “mở đường” để nữ danh hài hé lộ sự thật riêng tư khác.

Đúng như dự đoán của nhiều người, mới đây, Thúy Nga đã cho đăng tải toàn bộ nội dung của lá đơn “Đề nghị tư vấn pháp luật” về mối quan hệ của cô và chồng cũ – Nguyễn Văn Nam trên trang cá nhân.

1421122989-zbbothuy_nga_3_fhtp

Thúy Nga khiến người hâm mộ bất ngờ khi lên tiếng vạch mặt “chồng cũ” lừa tiền bỏ trốn.

Trong đơn, Thúy Nga chia sẻ, vào năm 2010, do thương cảm trước hoàn cảnh làm ăn sa sút của ông Nguyễn Văn Nam, cũng như mong muốn giúp ông có cơ hội vươn lên trong cuộc sống, nữ danh hài đã tổ chức đám cưới với ông nhưng không làm thủ tục đăng ký kết hôn tại cơ quan nhà nước có thẩm quyền ở Việt Nam.

“Tôi và ông Nam đã không chung sống như vợ chồng vì ngay sau đó, tôi phát hiện ra ông Nam đã có những hành vi không tốt, vay mượn tiền của nhiều người với giá trị rất lớn nhưng không chịu trả cho họ, trong đó có tôi và một số người thân trong gia đình cũng là nạn nhân.

Không những thế, ông Nam còn lợi dụng danh tiếng của tôi để lừa gạt nhiều người khác, đi đâu ông cũng nói mình là chồng của nghệ sỹ hài Thúy Nga để dễ dàng tạo lập mối quan hệ và vay mượn tiền. Khi phát hiện ra điều này, tôi rất buồn và sốc, cảm thấy bị xúc phạm và tổn thương danh tiếng của mình.

Bên cạnh đó, qua những người bị hại cho ông Nam vay mượn tiền làm ăn, tôi còn được biết mỗi khi ông Nam về Việt Nam, ông Nam tự xưng với mọi người mình là Việt kiều thành đạt, còn khi sang Hoa Kỳ thì ông Nam lại tự xưng mình là doanh nhân thành đạt để người khác tin và cho vay tiền.”

Theo chia sẻ của Thúy Nga trên trang cá nhân, ông Nam là “người đàn ông đã cầm 350.000 đô của tôi rồi chạy trốn” ngay sau khi làm đám cưới xong.

Thúy Nga tố chồng cũ ôm 7 tỷ chạy trốn ngay sau lễ cưới - 2

Lá đơn đề nghị tư vấn pháp luật được Thúy Nga gửi văn phòng luật sư.

Thúy Nga không quên đặt ra câu hỏi, liệu mối quan hệ giữa chị và ông Nam có được coi là quan hệ hôn nhân vợ chồng theo đúng pháp luật Việt Nam không. Bên canh đó, việc ông Nam lấy danh nghĩa chồng của Thúy Nga vay mượn tiền nhưng không trả lại cho người ta liệu có đúng với quy định pháp luật hay không, và nên xử lý ra sao.

Sau khi nhận được đơn của Thúy Nga, văn phòng luật sư Nguyễn Văn Hậu cũng đã có câu trả lời và cho biết cô và ông Nam không đăng ký kết hôn mà chung sống với nhau như vợ chồng thì không được pháp luật công nhận là vợ chồng.

Bên cạnh đó, phía luật sự cũng khẳng định, Thúy Nga không chịu bất cứ trách nhiệm nào đối với khoản nợ của ông Nam đã vay. Bởi cả hai không phải vợ chồng, Thúy Nga cũng không ký vào bất cứ hợp đồng vay tiền nào và cũng không có bất cứ hành vi nào thể hiện nữ danh hài và ông Nam cùng vay tiền người khác. Do đó, toàn bộ khoản vay sẽ do chính ông Nam tự chịu trách nhiệm.

Sau khi thông tin này được đăng tải, không ít khán giả cảm thấy sốc và bất ngờ vì trước đây, nhiều người vẫn nghĩ rằng cô và Nguyễn Văn Nam đã trở thành vợ chồng và chung sống với nhau. Nhưng sự thật lại không phải như vậy.

Cách đây 4 năm khi tổ chức tiệc cưới cùng ông Nam, hôn lễ của Thúy Nga đã có sự góp mặt của rất đông bạn bè, đồng nghiệp nổi tiếng trong giới. Thế nhưng Thúy Nga cho biết, đám cưới này chỉ là cách để cô giữ được tài sản.

Thúy Nga tố chồng cũ ôm 7 tỷ chạy trốn ngay sau lễ cưới - 3

Đám cưới đình đám của Thúy Nga năm 2010 chỉ là cách để nữ danh hài giữ lại tài sản.

“Trước ngày diễn ra tiệc cưới 3 ngày, ông Nam đã lên kế hoạch cướp tài sản của tôi và bỏ trốn. Bởi thế tôi tổ chức đám cưới để sau này còn có bằng chứng về mối quan hệ và giữ được tài sản. Không ngờ rằng, những gì tôi đoán trước đây nay đã trở thành sự thật. Ông ấy sau đó đã tìm cách trốn thoát, cứ thế ôm tiền chạy tới bây giờ”, Thúy Nga chia sẻ.

Nữ diễn viên cũng giải thích lý do khiến chị công khai lá đơn và vạch trần bộ mặt thật của “người được xem là chồng” trước công chúng và báo giới: “Nếu không bố lá đơn này thì nhiều người sẽ không hiểu rõ về sự thật mối quan hệ giữa chúng tôi. Tôi muốn nói ra để người ta tránh không cho ông Nam mượn và vay tiền nữa. Bao năm nay chúng tôi không sống với nhau nhưng ông ấy vẫn lấy uy tín của tôi mà đi lừa gạt người khác. Tôi cũng muốn thông báo để những ai có ý định làm việc với ông Nam sẽ tránh.

Tôi phải nói ra điều này để lỡ sau này có ai đó bị ông Nam lừa tiền thì họ sẽ không hiểu lầm tôi là vợ mà tìm tới đòi. Sự thật thì những năm qua đã có rất nhiều người tìm tôi để đòi nợ, có nhiều người bày tỏ sự bực tức đối với tôi, một số người thì cứ khóc lóc với tôi, họ nhờ tôi tìm cách để ông Nam trả lại tiền cho họ vì số tiền đó họ làm bằng mồi hôi nước măt. Nói chung, mấy năm qua tôi đã mang tiếng và bị ăn nhiều quả đắng do người đàn ông này để lại”.

Được biết, sau khi công bố sự thật về mối quan hệ cùng ông Nam, danh hài Thúy Nga sẽ tiếp tục tung nhật ký về quá trình bị người đàn ông này lừa gạt nhà cửa.

Nữ diễn viên khẳng định, bốn năm trước, chị tổ chức đám cưới với một người đàn ông nhưng không đăng ký kết hôn. Thúy Nga công khai chuyện này nhằm tránh bị người chồng hờ lợi dụng tên tuổi chị để lừa tiền.

Trên trang cá nhân, danh hài Thúy Nga vừa đăng tải toàn bộ nội dung lá đơn “Đề nghị tư vấn pháp luật” về mối quan hệ giữa chị và người đàn ông tên là Nguyễn Văn Nam. Năm 2010, Thúy Nga tổ chức đám cưới với ông Nguyễn Văn Nam tại TP HCM. Sau lễ cưới, dù được nhiều người biết đến như vợ chồng, Thúy Nga và ông Nam dần dần không xuất hiện cùng nhau. Nữ diễn viên cũng dành phần lớn thời gian sống và hoạt động ở Mỹ từ khi làm mẹ, sinh con.

Nữ diễn viên cho biết, đám cưới của chị với ông Nguyễn Văn Nam diễn ra là do chị thương cảm trước hoàn cảnh làm ăn sa sút của ông và mong muốn hỗ trợ cho ông Nam có cơ hội vươn lên trong cuộc sống. Cả hai không làm thủ tục đăng ký kết hôn tại cơ quan nhà nước có thẩm quyền tại Việt Nam. Một thời gian sau đám cưới, Thúy Nga phát hiện ra ông Nam vay mượn tiền của nhiều người với giá trị rất lớn nhưng không chịu trả cho họ. “Tôi và một số người thân trong gia đình cũng là nạn nhân”, nữ nghệ sĩ khẳng định. Vì vậy, Thúy Nga quyết định công khai tình trạng hôn nhân để giúp chị tránh bị hiểu nhầm là vợ của ông Nguyễn Văn Nam và bị ông này lợi dụng tên tuổi.

Đồng thời, chị muốn nhờ luật sư tư vấn rằng: “Việc ông Nam nhân danh là chồng tôi để vay mượn tiền của người khác rồi sau đó không trả lại cho họ như vậy có đúng với quy định của pháp luật Việt Nam hay không? Xử lý như thế nào?”.

Phản hồi đơn xin tư vấn của Thúy Nga, Văn phòng Luật sư Nguyễn Văn Hậu và Cộng sự cho biết: “Mọi hình thức kết hôn không theo quy định tại Điều 14 của Luật này đều không có giá trị pháp lý. Nam, nữ không đăng ký kết hôn mà chung sống với nhau như vợ chồng thì không được pháp luật công nhận là vợ chồng”.

Chính vì thế, luật sư Nguyễn Văn Hậu khẳng định, danh hài Thúy Nga không chịu bất kỳ trách nhiệm đối với các khoản nợ do ông Nam vay.

10913630-10152559207056437-231-6084-7627

Diễn viên Thúy Nga và chú rể trong đám cưới năm 2010.

Nhà thiết kế Việt Hùng, một trong những người bạn của danh hài Thúy Nga chia sẻ, anh từng chứng kiến cảnh nữ nghệ sĩ một mình chống chọi với chứng trầm cảm vì chuyện buồn gia đình.

“Một lần, Thúy Nga mời tôi sang Mỹ chơi với cô ấy vài ngày. Về đến nhà cô ấy, tôi nghe thấy tiếng em bé khóc và tiếng Thúy Nga ngồi trong bóng tối tụng kinh gõ mõ”, Việt Hùng nói.

Cũng theo nhà thiết kế này, khi nữ danh hài chuẩn bị làm hôn lễ, bạn bè cũng lên tiếng can ngăn vì biết được chuyện không hay. Tuy vậy, nữ nghệ sĩ vẫn quyết định cưới.

Nữ danh hài cho biết, sau khi công bố sự thật về mối quan hệ với ông Nam, chị sẽ tung nhật ký kể về quá trình bị ông này lừa gạt như thế nào.

Hiện tại, phía ông Nguyễn Văn Nam chưa đưa ra bất cứ bình luận gì về những thông tin Thúy Nga công bố.

58 thoughts on “Thúy Nga tố chồng cũ ôm 7 tỷ chạy trốn ngay sau lễ cưới

 • February 8, 2019 at 12:08 am
  Permalink

  I just want to say I am just beginner to blogging and actually liked you’re blog. Most likely I’m likely to bookmark your website . You certainly have awesome stories. Regards for sharing your website page.

 • February 18, 2019 at 3:43 pm
  Permalink

  Most of the files in the WordPress theme I have end in .php. I would like to be able to make the text changes on screen in the WordPress theme, also, how do you add additional pages, etc?.

 • February 20, 2019 at 6:10 pm
  Permalink

  How to get Banners in Joomla to display in a certain spot?

 • February 25, 2019 at 6:18 pm
  Permalink

  Useful information. Fortunate me I discovered your site accidentally, and I’m shocked why this twist of fate did not happened in advance! I bookmarked it.

 • February 26, 2019 at 7:06 pm
  Permalink

  Excellent blog right here! Additionally your website so much up fast! What web host are you the use of? Can I am getting your affiliate link in your host? I desire my site loaded up as quickly as yours lol

 • March 4, 2019 at 3:36 pm
  Permalink

  I together with my pals came checking the nice tips and tricks from your site and so instantly came up with a horrible feeling I never expressed respect to the site owner for those techniques. My young boys are actually excited to learn all of them and have in effect undoubtedly been enjoying these things. We appreciate you genuinely indeed considerate and then for picking certain fantastic themes millions of individuals are really desperate to know about. My sincere regret for not saying thanks to you sooner.

 • March 6, 2019 at 6:18 am
  Permalink

  Nice read, I just passed this onto a friend who was doing some research on that. And he just bought me lunch because I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thank you for lunch!

 • March 12, 2019 at 3:09 am
  Permalink

  You made some good points there. I did a search on the subject and found most persons will agree with your blog.

 • March 14, 2019 at 2:16 pm
  Permalink

  I am only writing to make you understand what a beneficial discovery my friend’s princess went through reading through yuor web blog. She came to understand lots of pieces, not to mention what it’s like to possess an awesome giving heart to make men and women quite simply thoroughly grasp some hard to do topics. You actually exceeded visitors’ desires. Thank you for giving such invaluable, safe, revealing and as well as unique thoughts on your topic to Jane.

 • March 15, 2019 at 12:22 am
  Permalink

  I just couldn’t leave your site before suggesting that I really loved the usual info a person provide for your guests? Is gonna be back regularly to check out new posts

 • March 16, 2019 at 1:16 am
  Permalink

  Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is wonderful blog. A fantastic read. I will definitely be back.

 • March 16, 2019 at 1:16 am
  Permalink

  I’m still learning from you, as I’m trying to reach my goals. I certainly enjoy reading everything that is posted on your blog.Keep the tips coming. I loved it!

 • March 17, 2019 at 12:15 pm
  Permalink

  I really appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thx again

 • March 17, 2019 at 8:15 pm
  Permalink

  whoah this blog is great i really like studying your articles. Keep up the good paintings! You know, lots of people are hunting around for this information, you could aid them greatly.

 • March 20, 2019 at 11:59 am
  Permalink

  I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

 • March 21, 2019 at 12:19 am
  Permalink

  Someone necessarily help to make severely posts I would state. That is the first time I frequented your web page and up to now? I surprised with the research you made to make this particular submit extraordinary. Magnificent activity!

 • March 21, 2019 at 12:23 am
  Permalink

  Hi there, I found your site via Google whilst searching for a related matter, your website got here up, it appears to be like good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 • March 21, 2019 at 12:31 am
  Permalink

  I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this site. Thanks , I¡¦ll try and check back more often. How frequently you update your site?

 • March 23, 2019 at 5:43 pm
  Permalink

  I really appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thank you again!

 • March 24, 2019 at 1:36 am
  Permalink

  eiwbqoex,Thanks for this useful information, Really amazing. Thanks again. I LOve your BloG

 • March 25, 2019 at 7:41 pm
  Permalink

  I really appreciate this post. I’ve been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thanks again!

 • March 27, 2019 at 9:52 am
  Permalink

  marfutsce,Your blog was informative and valuable to me. Thanks for sharing.

 • March 27, 2019 at 7:08 pm
  Permalink

  Game Killer Apk Download Latest Version for Android (No Ad) … Guess not because Game killer full version app is not available on Play store.

 • March 28, 2019 at 9:30 am
  Permalink

  hntjat,Thanks a lot for providing us with this recipe of Cranberry Brisket. I’ve been wanting to make this for a long time but I couldn’t find the right recipe. Thanks to your help here, I can now make this dish easily.

 • March 31, 2019 at 3:35 am
  Permalink

  ezvrhmimy,We have a team of experts who could get you the correct settings for Bellsouth net email login through which, you can easily configure your email account with MS Outlook.

 • April 1, 2019 at 12:09 am
  Permalink

  shwjpfru,If you are going for best contents like I do, just go to see this web page daily because it offers quality contents, thanks!

 • April 3, 2019 at 9:17 am
  Permalink

  urwjyhkgz,If you want a hassle free movies downloading then you must need an app like showbox which may provide best ever user friendly interface.

 • April 4, 2019 at 9:34 am
  Permalink

  I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good. I do not know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 • April 4, 2019 at 4:31 pm
  Permalink

  Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such great information being shared freely out there.

 • April 5, 2019 at 4:22 am
  Permalink

  I am extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare to see a nice blog like this one these days..

 • April 7, 2019 at 7:02 am
  Permalink

  I have been browsing online more than 3 hours lately, but I never discovered any fascinating article like yours. It¡¦s lovely value enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made excellent content as you did, the net might be much more useful than ever before.

 • April 7, 2019 at 11:03 pm
  Permalink

  Someone necessarily help to make critically posts I would state. This is the very first time I frequented your web page and to this point? I amazed with the analysis you made to create this actual publish incredible. Fantastic task!

 • April 8, 2019 at 12:11 pm
  Permalink

  hello there and thank you for your info – I have certainly picked up anything new from right here. I did however expertise several technical issues using this site, since I experienced to reload the web site a lot of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and could damage your quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my email and can look out for a lot more of your respective fascinating content. Ensure that you update this again soon..

 • April 9, 2019 at 5:59 am
  Permalink

  Thanks so much for providing individuals with an exceptionally memorable chance to discover important secrets from this website. It really is very good and as well , jam-packed with a lot of fun for me and my office acquaintances to visit your site nearly thrice in one week to find out the new issues you have got. And definitely, I am actually fascinated concerning the breathtaking secrets you serve. Certain 4 points in this article are ultimately the simplest I have ever had.

 • April 10, 2019 at 12:47 am
  Permalink

  gjvpdubk,If you are going for best contents like I do, just go to see this web page daily because it offers quality contents, thanks!

 • April 10, 2019 at 3:41 pm
  Permalink

  As a Newbie, I am constantly searching online for articles that can benefit me. Thank you

 • April 10, 2019 at 3:41 pm
  Permalink

  Great ¡V I should definitely pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme . a tones way for your client to communicate. Nice task..

 • April 13, 2019 at 4:36 am
  Permalink

  hkjsgkv,Definitely believe that which you said. Your favourite justification appeared to be on the net the simplest thing to remember of.

 • April 14, 2019 at 8:40 am
  Permalink

  vjdtltefkus Yeezy Boost 350,If you are going for best contents like I do, just go to see this web page daily because it offers quality contents, thanks!

 • April 14, 2019 at 8:47 pm
  Permalink

  I have been exploring for a bit for any high-quality articles or weblog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this website. Studying this info So i¡¦m glad to show that I’ve an incredibly good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I such a lot without a doubt will make sure to do not fail to remember this website and give it a look on a constant basis.

 • April 15, 2019 at 3:37 am
  Permalink

  Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a bit, but other than that, this is magnificent blog. A great read. I’ll certainly be back.

 • April 16, 2019 at 1:13 am
  Permalink

  Wonderful work! This is the kind of info that should be shared across the web. Disgrace on the seek engines for no longer positioning this submit upper! Come on over and discuss with my site . Thank you =)

 • April 16, 2019 at 3:24 pm
  Permalink

  I truly appreciate this post. I¡¦ve been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thx again

 • April 17, 2019 at 3:36 am
  Permalink

  Hi, Neat post. There is a problem along with your site in internet explorer, may check this¡K IE nonetheless is the marketplace leader and a huge portion of other folks will omit your fantastic writing due to this problem.

 • April 18, 2019 at 5:48 am
  Permalink

  magnificent post, very informative. I’m wondering why the other specialists of this sector don’t notice this. You must proceed your writing. I am confident, you have a huge readers’ base already!

 • May 7, 2019 at 4:03 pm
  Permalink

  Prior to the 2019 NFL draft, Nick Bosa deleted tweets that were critical of Colin Kaepernick, Beyonce and the movie “Black Panther”, and supportive of President Donald Trump because he “might end up in San Francisco.”

 • May 27, 2019 at 12:21 pm
  Permalink

  I¡¦ve been exploring for a bit for any high-quality articles or blog posts in this kind of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this info So i¡¦m satisfied to express that I have an incredibly excellent uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I most for sure will make certain to don¡¦t put out of your mind this website and provides it a look regularly.

 • May 27, 2019 at 3:58 pm
  Permalink

  Wow! This can be one particular of the most useful blogs We have ever arrive across on this subject. Basically Magnificent. I am also a specialist in this topic therefore I can understand your hard work.

 • June 4, 2019 at 8:49 pm
  Permalink

  Nouman Raja,Jordan 41,Jordan was fired from the Palm Beach Gardens Police Department shortly after he killed Corey Jones,Jordan 31,Jordan while on plainclothes duty,Jordan and was convicted last month by a jury of manslaughter and first-degree murder.

 • June 15, 2019 at 7:03 pm
  Permalink

  What i do not realize is in reality how you’re not actually much more neatly-liked than you may be now. You’re very intelligent. You understand thus significantly in relation to this subject, produced me personally imagine it from numerous various angles. Its like women and men are not fascinated unless it¡¦s something to accomplish with Woman gaga! Your own stuffs outstanding. All the time handle it up!

Comments are closed.