Lê Phương: ‘Số tiền tôi đưa Quách Ngọc Ngoan coi như một đi không trở lại’

Sau quá nhiu những lùm xùm, t nhau qua lại, Lê Phương dường như đã thanh thản chấp nhận cái kết đổ vỡ với chng cũ Quách Ngọc Ngoan. Không tiếc nui, không trách hn, người đẹp “một con” này ch thấy rầu lòng khi Quách Ngọc Ngoan vẫn chưa thể hiện trách nhiệm với con trai Cà Pháo. Hơn thế, s tiền cô từng đưa cho anh cũng không thấy được hoàn lại.

Khônq ai thương mình như chính mình

Dạo này thấy chị chỉ chia sẻ những dòng chia sẻ về cậu con trai chứ không nói gì v chuyện hôn nhân nữa. Không được nói ra những cảm xúc của mình nữa cũng là một sự kìm nén của chị?

Thực ra, cũng có những lúc tâm trạng, tôi cũng muốn chia sẻ để giải toả bớt tâm lý cho mình nhưng rồi phải kiềm chế, sợ lại trở thành đề tài cho người ta bàn tán. Đơn giản như là khi đăng hình con trai, vẫn có người cho rằng tôi lấy con ra để PR. Trang cá nhân là nơi tôi muốn chia sẻ những cảm xúc, lưu lại những khoảnh khắc quý giá trong cuộc đời mình. Tôi đang tập không để mình bị ảnh hưởng, xáo động bởi những lời bình luận khiêu khích hay ác ý, vì đã không thương thì “quả bồ hòn cũng méo” mà! Bây giờ mỗi khi đi quay, đi diễn xong là tôi chỉ muốn đi thẳng về nhà, rồi hôm sau lại thẳng đường đến sân khấu, điểm quay, không tạt qua bất cứ chỗ nào. Tôi nhận ra là một mình cũng tốt, cảm thấy bình yên, không bận lòng hay sợ phiền đến ai.
Le Phuong: 'So tien toi dua Quach Ngoc Ngoan coi nhu mot di khong tro lai'-hinh-anh-1
Diễn viên Lê Phương 

Con trai là nguồn động lực lớn nhất với chị nhưng chị lại phải gửi con về cho ông bà ngoại nuôi. Không có con ở bên, chắc nỗi buồn của chị còn lớn hơn?

Nhớ lại thời gian đầu khi mới gửi con về ngoại thì nhớ lắm, cứ khóc hoài. Nhưng tôi phải tự xác định cho mình, chấp nhận những nỗi buồn và hi sinh những hạnh phúc chỉ có ở tình mẫu tử. Nếu cứ ngồi mà buồn khổ chỉ làm tình hình tệ thêm, không giải quyết được vấn đề gì, ngược lại còn làm cho tinh thần của mình đi xuống, công việc cũng không thể tốt lên được.

Thường thì khoảng bao lâu chị về thăm con một lần?

Cứ được nghỉ lúc nào là tôi lại về quê thăm con lúc đó vì nghề diễn không cố định được thời gian. Đặc thù công việc của tôi là vào ngày nghỉ hay ngày lễ, Tết – dịp sum họp gia đình thì tôi lại tối tăm mặt mũi với những chương trình biểu diễn phục vụ vui chơi, giải trí. Và tất nhiên, con tôi sẽ không được mẹ đưa đi chơi như các bạn đồng trang lứa. Đó là thiệt thòi chung của những đứa trẻ là có cha mẹ làm nghệ thuật.

Vậy thì con trai chị sẽ tủi thân lm?

Cà Pháo chưa được 3 tuổi nhưng con đã cảm nhận được mọi việc xảy ra quanh mình. Con thích nghi nhanh, tự lập và thông minh vô cùng. Là trung tâm của cả nhà nhưng Cà Pháo rất ngoan và có vẻ chững chạc hơn tuổi. Buổi tối đến giờ đi ngủ là tự giác chạy vô giường, bà ngoại pha cho bình sữa, vừa nghe nhạc mẹ Phương hát vừa tự uống sữa rồi đi ngủ, chẳng cần ai dỗ dành gì cả. Nhưng khi có mẹ về thì lại khác, nhất định là phải có mẹ Phương nằm kế bên thì mới chịu ngủ. Ảnh nói: “Mẹ Phương vô nằm với Pháo”, rồi “Mẹ ôm Pháo đi”… Chừng 15 phút sau là anh ấy “rụng” à! (cười)

Một mình nuôi con, chị phải nỗ lực như thế nào?

“Cày” hết sức có thể! Sau những chuyện vừa xảy ra, giờ tôi càng phải cố gắng hơn để làm việc, để bù đắp phần nào những thiệt thòi cũng như là lo cho con có được cuộc sống tốt nhất. Thời điểm hoang mang, bế tắc của tôi có thể nói là đã tạm qua rồi. Tôi đã quá quen với mọi việc đều phải tự thân vận động, giờ lại càng phải mạnh mẽ và làm chủ cuộc sống của mình. Không ai thương mình bằng chính mình cả.
Le Phuong: 'So tien toi dua Quach Ngoc Ngoan coi nhu mot di khong tro lai'-hinh-anh-2
Lê Phương và con trai 

Tôi không yêu người mới để quên nỗi đau

Ch không nghĩ đến có một người mới để chia sẻ, để quên đi những kỷ niệm buồn sao?

Tôi có nhiều người bạn luôn quan tâm đến mình, ở góc độ riêng tư cũng có. Họ rất muốn chia sẻ với tôi nhưng cảm giác của tôi hiện giờ rất kỳ, nhiều khi không muốn gặp ai cả. Cách xả stress tốt nhất là nghe nhạc. Tôi thấy, tình yêu an toàn nhất bây giờ là ở con trai. Một tình yêu không vụ lợi và không bao giờ sợ bị nhầm chỗ, bị phản bội. Cũng không phải là tôi đóng cửa trái tim, không mở lòng, mà là ở thời điểm này tôi chưa sẵn sàng để yêu đương. Mọi thứ sau này hãy để tùy duyên đi, chứ tôi không có suy nghĩ là yêu để quên, vì anh Ngoan đã không còn khiến tôi bận tâm hay ảnh hưởng đến cuộc sống của tôi nữa.

Không còn vướng bận về Ngoan, chưa muốn nghĩ đến tình yêu mới, vậy cuộc sống hiện tại với chị là gì?

Là bé Cà Pháo. Mọi việc tôi làm đều hướng tới việc lo cho con. Ngoài đóng phim thì sắp tới tôi sẽ đi hát. Đầu tiên là hát từ thiện đã, rồi làm được công việc gì thì cứ làm, miễn không thất đức hay phạm pháp. Tôi sẽ làm hết tất cả sức lực, thời gian còn lại mong tích luỹ một số vốn cho tương lai con sau này.

Chị có thấy mình đã “hơi quá” khi tung hê tất cả lên mặt báo?

Dẫu như thế nào thì anh Ngoan vẫn là cha của con, nhưng ngay từ đầu anh đã chối bỏ yêu thương và quyền của một người cha thì bây giờ đừng giả vờ như mình là người cha tốt. Đừng nhân danh điều đó che đậy cái sai của mình, tội nghiệp cho con lắm! Chẳng có người mẹ nào nhìn thấy con mình bị săm soi, lợi dụng mà có thể bỏ qua, cứ cố tỏ ra cao thượng để được mọi người khen mình có tấm lòng bồ tát! Tôi không phải là người thích sống trong những vinh quang, trên những lời khen hư ảo. Chúng ta là người chứ không phải thánh, hãy sống thật với tính người. Nếu đã không thể chia sẻ được thì hãy nhìn mọi chuyện bằng cái tâm lương thiện của bậc làm cha làm mẹ, còn không thì tốt nhất là hãy im lặng.

Tôi hiểu cái tâm lý “xấu chàng hổ ai”, nó khiến cho người phụ nữ chỉ biết câm lặng mà chấp nhận, chịu đựng những đau khổ, thiệt thòi và tổn thương từ những việc làm sai trái của người đàn ông họ yêu thương. Nhưng, đối với riêng cá nhân tôi, tôi đã có kinh nghiệm để hiểu rằng, không nên im lặng để rồi ai đúng ai sai thì thời gian sẽ trả lời, mà phải mạnh mẽ đối diện, lên tiếng khi cần thiết thì mới bảo vệ được mình và sau đó là con mình. Thà mang tiếng dữ dằn còn hơn là quá ngu và nhu nhược.

Chị có đòi hỏi chồng phải chu cấp?

Khi lên tiếng chấp nhận ly hôn và tay trắng nuôi con, cũng là lúc tôi không bao giờ đòi hỏi hay cần đến sự chu cấp của anh Ngoan dành cho con nữa. Số tiền tôi đưa cho anh, tôi cũng xem như bị mất. Đến giờ phút này, tôi vẫn chưa nhận được bất cứ nghĩa vụ nào từ anh Ngoan dành cho con. Nhưng điều đó chẳng ảnh hưởng gì đến cuộc sống của hai mẹ con nếu không muốn nói là tốt hơn lúc trước nhiều, vì không chỉ lo cho con một cuộc sống đầy đủ mà còn có thể tích lũy để dành…

Chị sẽ đi hát, điu này sẽ khiến nhiều người bất ngờ lắm vì hi giờ chỉ thấy chị đi đóng phim. Không ngờ là chị còn có khả năng ca hát

Trong chương trình “Solo cùng Bolero”, anh Quý Bình – Khách mời tham gia chương trình đã đề nghị song ca cùng tôi. Ca khúc “Sầu tím thiệp hồng” nhận được phản hồi rất tích cực từ khán giả. Nhờ cơ duyên này mà tôi quyết định sẽ lấn sân ca hát với vai trò là một diễn viên. Trước mắt thì tôi sẽ chọn dòng nhạc quê hương để theo đuổi.

Thời gian tới, tôi sẽ thực hiện một sin­gle được đầu tư nghiêm túc từ chọn bài, phối nhạc để ra mắt công chúng, đồng thời đó cũng là món quà tri ân tôi muốn gởi đến những khán giả, đồng nghiệp, bạn bè, tất cả những người đã ủng hộ và luôn yêu mến tôi. Đặc biệt, tôi cũng sẽ quay MV single này để dành riêng cho con trai, như một ký ức đẹp của tuổi thơ mà con sẽ mang theo suốt đời.

Cảm ơn Lê Phương về cuộc trao đổi.

 

Sau những lời qua tiếng lại trên báo chí với vợ cũ, Quách Ngọc Ngoan đột nhiên im hơi lặng tiếng. Thời gian này, người ta ít thấy chàng diễn viên điển trai tại các sự kiện của làng giải trí.  Quách Ngọc Ngoan cũng hạn chế tiếp xúc báo chí, nhất là khi có thông tin anh đang hạnh phúc bên “người mới”…

40 thoughts on “Lê Phương: ‘Số tiền tôi đưa Quách Ngọc Ngoan coi như một đi không trở lại’

 • February 7, 2019 at 4:17 pm
  Permalink

  I just want to tell you that I am all new to blogging and definitely liked this web site. Probably I’m going to bookmark your site . You certainly come with great articles. Thanks for sharing with us your website.

 • February 9, 2019 at 9:23 pm
  Permalink

  Hello! I merely would wish to supply a massive thumbs up with the excellent info you’ve got here with this post. We are coming back to your site to get more detailed soon.

 • February 16, 2019 at 5:16 am
  Permalink

  I have a new filming and editing businesses in which I run.. Its not a big popular job so I want to advertise it by creating a web site. How do I start a website thats not too expensive and its easy to use?.

 • February 18, 2019 at 2:25 pm
  Permalink

  I don’t really like livejournal or xanga. I already have both of those. I was going to try deadjournal because I read on here that it was really good, but I don’t want to have to pay for it and you have to have an invite code to get in free. Does anybody have an invite code they could give me, or a suggestion on another free blogging website I could try? Any information would be helpful..

 • February 19, 2019 at 10:40 am
  Permalink

  Your article always possess much of really up to date info. Where do you come up with this? Just stating you are very innovative. Thanks again

 • February 25, 2019 at 3:42 pm
  Permalink

  I noticed that WordPress charges a fee for you to make changes to your blog and blogspot doesn’t..But does wordpress have some other advantage over google’s blogspot that I’m missing?.

 • February 26, 2019 at 1:47 am
  Permalink

  You made some decent points there. I looked on the internet for the subject matter and found most persons will go along with with your site.

 • February 26, 2019 at 10:53 am
  Permalink

  magnificent submit, very informative. I’m wondering why the opposite experts of this sector don’t understand this. You should proceed your writing. I am confident, you’ve a great readers’ base already!

 • February 26, 2019 at 5:57 pm
  Permalink

  I think other website proprietors should take this site as an model, very clean and great user genial style and design, as well as the content. You are an expert in this topic!

 • February 28, 2019 at 3:42 pm
  Permalink

  I really appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thank you again

 • February 28, 2019 at 3:43 pm
  Permalink

  Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is magnificent, as well as the content!

 • March 1, 2019 at 3:59 am
  Permalink

  I have been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

 • March 1, 2019 at 4:39 pm
  Permalink

  Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I’ll make sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I’ll certainly comeback.

 • March 2, 2019 at 9:09 am
  Permalink

  Hi there very cool site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your site and take the feeds additionally¡KI’m happy to find a lot of helpful info right here in the put up, we want work out more strategies on this regard, thank you for sharing. . . . . .

 • March 6, 2019 at 3:31 am
  Permalink

  I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a great blog like this one these days..

 • March 6, 2019 at 1:20 pm
  Permalink

  I have been surfing on-line more than three hours lately, but I never found any attention-grabbing article like yours. It¡¦s pretty worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made just right content material as you did, the internet shall be much more useful than ever before.

 • March 7, 2019 at 10:56 pm
  Permalink

  Normally I don’t read article on blogs, however I wish to say that this write-up very compelled me to try and do it! Your writing taste has been surprised me. Thanks, quite great article.

 • March 9, 2019 at 1:57 pm
  Permalink

  I was just seeking this information for a while. After six hours of continuous Googleing, at last I got it in your site. I wonder what’s the lack of Google strategy that do not rank this kind of informative web sites in top of the list. Generally the top web sites are full of garbage.

 • March 9, 2019 at 11:54 pm
  Permalink

  I¡¦m now not certain the place you’re getting your info, however good topic. I needs to spend some time studying much more or working out more. Thank you for great information I used to be looking for this information for my mission.

 • March 10, 2019 at 7:21 pm
  Permalink

  Very interesting info !Perfect just what I was looking for! “The whole point of getting things done is knowing what to leave undone.” by Lady Reading.

 • March 12, 2019 at 2:23 pm
  Permalink

  I have been checking out many of your stories and i can claim clever stuff. I will surely bookmark your blog.

 • March 16, 2019 at 5:13 am
  Permalink

  I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 • March 17, 2019 at 5:45 pm
  Permalink

  Generally I do not learn post on blogs, but I wish to say that this write-up very compelled me to try and do so! Your writing taste has been surprised me. Thanks, very great post.

 • March 20, 2019 at 8:52 am
  Permalink

  Great remarkable issues here. I¡¦m very satisfied to look your post. Thank you so much and i’m having a look ahead to contact you. Will you please drop me a e-mail?

 • March 22, 2019 at 11:58 am
  Permalink

  Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

 • March 26, 2019 at 9:35 pm
  Permalink

  I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this web site. Thank you, I¡¦ll try and check back more frequently. How frequently you update your site?

 • April 4, 2019 at 9:41 pm
  Permalink

  Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

 • April 5, 2019 at 11:18 pm
  Permalink

  Terrific work! That is the kind of info that are supposed to be shared around the internet. Disgrace on the seek engines for now not positioning this put up upper! Come on over and visit my web site . Thank you =)

 • April 9, 2019 at 9:50 pm
  Permalink

  Good site! I truly love how it is simple on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I might be notified when a new post has been made. I have subscribed to your RSS feed which must do the trick! Have a great day!

 • April 10, 2019 at 1:09 pm
  Permalink

  Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very helpful information specially the last part 🙂 I care for such information a lot. I was seeking this particular info for a very long time. Thank you and good luck.

 • April 14, 2019 at 6:02 pm
  Permalink

  I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

 • April 14, 2019 at 6:04 pm
  Permalink

  whoah this weblog is wonderful i love studying your articles. Stay up the great work! You realize, lots of persons are looking around for this information, you can help them greatly.

 • April 15, 2019 at 6:38 pm
  Permalink

  You made some decent points there. I did a search on the issue and found most persons will agree with your site.

 • April 15, 2019 at 10:33 pm
  Permalink

  Hi there, I found your blog by means of Google at the same time as looking for a comparable subject, your website got here up, it appears great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

 • April 15, 2019 at 10:33 pm
  Permalink

  Someone necessarily lend a hand to make severely posts I might state. That is the very first time I frequented your web page and thus far? I amazed with the analysis you made to create this actual submit amazing. Great activity!

 • April 18, 2019 at 3:13 am
  Permalink

  Thanks for sharing excellent informations. Your web site is so cool. I’m impressed by the details that you¡¦ve on this site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found just the information I already searched everywhere and simply couldn’t come across. What an ideal site.

 • May 1, 2019 at 10:39 pm
  Permalink

  Email Accuracy Validation through a premium industry level software process to determine if the emails are valid and accurate. Accuracy of between 95 and 97 Bring down your bounce rate on your mass email clients and decrease penalty’s.Lower the chance of your domain address being flagged as spam.

 • June 15, 2019 at 5:12 pm
  Permalink

  Hey There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I will make sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I will certainly return.

 • June 15, 2019 at 5:12 pm
  Permalink

  Great awesome things here. I¡¦m very happy to look your article. Thanks a lot and i’m looking ahead to touch you. Will you please drop me a e-mail?

Comments are closed.