Kinh dị chuyện “quan hệ bầy đàn” của “sư phụ ngáo đá đời đầu”

Những ngày đầu, Tuấn “lợn” vừa lắm tiền lại lắm “đá”, không ít hotgirl đất Cảng đã “qua tay” Tuấn “lợn””.

Không biết từ bao giờ, dân chơi Hải Phòng thể hiện đẳng cấp bằng “đập đá phá bình”. Chỉ biết rằng “đá” (tức “ma tuý đá”) được dân chơi sử dụng từ đám cưới, sinh nhật, họp nhóm… Tất cả cuộc vui của dân chơi phải có “đá” mới “xôm”. Các dân chơi đập đá thể hiện sành điệu bằng đủ các loại bình, coóng, những tay khò đá chuyên nghiệp cùng nhạc, MC. Tất cả thú chơi, cách chơi quái dị đang dần dần “đốt đời” những dân chơi đất Cảng tự cho mình là sành điệu, thời thượng.

Kinh dị chuyện "quan hệ bầy đàn" của "sư phụ ngáo đá đời đầu" - Ảnh 1

Một nữ dân chơi đất Cảng “đập đá”.
Trực tiếp với “sư phụ của ngáo đá”
Nhờ mấy anh bạn dân chơi giới thiệu, tôi được tiếp tục với vài dân chơi có thâm niên “đập đá”, tôi được họ giới thiệu với Tuấn “lợn” – một cậu ấm đất Cảng chính hiệu, từng có 10 năm sinh sống tại đất Hồng Kông, được dân chơi đồn thổi là một trong những “công thần cõng đá” về Hải Phòng. Tìm được Tuấn “lợn” không phải dễ dàng, bởi sự thoắt ẩn, thoắt hiện của “con ma đá” này. Tuấn “lợn” sống không theo quy luật; khi gặp trong ngõ Dân Lập; lúc lại ở miếu Hai Xã; chán hắn lại vất vưởng qua Quán Nam… Từng là cậu ấm thực thụ nhưng đến bây giờ, theo một vài dân chơi, Tuấn chả còn đủ tiền mua nổi một “cục gạch” – tức điện thoại di động loại rẻ nhất – mà gọi. Mà nếu có, chả mấy chốc, Tuấn lại cho nó mất hút theo làn khói trắng.
Tuấn nói trong trạng thái phấn khích: “Đầu những năm 2000, ở Việt Nam chưa hề biết đến “ma tuý đá“. Vì thế, càng chơi nó càng thể hiện đẳng cấp đại gia. Nhà anh trước kia đi Hồng Kông không khác gì đi chợ. Nhà có điều kiện nên những ngày đầu, anh “chơi thả cửa”. Đất Hải Phòng này là nơi đầu tiên trong cả nước có “đá”, vì nhiều người ở Hồng Kông. Ngày trước, dân chơi Hà Nội, Sài Gòn nhìn thấy dân Hải Phòng “đập đá”, chỉ có “khóc thét”. Phải 3 – 4 năm sau, “đá” mới phổ biến ở Hà Nội và Sài Gòn”. Những ngày đầu, Tuấn “lợn” vừa lắm tiền lại lắm “đá”, không ít hotgirl đất Cảng đã “qua tay” Tuấn “lợn””.
Những buổi tiệc “đập đá”, “xả đá” với các em út, nghe Tuấn “lợn” kể mà nhiều dân chơi phát choáng và nể phục. Thời kỳ đỉnh cao của Tuấn “lợn”, mỗi đêm đưa cả chục em vào cùng với dân chơi “quần thảo” trong tiếng nhạc, khói trắng nghi ngút. Vừa là cậu ấm, anh em, họ hàng đều là Việt kiều, tiền nhiều nên Tuấn “đập đá” mà không phải nghĩ ngợi về tiền bạc. Về chuyện em út, lúc “xả đá”, Tuấn “lợn” luôn đi “some” (trên hai cô một lúc) chính vì vậy, biệt danh Tuấn “lợn” ra đời. Theo lời của Tuấn “lợn”, dân chơi ban đầu thường chỉ chơi hết 1 – 2 “gờ” “đá”/đêm, sau “nâng độ” lên thành 3 “gờ” mới thấy “hơi phê”. Thời kỳ cao điểm, có khi cả tuần, Tuấn không bước chân ra khỏi phòng trọ vì mỗi ngày “chơi” tới 5 “gờ đá”.
Chơi nhiều, quen với cái bật lửa khò và thích đùa với những chiếc coóng thủy tinh đến mức, mỗi khi bị “cuốn”, Tuấn “lợn” có thể dùng bật lửa khò “chỉnh hình” lại chiếc coóng để nó đẹp hơn rồi đem cho bạn bè cùng chơi.

Kinh dị chuyện "quan hệ bầy đàn" của "sư phụ ngáo đá đời đầu" - Ảnh 2

“Bàn ục xịn” được Tuấn “lợn” đầu tư.

Đường về đất Cảng trong cơn bão ma tuý mới
Theo tìm hiểu của chúng tôi, thời kỳ đầu, “ma tuý đá” thuộc dạng cực hiếm, đối với Tuấn “lợn” việc mua cái thứ giống như mì chính (bột ngọt), này không quá khó khăn nhưng cũng không phải lúc nào cũng có. Ngày đầu, muốn có được “ít hàng”, Tuấn phải đợi bà chị Việt kiều bên Hồng Kông gửi về theo đường hàng không. Ban đầu, nói đến “đá”, nhiều người Việt không biết nó là cái gì. Chỉ có những dân chơi sành điệu mới biết được”.
Tuấn vừa nói, vừa cười sảng khoái. Đối với những dân chơi “đá” thời thượng ban đầu, chỉ những cậu ấm đặc biệt như Tuấn “lợn” mới có thể có. “Ngày đó, “đá” hiếm, lại đắt, ít người biết “chơi”, bọn anh mang về Hải Phòng, chỉ có những VIP tiền tấn mới “chơi” được. Những năm 2000, “đá” có giá đến 100.000 VNĐ/gờ (gam), không có mà mua”.
Theo Tuấn “lợn”, thời gian đầu, không chỉ khó mua “đá” mà “bình” cũng khó kiếm. Ngày ấy, để có một bình “đập đá” đẳng cấp cũng phải đặt từ nước ngoài mang về. Tuấn tự cho mình đi trước thời đại, bởi khi “dân đá” nổi thì cũng là lúc Tuấn đã ở một đẳng cấp khác về “đá”. Thú chơi “đá” của Tuấn đã ở mức siêu hạng trong cơn lốc “đá” đất Cảng.
Tuấn “lợn” còn bật mí, thời kỳ đỉnh cao của Tuấn được xem là một “thế lực ngầm” và khiến dân chơi Hà Nội phải lặn lội tìm xuống Hải Phòng để “lĩnh giáo” về “đá”. Sau thời kỳ đó, khi dân Hà Nội “rộ đá” cũng là lúc “đá” ở Hải Phòng đi vào thời kỳ thoái trào. Nhất là sau vụ Lê Văn Công (đối tượng nổi danh trong giới giang hồ đất Cảng, đã bị tử hình và đã chết vì bệnh tật trước khi thi hành án), bị bắt liên quan đến “ma tuý đá”. “Sau đó, dân chơi Hải Phòng cũng như Hà Nội lùng “đá” phát rồ, phát dại. Khi “đá” được Trung Quốc sản xuất nhiều, về Việt Nam theo đường biên, lúc đó dân chơi mới có nhiều “hàng” để “xả”. “Nói chung, “đá” ở đất Cảng này thì vừa là mới cũng vừa là cũ”, Tuấn “lợn” kết luận.
Trao đổi với PV báo Đời sốngPháp luật, một cán bộ phòng PC47, Công an TP. Hải Phòng cho biết, xuất phát từ vấn đề nhận thức sai lệch cho rằng, ma túy tổng hợp không nghiện hoặc có nghiện cũng không nặng như heroin. Họ cho rằng, tác hại về sinh lý không lớn, cùng với trào lưu của bộ phận giới trẻ quan niệm “chơi” heroin là lỗi thời, thanh niên thời thượng phải “chơi” ma túy tổng hợp, cho nên những năm gần đây, ở Hải Phòng số người nghiện mới heroin rất ít, chủ yếu là tái nghiện. Số người sử dụng ma túy tổng hợp gia tăng, nhất là trong lứa tuổi thanh thiếu niên.
Thời gian qua, các loại ma túy tổng hợp xuất hiện và được sử dụng ở Hải Phòng là hồng phiến, thuốc lắc, ketamin, “ma túy đá”. Tình trạng người sử dụng ma túy tổng hợp lây lan và phát triển nhanh, tập trung ở lứa tuổi thanh, thiếu niên trong khu vực nội thành.
Nếu như trước đây, các đối tượng sử dụng ma túy tổng hợp (chủ yếu là thuốc lắc…) thì nay, do các lực lượng chức năng công an thành phố tăng cường kiểm soát, đấu tranh mạnh nên tình trạng thanh thiếu niên sử dụng ma túy tổng hợp trong các vũ trường, quán bar… tuy vẫn còn nhưng ít hơn. Chúng thường lén lút, không còn công khai phức tạp như trước đây. Các đối tượng sau khi đã vui chơi trong các vũ trường, quán bar thường di chuyển đến các khách sạn, nhà nghỉ, quán trọ… để sử dụng ma túy tổng hợp.
Đáng lưu ý, gần đây, tình trạng sử dụng ma túy tổng hợp đã lây lan và phát triển rất nhanh sang các vùng giáp ranh với nội thành, vùng ngoại thành có tốc độ đô thị hóa nhanh làm cho tình hình mua bán, vận chuyển, sử dụng ma túy tổng hợp trên địa bàn thành phố diễn biến ngày càng phức tạp.
Please follow and like us:

39 thoughts on “Kinh dị chuyện “quan hệ bầy đàn” của “sư phụ ngáo đá đời đầu”

 • February 7, 2019 at 12:46 pm
  Permalink

  I simply want to say I am just new to weblog and actually enjoyed your blog. Most likely I’m want to bookmark your site . You amazingly have exceptional stories. Appreciate it for revealing your web site.

  Reply
 • February 10, 2019 at 6:13 pm
  Permalink

  Impressive piece of content! The way we wish had that understanding. I’m hoping to study a lot more on your side. You will find you might amazing details combined with idea. I’m sure tremendously contented with that info.

  Reply
 • February 11, 2019 at 11:12 am
  Permalink

  I’d need to seek advice from you here. Which is not something I usually do! I love reading an article that will make people feel. Also, many thanks permitting me to comment!

  Reply
 • February 25, 2019 at 4:23 pm
  Permalink

  I am also commenting to make you understand of the fine experience my friend’s daughter went through reading through your web site. She figured out several pieces, not to mention what it’s like to possess an excellent teaching spirit to let the others without problems gain knowledge of specific tricky issues. You really exceeded her desires. Thanks for coming up with the informative, safe, edifying as well as unique thoughts on this topic to Ethel.

  Reply
 • February 28, 2019 at 1:06 pm
  Permalink

  There is some superb information here. If more people were aware of this, our world would be a much happier place! I can obviously see that you’ve invested a lot of effort into this post. Please keep up the good work; the planet deserves it!

  Reply
 • March 1, 2019 at 12:07 am
  Permalink

  I have been reading out many of your stories and it’s pretty good stuff. I will surely bookmark your website.

  Reply
 • March 1, 2019 at 2:21 pm
  Permalink

  I just couldn’t depart your site prior to suggesting that I actually enjoyed the standard info an individual supply on your guests? Is gonna be again frequently in order to inspect new posts

  Reply
 • March 2, 2019 at 9:04 pm
  Permalink

  I was just looking for this info for a while. After 6 hours of continuous Googleing, at last I got it in your site. I wonder what is the lack of Google strategy that do not rank this type of informative web sites in top of the list. Usually the top web sites are full of garbage.

  Reply
 • March 3, 2019 at 11:15 pm
  Permalink

  I simply couldn’t leave your web site prior to suggesting that I actually loved the usual information an individual provide on your guests? Is gonna be again often in order to investigate cross-check new posts

  Reply
 • March 5, 2019 at 3:52 pm
  Permalink

  Someone essentially assist to make significantly articles I’d state. This is the very first time I frequented your website page and up to now? I surprised with the research you made to make this actual publish incredible. Excellent job!

  Reply
 • March 5, 2019 at 5:07 pm
  Permalink

  I have read several just right stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting. I surprise how so much attempt you set to make one of these fantastic informative site.

  Reply
 • March 6, 2019 at 2:12 pm
  Permalink

  I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

  Reply
 • March 8, 2019 at 2:41 pm
  Permalink

  Thank you for another informative site. The place else may I get that type of info written in such an ideal manner? I have a challenge that I am just now running on, and I’ve been on the look out for such information.

  Reply
 • March 10, 2019 at 12:22 am
  Permalink

  I like what you guys are up too. Such clever work and reporting! Keep up the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my site :).

  Reply
 • March 10, 2019 at 8:20 pm
  Permalink

  Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such excellent information being shared freely out there.

  Reply
 • March 11, 2019 at 12:15 am
  Permalink

  Thanks, I’ve just been looking for info approximately this subject for a long time and yours is the greatest I’ve found out so far. But, what in regards to the bottom line? Are you sure about the supply?

  Reply
 • March 12, 2019 at 9:02 pm
  Permalink

  Simply desire to say your article is as astounding. The clearness in your post is simply cool and i could assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

  Reply
 • March 14, 2019 at 6:42 am
  Permalink

  I in addition to my pals happened to be reading the best suggestions found on your web blog and then before long I had an awful suspicion I had not expressed respect to the web site owner for those tips. All the boys are already happy to see them and already have in fact been using them. Appreciate your genuinely well thoughtful and also for making a decision on variety of extraordinary issues most people are really wanting to understand about. My very own honest apologies for not expressing gratitude to you sooner.

  Reply
 • March 15, 2019 at 12:19 am
  Permalink

  I together with my buddies were examining the nice items from the website then unexpectedly got a terrible suspicion I had not expressed respect to you for them. Most of the young men had been consequently joyful to learn all of them and already have truly been having fun with those things. Many thanks for simply being really accommodating and for opting for variety of quality guides millions of individuals are really desirous to understand about. Our honest regret for not expressing gratitude to you earlier.

  Reply
 • March 15, 2019 at 11:19 am
  Permalink

  Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

  Reply
 • March 15, 2019 at 8:14 pm
  Permalink

  I’m still learning from you, as I’m trying to achieve my goals. I absolutely liked reading everything that is posted on your blog.Keep the aarticles coming. I enjoyed it!

  Reply
 • March 15, 2019 at 8:14 pm
  Permalink

  Good website! I truly love how it is simple on my eyes and the data are well written. I am wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS feed which must do the trick! Have a nice day!

  Reply
 • March 16, 2019 at 1:15 am
  Permalink

  Thank you a lot for sharing this with all of us you actually know what you are talking approximately! Bookmarked. Please additionally visit my site =). We will have a hyperlink trade arrangement between us!

  Reply
 • March 16, 2019 at 4:01 pm
  Permalink

  It¡¦s really a cool and useful piece of information. I am glad that you shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

  Reply
 • March 16, 2019 at 10:05 pm
  Permalink

  I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

  Reply
 • March 17, 2019 at 4:27 am
  Permalink

  Hey, how’s it going?

  I want to pass along some very important news that everyone needs to hear!

  In December of 2017, Donald Trump made history by recognizing Jerusalem as the captial of Israel. Why is this big news? Because by this the Jewish people of Israel are now able to press forward in bringing about the Third Temple prophesied in the Bible.

  The Jewish people deny Jesus as their Messiah and have stated that their Messiah has been identified and is waiting to be revealed. They say this man will rule the world under a one world religion called “spiritualism”.

  They even printed a coin to raise money for the Temple with Donald Trumps face on the front and with king Cyrus'(who built the second Temple) behind him. On the back of the coin is an image of the third Temple.

  The Bible says this false Messiah who seats himself in the Third Temple will be thee antichrist that will bring about the Great Tribulation, though the Jewish people believe he will bring about world peace. It will be a false peace for a period of time. You can watch interviews of Jewish Rabbi’s in Israel speaking of these things. They have their plans set in place. It is only years away!

  More importantly, the power that runs the world wants to put a RFID microchip in our body making us total slaves to them. This chip matches perfectly with the Mark of the Beast in the Bible, more specifically Revelation 13:16-18:

  He causes all, both small and great, rich and poor, free and slave, to receive a mark on their right hand or on their foreheads, and that no one may buy or sell except one who has the mark or the name of the beast, or the number of his name.

  Here is wisdom. Let him who has understanding calculate the number of the beast, for it is the number of a man: His number is 666.

  Referring to the last days, this could only be speaking of a cashless society, which we have yet to see, but are heading towards. Otherwise, we could still buy or sell without the mark amongst others if physical money was still currency. RFID microchip implant technology will be the future of a one world cashless society containing digital currency. It will be implanted in the right-hand or the forehead, and we cannot buy or sell without it! We must grow strong in Jesus. AT ALL COSTS, DO NOT TAKE IT!

  Then a third angel followed them, saying with a loud voice, “If anyone worships the beast and his image, and receives his mark on his forehead or on his hand, he himself shall also drink of the wine of the wrath of God, which is poured out full strength into the cup of His indignation. He shall be tormented with fire and brimstone in the presence of the holy angels and in the presence of the Lamb. And the smoke of their torment ascends forever and ever; and they have no rest day or night, who worship the beast and his image, and whoever receives the mark of his name.” (Revelation 14:9-11).

  People have been saying the end is coming for many years, but we need two key things. One, the Third Temple, and two, the technology for a cashless society to fulfill the prophecy of the Mark of the Beast.

  VISIT http://WWW.BIBLEFREEDOM.COM TO SEE PROOF FOR THESE THINGS AND MUCH MORE! TELL YOUR FRIENDS AND FAMILY. SHARE THIS MESSAGE!

  Reply
 • March 20, 2019 at 2:12 am
  Permalink

  Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I’ll definitely comeback.

  Reply
 • March 20, 2019 at 2:13 am
  Permalink

  It is in point of fact a great and helpful piece of info. I¡¦m happy that you shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

  Reply
 • March 21, 2019 at 9:36 pm
  Permalink

  ofzzasvlafp,Thanks for sharing such an amazing blog. I am so happy found this informative blog.

  Reply
 • March 22, 2019 at 6:37 am
  Permalink

  I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I do not know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

  Reply
 • March 23, 2019 at 3:27 pm
  Permalink

  Hello, you used to write great, but the last several posts have been kinda boring… I miss your super writings. Past few posts are just a little out of track! come on!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *