Lệ Rơi bỏ trồng ổi, chính thức vào Sài Gòn tham gia showbiz

Sau những thử nghiệm bước đầu với phim ảnh, tự cảm thấy mình có tố chất với nghề diễn, Lệ Rơi quyết định sẽ tiến sâu hơn vào showbiz Việt.

Theo bật mí của chàng trai “trồng ổi” này thì tháng 4 tới anh sẽ Nam tiến, vừa để học hỏi vừa phát triển sự nghiệp của mình trong một môi trường hoàn toàn mới.

Được cả gia đình và bố mẹ ủng hộ, Lệ Rơi đang vô cùng hào hứng với những dự định sắp tới của mình.

Quyết định Nam tiến để phát triển sự nghiệp

– Từ đầu năm tới giờ Lệ Rơi có vẻ im ắng nhỉ?

Những dự án phim ảnh của mình hầu như hoàn thành trước Tết cả rồi. Sắp tới, mình sẽ Nam tiến và bắt đầu tham gia một số tiểu phẩm, phim hài cùng các anh em trong đó.

– Anh định Nam tiến?

Mình là người đam mê và thích biểu diễn nghệ thuật, đặc biệt là đóng phim. Môi trường điện ảnh trong Nam phát triển, phù hợp với những mong muốn của mình, vì thế mình quyết định thử sức.

Ở ngoài Bắc cũng có nhiều lời mời nhưng mình muốn thử tiếp cận môi trường trong đấy xem sao.

Hiện tại, mình đã nhận được 4-5 lời mời hợp tác từ các đạo diễn và nghệ sĩ hài nổi tiếng, ví dụ như chỗ anh Bảo Trung chẳng hạn.

Chắc là ban đầu mình vẫn sẽ đóng những bộ phim hài, tiểu phẩm hài nhỏ thôi. Sau này, mình muốn thử sức trong lĩnh vực phim hài võ thuật, giống như chú Châu Tinh Trì và anh Thành Long ấy.

Lệ Rơi tham gia một dự án phim hài cùng với các nghệ sĩ miền Bắc

Lệ Rơi tham gia một dự án phim hài cùng với các nghệ sĩ miền Bắc

– Lệ Rơi hình dung cuộc sống khi Nam tiến của mình sẽ như thế nào?

Mình vào đó chủ yếu muốn được cọ xát với một môi trường sống và làm việc mới. Từ đó có thể rút ra những bài học để phát triển bản thân hơn.

Điều quan trọng nhất là mình có cơ hội được học hỏi và thu nạp kinh nghiệm diễn xuất của các anh em trong đấy.

Cuộc sống thì cũng có gì đâu, mình là người sống cực kỳ đơn giản. Mình ở nhờ nhà một người bà con. Anh em bạn bè trong đó cũng nhiều.

– Vậy là anh quyết định tiến vào showbiz một cách mạnh mẽ?

Nói đúng hơn là muốn thử sức xem mình có khả năng hay không. Khi tham gia các dự án phim trước, mình cảm thấy bên trong có một tố chất gì đấy. Mình muốn phát triển tố chất ấy lên.

Mình biết chẳng có gì là dễ dàng cả. Nhưng mình muốn đương đầu với thử thách, vượt qua được những khó khăn. Có như vậy mới biết khả năng mình có đến đâu .

Muốn mang đến cho mọi người tiếng cười thâm thúy

– Mục đích của anh khi đến với nghề diễn là gì?

Mục đích của mình đến với nghệ thuật trước hết là sự đam mê. Thứ 2 là mong muốn đem lại được gì đó cho khán giả.

Đến thời điểm này thì tiền bạc không phải là vấn đề mình nghĩ tới. Mình đi diễn và có cát-xê. Mình hài lòng với số tiền cát-xê đó. Khi nhận lời đóng phim mình nghĩ đang học nghề thôi, nên không đòi hỏi.

Nghề nghiệp nó chọn mình, chứ mình không chọn được. Ngày xưa mình từng ước mơ làm giáo viên hoặc bác sĩ song lại đi học ngành tài chính ngân hàng.

Rồi bản thân không phù hợp với cái ngành đó, hay cái duyên chưa đến. Cái duyên của mình lại đến với ngành nghệ thuật. Thế nên mình muốn thử sức với nghề này.

Diễn xuất của Lệ Rơi trong một bộ phim sitcom

Diễn xuất của Lệ Rơi trong một bộ phim sitcom

– Anh có muốn trở thành một danh hài nổi tiếng?

Ai cũng có ước mơ, kỳ vọng. Nhưng mọi việc đều phụ thuộc vào cái duyên và sự yêu nghề của mình.

Khi cái duyên nó đến, đường công danh sự nghiêp đến thì mọi thứ sẽ tự đến với mình. Còn không muốn cũng đâu có được…

– Quyết định gác bỏ công việc ở nhà để đi đóng phim, tức là Lệ Rơi đã chấp nhận một cuộc chơi mà có thể mình sẽ thua?

Khi bắt tay vào làm, không ai biết trước được mình sẽ thành công hay thất bại. Nhưng phải làm đã, để biết được thực lực của mình ra sao.

Mọi thất bại đều là nền tảng để mình tiếp thu. Từ đó sẽ rút ra kinh nghiệm để hiểu khả năng của mình, còn thiếu sót những gì để mình phấn đấu.

Các cụ ngày xưa chẳng nói rồi đấy thôi, “thất bại là mẹ thành công” mà…

– Bố mẹ Lệ Rơi có ý khiến gì không?

Mình may mắn được gia đình, bạn bè ủng hộ về tinh thần. Khi mình hỏi ý kiến thì bố mẹ bảo tùy con lựa chọn. Con hãy đi con đường đúng đắn của của mình. Con cứ làm gì con cảm thấy phát triển được bản thân mình.

– Trong làng hài Việt Nam, Lệ Rơi thần tượng những ai?

Ngoài Bắc mình thần tượng anh Xuân Bắc, Tự Long với anh Chiến Thắng. Còn trong Nam thì mình thần tượng chú Hoài Linh, từ phong cách sống đến cách biểu diễn của chú.

– Khi đi theo con đường diễn xuất hài, Lệ Rơi định hình phong cách của mình là gì?

Thứ nhất là bộc lộ được cái bản chất của cuộc sống thường ngày. Tiếp đó là nói lên được cái vui vẻ nhưng thâm thúy.

Mình muốn mang đến cho mọi người tiếng cười thâm thúy chứ không phải chỉ để giải trí. Nhưng đây là một việc rất khó, nên mình muốn cố gắng.

– Còn sở thích ca hát của anh thì sao?

Đúng là mọi người biết đến Lệ Rơi thông qua những clip hát. Nhưng không phải vì giọng hát, mà vì cái chân thật, từ cách giới thiệu và cách biểu cảm của Lệ Rơi.

Lệ Rơi vẫn sẽ hát, nhưng chỉ hát vui cho bạn bè nghe thôi.

Lệ Rơi chụp ảnh cùng diễn viên hài Trấn Thành trong một sự kiện giải trí

Lệ Rơi chụp ảnh cùng diễn viên hài Trấn Thành trong một sự kiện giải trí

– Hình như fans của Sơn Tùng M-TP phản đối việc Lệ Rơi thường xuyên cover ca khúc của nam ca sĩ này?

Có rất nhiều người, đặc biệt là fan của Sơn Tùng nói mình dựa hơi anh ấy để nổi tiếng. Rồi hỏi sao bài nào của Sơn Tùng ra mình cũng cover lại, làm ảnh hưởng đến hình ảnh của Sơn Tùng.

Nhưng thú thật là mình không thích nhạc trẻ, cũng ít khi nghe nhạc trẻ. Đó hầu hết là những bài hát do anh em bạn bè yêu cầu hát, mình cover lại để tặng mọi người thôi.

Cái “nghề showbiz” nó bạc lắm

– Lệ Rơi thấy showbiz hiện nay như thế nào?

Cái gì cũng có 2 mặt. Có người sẽ yêu quý, nhưng cũng có người sẽ ghét bỏ mình. Làng giải trí cũng có nhiều điều bất cập, không được như bình thường.

Khách quan bên ngoài mọi người nhìn vào thì cái “nghề showbiz” nó bạc lắm. Mang tiếng cười đến cho mọi người, nhưng mang nước mắt về cho bản thân mình.

– Bản thân anh gặp những cái bất cập đó chưa?

Thú thật là từ ngày đi đóng phim, niềm vui cũng có, nỗi buồn cũng có. Nhưng mình luôn tâm niệm phải sống hết mình, sống đúng với bản thân mình và sống vì mọi người.

Tính mình không quan trọng mọi người nghĩ ra sao, cứ là chính mình thôi.

– Đã có nghệ sĩ nào tỏ ý không muốn đóng chung với Lệ Rơi?

Tôi chưa gặp. Tôi đã đóng cùng khá nhiều diễn viên khác nhưng thấy mọi người đều vui vẻ. Đợt trước tôi cũng vào Sài Gòn tham gia một bộ phim cùng chú Bằng Kiều. Tôi chưa đi xem được phim đó, nhưng thấy bạn bè xem về cũng khen bảo hài vui lắm.

– Nhưng hỏi thật Lệ Rơi có thấy tiếc cuộc sống bình yên với vườn ổi ở quê không?

Cuộc sống vốn vẫn được và mất như vậy. Khi mình bước ra cuộc sống mới, mình sẽ có điều kiện để trải nghiệm, học hỏi thêm, hoàn thiện những thiếu xót của bản thân.

Hình ảnh chất phác của Lệ Rơi với vườn ổi xưa kia

Hình ảnh chất phác của Lệ Rơi với vườn ổi trước kia

– Có nhiều ý kiến cho rằng anh đang bị “ảo tưởng” quá?

Cũng có nhiều người nói “thằng” này ảo tưởng quá. Bây giờ được mọi người biết đến rồi, có tí tiếng rồi thì sinh ra “ảo tưởng sức mạnh”.

Thế nhưng việc mình mình cứ làm thôi. Mong là khi mình làm, những sản phẩm đó được mọi người đón nhận. Và qua đó mình sẽ khẳng định được tố chất trong con người mình.

– Bao giờ thì Lệ Rơi Nam tiến?

Không có gì thay đổi thì đầu tháng 4 mình sẽ vào trong đó!

54 thoughts on “Lệ Rơi bỏ trồng ổi, chính thức vào Sài Gòn tham gia showbiz

 • February 8, 2019 at 12:04 am
  Permalink

  I just want to tell you that I am just very new to weblog and definitely savored this website. Most likely I’m likely to bookmark your blog post . You absolutely come with incredible posts. Regards for sharing with us your blog site.

 • February 20, 2019 at 7:58 pm
  Permalink

  how come some blogs in a blogroll do not have their most recent post listed and others do? How to change that?

 • February 25, 2019 at 6:52 pm
  Permalink

  Just how does one make money from blogs? How does one start it or go about it? Is there a specific way to do it? Just how does one make money from blogs in the first place? Where does one get started in this? Do you have to advertise and use your credit card? Are there any certain kinds of rules you have to follow? Do you have to set the blog up yourself or are there ones that help you set up it up? How do you get advertisers on your blog? Are people limited to the number of blogs online? How often do you get paid?. . Thanks for the help!.

 • February 27, 2019 at 11:17 am
  Permalink

  Thank you so much for providing individuals with a very remarkable possiblity to read from here. It is often very pleasant plus stuffed with a good time for me personally and my office fellow workers to search your blog minimum 3 times weekly to find out the new items you have got. And lastly, I’m certainly impressed with the eye-popping tips served by you. Some 4 ideas in this posting are in truth the finest I’ve had.

 • February 27, 2019 at 11:34 am
  Permalink

  You made some decent points there. I did a search on the subject matter and found most people will agree with your blog.

 • March 4, 2019 at 7:09 pm
  Permalink

  In Firefox I normally use right-click > “Open in new tab” when browsing web pages. This can also be done when clicking on a bookmark. . . Is there any way to get Firefox to do this automatically (by default) when left-clicking a bookmark instead of having to do the right click?.

 • March 6, 2019 at 6:34 am
  Permalink

  Very good written information. It will be supportive to anyone who employess it, including me. Keep doing what you are doing – can’r wait to read more posts.

 • March 9, 2019 at 2:49 am
  Permalink

  of course like your web site but you have to check the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to tell the reality nevertheless I will definitely come again again.

 • March 10, 2019 at 4:46 am
  Permalink

  It¡¦s really a great and helpful piece of info. I am glad that you shared this useful information with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

 • March 11, 2019 at 10:08 pm
  Permalink

  Hiya, I’m really glad I have found this information. Today bloggers publish only about gossips and web and this is actually frustrating. A good website with exciting content, this is what I need. Thank you for keeping this site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

 • March 12, 2019 at 3:30 pm
  Permalink

  Lovely website! I am loving it!! Will be back later to read some more. I am taking your feeds also

 • March 12, 2019 at 8:26 pm
  Permalink

  Thanks for sharing superb informations. Your web-site is so cool. I’m impressed by the details that you¡¦ve on this site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found just the info I already searched everywhere and simply could not come across. What a great web site.

 • March 13, 2019 at 11:07 pm
  Permalink

  Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it is really informative. I am gonna watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

 • March 15, 2019 at 9:18 am
  Permalink

  Thanks for every other informative website. Where else may just I am getting that type of info written in such a perfect approach? I’ve a project that I’m simply now working on, and I have been on the look out for such info.

 • March 17, 2019 at 4:36 pm
  Permalink

  You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something which I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 • March 19, 2019 at 12:32 am
  Permalink

  It is in point of fact a great and helpful piece of information. I am glad that you just shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

 • March 21, 2019 at 5:13 am
  Permalink

  Great blog here! Also your web site loads up fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol

 • March 27, 2019 at 4:31 am
  Permalink

  Very nice info and straight to the point. I am not sure if this is actually the best place to ask but do you people have any ideea where to employ some professional writers? Thanks in advance 🙂

 • March 31, 2019 at 4:59 pm
  Permalink

  kbxfbztkez,A very good informative article. I’ve bookmarked your website and will be checking back in future!

 • April 3, 2019 at 10:03 pm
  Permalink

  I just want to say I am all new to blogs and actually savored you’re web-site. Almost certainly I’m going to bookmark your blog . You surely have really good articles and reviews. Regards for revealing your webpage.

 • April 4, 2019 at 8:07 pm
  Permalink

  magnificent put up, very informative. I’m wondering why the other experts of this sector do not understand this. You should continue your writing. I’m sure, you have a great readers’ base already!

 • April 5, 2019 at 10:50 pm
  Permalink

  Wow, marvelous weblog layout! How lengthy have you ever been running a blog for? you made blogging look easy. The entire look of your web site is excellent, let alone the content material!

 • April 8, 2019 at 4:41 am
  Permalink

  Can you access a computer from the iPod touch without installing anything onto the computer?

 • April 8, 2019 at 3:43 pm
  Permalink

  This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I have shared your website in my social networks!

 • April 9, 2019 at 6:54 pm
  Permalink

  zfwiht New Yeezy,Hi there, just wanted to say, I liked this article. It was helpful. Keep on posting!

 • April 11, 2019 at 9:22 am
  Permalink

  kozcbeqh,If you have any struggle to download KineMaster for PC just visit this site.

 • April 11, 2019 at 10:50 am
  Permalink

  New to joomla please guide me i have download joomla from website ? What should i do ?

 • April 12, 2019 at 1:05 am
  Permalink

  How to install a custom blog design while using ftp publishing?

 • April 13, 2019 at 5:45 am
  Permalink

  Where can I locate genuine blog sites that are concentrated on or at the very least dig seriously into penis augmentation?

 • April 14, 2019 at 2:59 pm
  Permalink

  egutatcgwri Yeezy 2019,Thanks for this useful information, Really amazing. Thanks again. I LOve your BloG

 • April 15, 2019 at 8:15 am
  Permalink

  you are in reality a excellent webmaster. The site loading speed is incredible. It kind of feels that you’re doing any unique trick. Furthermore, The contents are masterwork. you have done a great process on this topic!

 • April 16, 2019 at 5:47 am
  Permalink

  Great write-up, I am regular visitor of one¡¦s web site, maintain up the excellent operate, and It’s going to be a regular visitor for a lengthy time.

 • April 16, 2019 at 6:14 pm
  Permalink

  I have been reading out many of your posts and i can claim pretty good stuff. I will make sure to bookmark your website.

 • April 16, 2019 at 9:59 pm
  Permalink

  ocvafegdqd,Thanks a lot for providing us with this recipe of Cranberry Brisket. I’ve been wanting to make this for a long time but I couldn’t find the right recipe. Thanks to your help here, I can now make this dish easily.

 • April 18, 2019 at 9:50 am
  Permalink

  I¡¦ll immediately grasp your rss feed as I can not find your email subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Kindly permit me realize so that I may just subscribe. Thanks.

 • April 20, 2019 at 9:05 am
  Permalink

  Well I definitely enjoyed studying it. This article offered by you is very effective for good planning.

 • April 21, 2019 at 12:05 am
  Permalink

  I have a service blog whereby I offer certain goods and services. It is likewise a general-information blog site, nonetheless. I am looking for to relocate to another blog host. I recognize that blogspot provides user-sponsored advertising and marketing, but are there any kind of various other totally free blog sites that allow something like blogspot’s adsense and/or user-sponsored advertising and marketing?.

 • April 24, 2019 at 5:13 pm
  Permalink

  Dalio said that he became a capitalist when he was 12 years old, when he earned his first salary by sending newspapers, mowing lawns and helping people with golf clubs, and in the stock market in the 1960s.

 • May 1, 2019 at 5:11 am
  Permalink

  I take pleasure in, lead to I found exactly what I was taking a look for. You have ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

 • May 1, 2019 at 10:30 am
  Permalink

  What is the very best method to look for blog sites you have an interest in?

 • May 4, 2019 at 6:45 pm
  Permalink

  Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such excellent info being shared freely out there.

 • May 5, 2019 at 12:43 am
  Permalink

  I every time emailed this blog post page to all my associates, because if
  like to read it next my contacts will too.

 • May 30, 2019 at 5:37 am
  Permalink

  How do you remove your blog site remark that you left on somebody else blog site?

 • June 9, 2019 at 5:51 am
  Permalink

  I believe one of your ads caused my web browser to resize, you may well want to put that on your blacklist.

 • June 10, 2019 at 9:34 am
  Permalink

  If your friend does not answer, you can leave a video message. You can Pay Per Click or the Pay Per Impression.

 • June 14, 2019 at 5:20 am
  Permalink

  Finding this site made all the work I did to find it look like nothing. The reason being that this is such an informative post. I wanted to thank you for this detailed analysis of the subject. I definitely savored every little bit of it and I submitted your site to some of the biggest social networks so others can find your blog.

 • June 17, 2019 at 11:28 am
  Permalink

  There is evidently a lot to know about this. I think you made some nice points in features also.

 • June 17, 2019 at 11:28 am
  Permalink

  I was just seeking this information for some time. After six hours of continuous Googleing, at last I got it in your web site. I wonder what’s the lack of Google strategy that don’t rank this kind of informative web sites in top of the list. Normally the top websites are full of garbage.

Comments are closed.