Phi ‘đen’- lĩnh soái giang hồ phản chủ ở ‘tam giác đen’

Những năm tháng trong giang hồ đã tôi luyện cho Phi “đen” bản chất liều lĩnh, chém giết không ghê tay. Chính vì thế, ở vùng “tam giác đen”, hắn là 1 gã giang hồ đáng gờm.

Cùng với Mười Thu – trùm giang hồ tam giác đen Sài Gòn – Bình Dương, thì Phi “đen” cũng bị Cục truy nã (C52, Cơ quan Cảnh sát phía Nam) phối hợp với lực lượng công an TX. Dĩ An (Bình Dương) bắt gọn, chờ ngày truy tố trước pháp luật.

Gã công nhân lật đổ ngôi vương của ông trùm

Phi “đen” tên thật là Lê Văn Phi (SN1986, quê Tràng Sơn, Đô Lương, Nghệ An). Giới giang hồ vẫn thường gọi hắn bằng biệt danh Phi “đen”, vì hắn có nước da ngăm đen trông lỳ lợm. Cách đây khoảng 8 năm, Phi khăn gói từ quê Tràng Sơn nghèo khó cùng với ý nghĩ lương thiện vào Nam làm thuê kiếm sống như bao công nhân khác.

Thời gian đầu, Phi xin vào làm việc ở một số cơ sở công nghiệp tại Bình Dương. Lúc này trên địa bàn có các đàn anh là đồng hương như Mười Thu, Tuấn chó… Trong một số lần được bạn bè giới thiệu, gặp gỡ đồng hương, Phi lân la rồi quen biết với Mười Thu- một trùm giang hồ thế lực có tiếng ở vùng “tam giác đen” nên quyết định đầu quân làm tay chân.

Do bản tính liều lĩnh, lại khôn ranh, những phi vụ thanh toán giang hồ do Mười thu cầm đầu, Phi đều tham gia, vừa quan sát cách “làm ăn” của đại ca, vừa tích lũy kinh nghiệm với âm mưu ấp ủ sau này sẽ tách ra làm ăn riêng biệt.

Tuy dưới trướng của đại ca nhưng Phi “đen” luôn để bụng những lúc Mười Thu chơi bẩn. Trong nhiều phi vụ làm ăn nhờ cưỡng, chiếm đoạt, bảo kê…lợi nhuận thu được ăn chia không đều, Phi tự thấy công sức mình còn đáng giá hơn thế.

Một đôi lần Phi muốn tách ra lập băng nhóm riêng, để không còn phụ thuộc hay bị chi phối dưới trướng của đại ca Mười Thu. Phi âm thầm xây dựng bè cánh để tạo thế lực, một mặt tìm lĩnh vực “kiếm ăn” cũng như vùng lãnh địa hoạt động.

Phi nghĩ rằng, chỉ có vùng giáp ranh phức tạp mới là địa bàn màu mỡ để xây dựng cơ đồ, khi có mệnh hệ gì còn dễ bề thoát thân. Lĩnh vực hành nghề chính hắn chọn là đòi nợ thuê, bảo kê sòng bài bạc.

Phi đen- lĩnh soái giang hồ phản chủ ở tam giác đen

Phi “đen”- trùm giang hồ vùng “tam giác đen”

Khi đã có hàng chục chiến hữu thân cận, thế lực đã đủ, Phi ra mặt phản lại Mười Thu. Nhiều năm cơm lành canh ngọt với đàn anh, cũng là “thầy” dẫn dắt Phi vào nghề, nay được thay bằng hận thù.

Hồ sơ của CQĐT ghi nhận, vào năm 2008, Phi đen từng ra lệnh cho một đàn em đến “xin huyết” Mười Thu, may mà nhát dao vụng về của tên đàn em còn “non tay”, Mười Thu thoát chết trong gang tấc. Vào đầu năm 2011, Mười Thu lại bị một phen muối mặt khi dẫn đàn em xuống “nói chuyện” với băng Phi “đen” thì bị đàn em Phi chặn đường đánh cho tán loạn. Một tên đàn em của đại ca Mười Thu bị đánh cho thừa sống thiếu chết. Mười Thu nuôi dưỡng mối hận trả thù.

Cuối tháng 9/2011, cả khu phố An Bình xôn xao khi lực lượng công an bắt gọn hàng chục tên giang hồ thuộc băng nhóm của Mười Thu và hàng tá vũ khí là dao, phớ, súng tự chế khác. Ngay sau khi làm rõ sự việc, các Trinh sát C.A Dĩ An cho biết: Vì thế lực Mười Thu quá mạnh, nên Phi đã bắn tin cho CA bắt gọn. Sau vụ này, Mười Thu xộ khám, băng nhóm rệu rã, còn băng Phi “đen” an toàn, thanh thế lại vang xa, đệ tử đầu quân với hắn ngày càng đông.

Những vụ “trừng phạt” mang tên Phi “đen”

Trong vùng, cái tên Phi “đen” trở thành nỗi ám ảnh của không biết bao nhiêu người. Hàng chục vụ án liên tục xảy ra trên địa bàn giáp ranh có liên quan đến hoạt động đâm thuê chém mướn của hắn, khiến cơ quan công an phải đau đầu.

Mặc dù đã bị đưa vào tầm ngắm từ lâu, tuy nhiên với kinh nghiệm hoạt động rút được từ thế hệ đàn anh, Phi vẫn tự tin luôn tạo được vỏ ngụy trang an toàn cho mình. Trong thời gian này CQĐT vẫn kiên trì thu thập chứng cứ, đơn thư nạn nhân tố cáo tội ác của Phi “đen”.

Theo đơn tố cáo của anh Đoàn Doãn, ngụ TX. Dĩ An, Bình Dương: Vào khoảng trưa ngày 24/12/2011, khi anh đang ngủ ở nhà thì Phi “đen” cùng đàn em vào đòi nợ. Do không có tiền, anh Doãn bị Phi chĩa súng và bị đánh báng súng vào đầu với lời đe dọa “không trả tiền sẽ nổ mìn, đốt nhà, giết chết cả nhà”.

Sau khi đập phá nhà anh Doãn, Phi còn dùng “luật” xã hội đen đòi thanh toán anh Doãn ngay giữa ban ngày, may có mọi người can ngăn, tính mạng anh mới được giữ.

Nguyên nhân là do, trước đó, anh Doãn đến sòng bài tên Tèo (Tèo và Phi “đen” móc nối tổ chức), trên đường Xô Viết Nghệ Tĩnh, quận Bình Thạnh, để đánh bài. Sau khi anh Doãn thua 190 triệu nhưng chỉ có 23 triệu tiền mặt thì Tèo cho đàn em giữ lại xe máy SH của anh Doãn và cho khất nợ ngắn hạn.

Anh Doãn cũng cho biết, anh bị “nướng” khoảng 5 tỷ đồng vào sòng bac của Phi “đen” và đồng bọn, gia cảnh rơi vào tán gia bại sản cũng vì trò bịp bợm đỏ đen của Phi “đen”. Cũng với chiêu bài trên, còn rất nhiều nạn nhân khác mất của nhưng do “há miệng mắc quai” nên vẫn chưa đến tố cáo Phi “đen” và đồng bọn.

Cũng theo chứng cứ từ hồ sơ CA Dĩ An cung cấp, vào giữa năm 2010, có một vụ chém người dã man khác do băng nhóm Phi “đen” gây ra, nạn nhân là anh Nguyễn Đình Thập (quận 9 TP.HCM). Anh Thập đang đi xe trên đường thì có Phi “đen” và đàn em bám theo, Phi dùng súng đe dọa và lệnh đàn em dùng dao chém vào lưng, làm gãy tay khiến anh phải cấp cứu hàng tháng trời mới khỏi, thương tật vĩnh viễn 10%.

Anh còn cho biết thêm ngay cả lúc vào bệnh viện cấp cứu vẫn bị Phi “đen” cho đàn em truy sát. Nguyên nhân là do trước đó anh có ý định kiện một công ty đất có làm ăn gian lận, nhưng Phi “đen” nhận đứng ra giàn xếp. Với hình thức chém dằn mặt, Phi “đen” được nhiều đối tượng làm ăn bất chính tin tưởng thuê mướn làm bảo kê.

Phi đen- lĩnh soái giang hồ phản chủ ở tam giác đen
Phi “đen” khi bị bắt. Ảnh: ANTĐ

Những cán bộ trinh sát nhận xét rằng, khác với đàn anh đi trước, Phi “đen” không những liều lĩnh, ra tay “ngọt”, khiến nạn nhân hết sức sợ hãi, mà còn ranh mãnh có thừa, nên nhiều lúc lực lượng an ninh định bủa lưới nhưng không thể.

Hơn nữa, trình độ ngụy trang của Phi “đen” gần như hoàn hảo, còn các ngón nghề lách “đòn” của công an thì y có thừa. Một cán bộ điều tra thẳng thắn công nhận với chúng tôi rằng, Phi “đen” là một tên giang hồ cực kỳ ranh mãnh. Sau khi hành động, chúng biết xóa dấu vết rất nhanh, đăc biệt Phi “đen” luôn thận trọng mỗi khi ra mặt.

Vì thế, trong một thời gian dài, cái tên Phi “đen” nức tiếng trong giới tội phạm vùng tam giác đen, gây hoang mang trong quần chúng. Ngoài những vụ gây đổ máu táo tợn trên, cơ quan điều tra còn thu thập rất nhiều vụ khác, liên quan đến hình thức đe dọa, chém người khác của băng nhóm Phi “đen”.

Cuối năm 2011, Cơ quan điều tra Bộ công an (C14 B) và công an TX Dĩ An ráo riết vào cuộc. Bị truy nã, Phi “đen” bắt đầu lẩn trốn vào trung tâm TP.HCM, vào đây, y tiếp tục hoạt động bảo kê cho các sòng bạc ở quận I và ngụy trang bằng nhiều cách rất tinh vi. Khi ra đường y thường đội mũ bảo hiểm của CA, bình thường y mặc trang phục của ngành ưu tiên, nên rất khó phát hiện.

Bằng những biện pháp nghiệp vụ, kiên trì theo dõi, đêm 14/3/2012, Lực lượng cảnh sát C52 (Tổng cục CS khu vực phía Nam) phối hợp với CA Dĩ An (CA tỉnh Bình Dương) phát hiện Phi “đen” và một đối tượng khác vào một quán cà phê trên đường Nguyễn Cư Trinh, quận 1. Lực lượng CA bất ngờ đột nhập vào khống chế, khi trên người hắn còn mang đồ ngụy trang của lực lượng an ninh trong sự ngỡ ngàng của mọi người và của chính đối tượng.

Please follow and like us:
error

76 thoughts on “Phi ‘đen’- lĩnh soái giang hồ phản chủ ở ‘tam giác đen’

 • February 7, 2019 at 1:19 pm
  Permalink

  I simply want to mention I am newbie to blogs and really loved this web-site. Probably I’m planning to bookmark your blog . You absolutely have excellent stories. With thanks for revealing your web-site.

  Reply
 • February 11, 2019 at 6:45 am
  Permalink

  Previous to you decide to create your own checklist to add an idea associated with what camping checklist ought to. Really … A listing can be greater than what you need.

  Reply
 • February 18, 2019 at 3:52 pm
  Permalink

  I’m excellent at financial planning, and giving advice about weather to buy certain items or cut back. how can i start a website giving out this advice?.

  Reply
 • February 20, 2019 at 6:19 pm
  Permalink

  I have a weird desire now to make a false blog. What is a good blog site to do this and let people know that its not really my thoughts but of my characters thoughts?.

  Reply
 • February 24, 2019 at 5:53 pm
  Permalink

  Hello my family member! I wish to say that this article is amazing, nice written and come with almost all important infos. I¡¦d like to peer more posts like this .

  Reply
 • February 25, 2019 at 5:10 pm
  Permalink

  There are a lot of blogging sites dedicated to celebrities (ex. Perez Hilton), love, fashion, travel, and food. But, how do I start one of my own specialty?.

  Reply
 • February 26, 2019 at 11:44 am
  Permalink

  As I site possessor I believe the content matter here is rattling fantastic , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Good Luck.

  Reply
 • February 26, 2019 at 11:53 am
  Permalink

  I intended to write you that bit of word just to say thanks over again on the splendid thoughts you have contributed in this case. It has been unbelievably open-handed with you to grant unreservedly precisely what a number of us could have offered as an e book to generate some money for themselves, precisely considering the fact that you might well have done it if you desired. Those good tips likewise served to become great way to understand that some people have a similar interest just like my personal own to understand significantly more in terms of this problem. I believe there are a lot more enjoyable opportunities in the future for people who looked at your blog post.

  Reply
 • February 27, 2019 at 9:55 am
  Permalink

  You could definitely see your expertise in the work you write. The sector hopes for even more passionate writers such as you who aren’t afraid to mention how they believe. Always follow your heart.

  Reply
 • February 27, 2019 at 4:58 pm
  Permalink

  Hey very cool website!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your blog and take the feeds also¡KI’m glad to search out so many useful information right here in the put up, we’d like work out extra techniques on this regard, thank you for sharing. . . . . .

  Reply
 • March 2, 2019 at 9:50 am
  Permalink

  Hi, Neat post. There’s an issue with your website in internet explorer, could test this¡K IE still is the marketplace leader and a good section of other people will miss your excellent writing due to this problem.

  Reply
 • March 2, 2019 at 12:53 pm
  Permalink

  Great ¡V I should certainly pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, web site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

  Reply
 • March 4, 2019 at 2:02 am
  Permalink

  I’ve been browsing on-line greater than 3 hours today, but I by no means discovered any attention-grabbing article like yours. It¡¦s pretty worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made just right content material as you probably did, the web will be a lot more helpful than ever before.

  Reply
 • March 4, 2019 at 9:53 am
  Permalink

  We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your web site provided us with valuable info to work on. You’ve done a formidable job and our entire community will be thankful to you.

  Reply
 • March 4, 2019 at 3:40 pm
  Permalink

  Hiya, I’m really glad I have found this info. Today bloggers publish just about gossips and internet and this is really frustrating. A good website with exciting content, that’s what I need. Thanks for keeping this web site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

  Reply
 • March 6, 2019 at 7:57 am
  Permalink

  Thanks for all your valuable hard work on this website. Debby takes pleasure in making time for investigation and it’s easy to see why. My spouse and i learn all about the dynamic mode you produce worthwhile strategies via the web site and cause response from other people on that matter and our girl is now discovering a whole lot. Enjoy the rest of the new year. You’re the one conducting a glorious job.

  Reply
 • March 9, 2019 at 12:07 am
  Permalink

  I am very happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

  Reply
 • March 9, 2019 at 3:47 pm
  Permalink

  I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one these days..

  Reply
 • March 10, 2019 at 1:54 am
  Permalink

  I am just commenting to let you be aware of what a beneficial encounter my daughter encountered going through your site. She even learned many issues, which include what it is like to have a great giving mindset to make a number of people smoothly gain knowledge of various problematic subject areas. You truly surpassed her expected results. Many thanks for providing the priceless, healthy, educational and also easy thoughts on the topic to Jane.

  Reply
 • March 13, 2019 at 9:57 pm
  Permalink

  You made various good points there. I did a search on the issue and found most persons will have the same opinion with your blog.

  Reply
 • March 17, 2019 at 7:08 am
  Permalink

  This is very interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

  Reply
 • March 17, 2019 at 12:36 pm
  Permalink

  Thanks for all your work on this web page. Ellie really likes working on research and it is obvious why. A lot of people learn all about the lively medium you deliver informative solutions by means of your blog and improve contribution from other ones on the article plus my daughter is certainly learning a whole lot. Take advantage of the rest of the new year. You’re conducting a pretty cool job.

  Reply
 • March 21, 2019 at 12:47 am
  Permalink

  A lot of thanks for all your hard work on this web page. Gloria loves working on investigation and it’s really simple to grasp why. All of us notice all of the dynamic tactic you make rewarding suggestions through this website and invigorate participation from some other people about this situation and my simple princess is undoubtedly learning a great deal. Take pleasure in the remaining portion of the new year. You have been performing a pretty cool job.

  Reply
 • March 22, 2019 at 7:51 pm
  Permalink

  F*ckin’ awesome things here. I’m very glad to see your article. Thank you so much and i am having a look forward to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?

  Reply
 • March 24, 2019 at 3:49 am
  Permalink

  cjinsooyv,If you are going for best contents like I do, just go to see this web page daily because it offers quality contents, thanks!

  Reply
 • March 26, 2019 at 8:10 am
  Permalink

  I’ve recently started a web site, the information you provide on this web site has helped me greatly. Thanks for all of your time & work. “My dear and old country, here we are once again together faced with a heavy trial.” by Charles De Gaulle.

  Reply
 • March 27, 2019 at 6:39 pm
  Permalink

  nozrrjmto,If you are going for best contents like I do, just go to see this web page daily because it offers quality contents, thanks!

  Reply
 • March 27, 2019 at 8:49 pm
  Permalink

  ypuawelcs,Your blog was informative and valuable to me. Thanks for sharing.

  Reply
 • March 28, 2019 at 4:45 pm
  Permalink

  I got what you intend, thankyou for putting up.Woh I am thankful to find this website through google. “Those who corrupt the public mind are just as evil as those who steal from the public.” by Theodor Wiesengrund Adorno.

  Reply
 • March 30, 2019 at 5:13 pm
  Permalink

  Thanks for every one of your hard work on this site. Betty enjoys managing investigation and it’s really obvious why. All of us learn all relating to the compelling mode you give sensible guides by means of this web blog and therefore recommend contribution from website visitors on the concept then my simple princess is starting to learn a great deal. Take pleasure in the rest of the new year. Your performing a tremendous job.

  Reply
 • March 30, 2019 at 11:49 pm
  Permalink

  After looking at a few of the blog articles on your web page, I seriously appreciate your technique of writing a blog. I book marked it to my bookmark webpage list and will be checking back soon. Take a look at my website as well and let me know how you feel.

  Reply
 • April 1, 2019 at 5:37 am
  Permalink

  xmuvgfhaz Yeezy Boost,Waw! Its really great and wonderful ever i found. Thank you for sharing this info.

  Reply
 • April 2, 2019 at 2:29 am
  Permalink

  stnhzjapquf,If you want a hassle free movies downloading then you must need an app like showbox which may provide best ever user friendly interface.

  Reply
 • April 3, 2019 at 1:36 am
  Permalink

  I just want to say I’m beginner to blogging and absolutely liked you’re page. Very likely I’m likely to bookmark your blog post . You definitely come with fantastic posts. Thanks a bunch for revealing your web page.

  Reply
 • April 4, 2019 at 2:51 am
  Permalink

  Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! By the way, how can we communicate?

  Reply
 • April 4, 2019 at 9:23 am
  Permalink

  hbnjziztamw,A fascinating discussion is definitely worth comment. I do think that you ought to publish more on this topic, it may not be a taboo tndnijnim,subject but generally folks don’t talk about such subjects. To the next! All the best!!

  Reply
 • April 4, 2019 at 4:50 pm
  Permalink

  Whats Happening i’m new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has aided me out loads. I hope to give a contribution & assist other users like its aided me. Great job.

  Reply
 • April 5, 2019 at 2:48 am
  Permalink

  Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! However, how can we communicate?

  Reply
 • April 5, 2019 at 3:41 am
  Permalink

  Hello. fantastic job. I did not expect this. This is a splendid story. Thanks!

  Reply
 • April 5, 2019 at 7:37 am
  Permalink

  I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don’t know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

  Reply
 • April 5, 2019 at 12:35 pm
  Permalink

  Well I really liked reading it. This tip offered by you is very useful for good planning.

  Reply
 • April 8, 2019 at 12:48 am
  Permalink

  mloxnlyyd,If you want a hassle free movies downloading then you must need an app like showbox which may provide best ever user friendly interface.

  Reply
 • April 8, 2019 at 10:12 am
  Permalink

  I am new to blogging. What website is good for blogging for a summer reading book assignment?

  Reply
 • April 8, 2019 at 12:29 pm
  Permalink

  I like the helpful info you provide in your articles. I’ll bookmark your weblog and check again here frequently. I am quite certain I will learn a lot of new stuff right here! Good luck for the next!

  Reply
 • April 10, 2019 at 10:30 am
  Permalink

  of course like your website but you need to take a look at the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to tell the reality on the other hand I will definitely come back again.

  Reply
 • April 10, 2019 at 4:01 pm
  Permalink

  Good web site! I really love how it is simple on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS which must do the trick! Have a great day!

  Reply
 • April 10, 2019 at 4:56 pm
  Permalink

  What are some good sites and blogs for affordable fashion for adults?

  Reply
 • April 12, 2019 at 4:14 pm
  Permalink

  I intend to gain even more fans by sending my pictures to blog sites. Like when individuals click with, they will certainly connect to my blog site.

  Reply
 • April 14, 2019 at 5:25 am
  Permalink

  I am brand-new to blog subscriptions and I am searching for a very easy viewers that is nice and arranged that lets me view my blogs from my homepage or has a little scrollbox that is always up on the side of the computer system display. I began to utilize bloglines however it is truly unorganized with all the blog names lined up on the side. Many thanks a great deal!.

  Reply
 • April 16, 2019 at 1:35 am
  Permalink

  You made a few good points there. I did a search on the theme and found the majority of folks will have the same opinion with your blog.

  Reply
 • April 16, 2019 at 7:44 am
  Permalink

  korzionpd,We have a team of experts who could get you the correct settings for Bellsouth net email login through which, you can easily configure your email account with MS Outlook.

  Reply
 • April 16, 2019 at 10:15 pm
  Permalink

  rykecntov,We have a team of experts who could get you the correct settings for Bellsouth net email login through which, you can easily configure your email account with MS Outlook.

  Reply
 • April 20, 2019 at 6:15 am
  Permalink

  I’m not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this info for my mission.

  Reply
 • April 20, 2019 at 6:15 am
  Permalink

  I am so happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the random misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

  Reply
 • April 20, 2019 at 9:58 am
  Permalink

  “There are signs that it has been 10 years. The stock market bull market is about to peak, because (now) US stocks are definitely not cheap and very sensitive to any bad news.” The number of weekly claims for unemployment benefits in the United States has fallen to its lowest level since 1969,

  Reply
 • April 25, 2019 at 2:49 am
  Permalink

  “Because of the poor economic performance in Europe, we are facing a slowdown in global economic growth,” Kudlow said in an interview with Bloomberg Television. But unlike the White House, at the policy meeting in March, the Fed did not conclude that the global economic slowdown meant that the bank should start cutting interest rates.

  Reply
 • April 25, 2019 at 1:32 pm
  Permalink

  I’m wishing to look at blogs including music I like, but sifting via all the separated, obsoleted and also crap blogs is a problem. I understand there are hundreds of blogs, exists an excellent resource to look for the recommended ones?.

  Reply
 • April 30, 2019 at 9:47 pm
  Permalink

  i would be busy again doing some home decors this coming christmas, i’d be buying some new decors for the season’

  Reply
 • May 3, 2019 at 2:20 pm
  Permalink

  aluminum curtains rods are much lighter than those steel rods that we previously used,.

  Reply
 • May 4, 2019 at 4:50 pm
  Permalink

  Useful info. Lucky me I found your site accidentally, and I’m shocked why
  this coincidence did not took place earlier! I bookmarked it.

  Reply
 • May 6, 2019 at 7:31 am
  Permalink

  And what came out of Westbrook’s mouth during a few of his post-basket outbursts was the B-word, something most players wouldn’t dismiss without an altercation.

  Reply
 • May 6, 2019 at 4:54 pm
  Permalink

  hey there and thank you for your info – I’ve definitely picked up something new from right here. I did however expertise some technical points using this site, since I experienced to reload the site lots of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and could damage your high-quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my e-mail and could look out for much more of your respective exciting content. Make sure you update this again soon..

  Reply
 • May 7, 2019 at 10:49 pm
  Permalink

  he clearest and strongest candidate was Elizabeth Warren,” Houston resident Dominique Davis told CNN. “I say that because I liked her thoughts on attacking the mortality rates for women of color. She had a plan, which was very important to me. The best candidate will be someone who has a clear plan. They don’t have to have all the answers, but have a plan.

  Reply
 • May 8, 2019 at 3:58 pm
  Permalink

  After exploring a few of the blog posts on your web
  site, I really like your way of blogging. I added it to my bookmark webpage list and will be checking back soon. Please check
  out my website too and tell me your opinion.

  Reply
 • May 9, 2019 at 6:07 pm
  Permalink

  Good blog! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written. I am wondering how I might be notified when a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS feed which must do the trick! Have a great day!

  Reply
 • May 15, 2019 at 5:14 pm
  Permalink

  Quality articles or reviews is the main to attract the viewers to pay a visit the site, that’s what this web page is providing.

  Reply
 • May 17, 2019 at 6:33 am
  Permalink

  I am very new to website design as I have no prior experience and also recognize little HTML. I simply would like to know what the best software is to acquire to develop blog sites. I have downloaded CS5 Design Premium with Dreamweaver and Photoshop, but I recognize this is a little innovative for me and also expensive!!!. Does any person have pointers of software application or methods to develop blogs and also sites conveniently as well as affordable?. THANKS!.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *