Hùng “sầu”: chém đàn em Năm Cam may 16 mũi vì giành tiểu thư Tôn Đản

Vì giành cô gái trong mộng, Hùng “sầu” đã tự giới thiệu mình với “ông trùm” Năm Cam khi đánh C.R.V may 16 mũi trên mặt.

Từ sau khi bị gia đình chối bỏ, Hùng “sầu” ngày càng sầu hơn. Hùng sống cuộc sống không biết ngày mai, bất chấp thủ đoạn, bất chấp tình người sẵn sàng chém ai không vừa mắt. Như khi đi ngang quán cà phê, nghe một thanh niên chửi thề, Hùng “sầu” đã bước vào hỏi: “Mày chửi ai?”. Mặc dù người thanh niên này không chửi Hùng nhưng vẫn ăn trận đòn tơi bời.

Anh Lê Thừa Dương Hùng nhớ lại: “Khi bị người nhà đánh đuổi lần hai, tôi đã nghĩ tại sao mẹ sinh tôi ra làm gì, sinh tôi ra mà quăng tôi đi như vậy thì thà đừng cho tôi cuộc sống này. 

Tôi như cục đất, trở thành chén mẻ hay chén sứ gì rồi cũng có ngày bị quăng đi, bể nát. Vậy thà tôi tự nhào nặng mình thành chén sứ, để đời biết tôi là ai rồi bể thì bể. Ra đời, tôi chẳng có gì ngoài máu liều và độ lì lợm nên tôi quyết phải để những người khinh tôi phải khiếp sợ”.

Nói là làm, chỉ cần người nào gây sự với mình, hay nhìn… thấy ghét thì người đó sẽ biết Hùng “sầu” là ai. Những nơi Hùng “sầu” đến, một là người ta phải phục tùng, còn không thì đổ máu.

hungssau4

Tuy đã làm lại cuộc đời nhưng anh Lê Thừa Dương Hùng (SN 1973) không chạy trốn quá khứ, mà anh luôn tự nhủ phải đối mặt để vượt qua. Ảnh: PA

Đi cải tạo 9 tháng

Vì sự ngang tàng này nên càng ngày, Hùng “sầu” càng được đại ca Lê Lam – Trùm giang hồ khét tiếng ở Huế lúc bấy giờ trọng dụng. Lê Lam thâu tóm gần như tất cả “hợp đồng số má” như: đòi nợ thuê, đâm thuê chém mướn, bảo kê xe khách, hàng quán, quản lý đĩ điếm,… Hùng “sầu” cầm đầu băng nhóm bảo kê, đòi nợ. Dưới trướng Hùng “sầu” có hàng chục đàn em luôn sẵn sàng đợi lệnh.

Ở tuổi 15, thế giới ngầm chợ Đông Ba, ai cũng biết anh Hùng “sầu”. Nhất là lần cãi nhau với hai người to gấp đôi mình, Hùng “sầu” cũng không chần chừ mà lao vào. Bị người ta đánh túi bụi, hắn rút kéo đâm vào bụng, ngực của họ. Sau lần đó, Hùng “sầu” bị đi cải tạo 9 tháng, cũng từ đây Hùng “sầu” càng nổi tiếng và khát máu hơn.

Giang hồ khét tiếng và mối tình với đương kim tiểu thư ở Sài Gòn - Ảnh 2.

Chợ Đông Ba, Huế – nơi Hùng “sầu” từng làm mưa làm gió. Ảnh: Zing.vn

Ra trại không lâu thì đàn em của Lê Lam xung đột với một băng đảng giang hồ khác. Lê Lam cử Hùng “sầu” đi nói chuyện. Có lẽ vì Hùng ở trại 9 tháng, hoặc bọn “tép riu” khu vực dưới mới bước vào giang hồ nên khi Hùng “sầu” ghé qua, chúng đã bàn nhau lấy số… thằng nhãi ranh đặt chân vào địa bàn của chúng mà không chào.

“Lúc đó, băng này có 6 người, nghe họ nói chuyện tôi nhận ra ngay mình sắp bị “xử”. Liếc nhìn xuống bàn của họ ngồi, tôi thấy hàng (mã tấu – PV) sáng choang. Vì đang đi giải hòa giúp đại ca nên tôi im lặng, giả vờ đi vệ sinh để tìm đường thoát. Bước ra sau quán nước, tôi lấy dao lưỡi lê gài vào vách nhà để sẵn nhằm phòng thân rồi bước ra ngồi uống tiếp”, Hùng “sầu” nhớ lại.

Khi Hùng “sầu” vừa bước ra, thì nhóm này đã bay vào xáp lá cà. Nhanh như cắt, Hùng “sầu” lao ra lấy lưỡi lê chém đứa lìa bàn tay của gã cầm đầu, những tên khác thấy vậy bỏ chạy.

Chưa hết, Hùng “sầu” còn xẻo tai của người bị chém chỉ vì lắc đầu không biết Hùng “sầu” là ai.

Sau đó, Hùng “sầu” cùng Lê Lam bàn bạc lên phương án chuẩn bị cho trận thanh trừng băng nhóm.

Rơi vào phục kích, Lê Lam thất thủ, bị nhóm kia chém đứt đôi con rồng xăm trên lưng phải may gần 100 mũi. Hùng “sầu” cũng bị cảnh sát bắt tuyên án 2,5 tù giam. Nhưng chỉ sau 9 tháng, Hùng “sầu” vượt ngục rồi bị truy nã trên toàn quốc.

Trở thành ông trùm bến xe An Sương

Trốn truy nã được một thời gian, năm 1991 nhận thấy Huế không còn nơi cho mình dung thân, Hùng “sầu” vào Sài Gòn gia nhập nhóm của Tâm “voi” ở khu vực bến xe An Sương. Chỉ vài tháng làm việc, Hùng “sầu” đã được Tâm “voi” xem như cánh tay phải, nhiều giang hồ ở khu vực này nể trọng trong đó có Nghĩa “sói”, Việt “Hitle”. Tuy nhiên, Hùng “sầu” sớm bị trinh sát phát hiện nên trốn qua Campuchia.

Tại đây, Hùng “sầu” cầm đầu một băng nhóm tự phát để bảo kê cho khu người Việt. Nhưng không được bao lâu, Hùng “sầu” tiếp tục trốn sang Lào. Ở Lào được 3 tháng, Hùng “sầu” được Nghĩa “sói” báo tin Tâm “voi” đã tử trận trong trận huyết chiến giành địa bàn. Hiện nội bộ đang chém giết lẫn nhau để giành ngôi vị, Nghĩa “sói” kêu Hùng “sầu” bằng mọi cách phải trở về lập lại trật tự.

Về Việt Nam, Hùng “sầu” dàn xếp ổn thoả nội bộ và trở thành “ông trùm” với địa phận quản lý từ Ngã Tư Bảy Hiền trải dài đến gần cuối địa phận Hóc Môn.

hungsau2

Khu vực bến xe An Sương, nơi Hùng “sầu” làm “mưa gió” một thời. Ảnh: NLĐ.

Quyết tâm trở thành “giang hồ chính nghĩa”, Hùng “sầu” lập lại luật lệ giang hồ trong nhóm. Tuy vẫn bảo kê nhưng Hùng “sầu” nghiêm cấm đàn em “hút máu người”, không cướp bóc, không đòi bảo kê cao,… Tất cả thành viên trong băng nhóm đều được chia tiền nong, quyền lợi. Trong mọi mâu thuẫn phải giải quyết bằng lý lẽ, cùng lắm mới dùng tới “hàng nóng”.

Có lẽ vì thế mà băng Hùng “sầu” ngày càng có tiếng, được những băng đảng khác nể trọng và ngày càng có nhiều tên giang hồ cộm cán xin gia nhập. Hùng “sầu” trở thành ông trùm bến xe An Sương lúc bấy giờ.

19-20 tuổi, Hùng “sầu” đã là “chén sứ” như mong muốn. Hàng trăm tên giang hồ máu mặt sẵn sàng nghe lệnh. Nhiều cô gái quán bar với thân hình bốc lửa luôn chờ đợi, hàng chục đại gia là “mối làm ăn” quen thuộc. Tuy nhiên, trong mắt Hùng “sầu” chỉ có một tiểu thư xinh đẹp ở đường Tôn Đản – Khu vực quản lý của ông trùm Năm Cam thời bấy giờ.

Mối tình khắc cốt ghi tâm

Sớm nắm trong tay hầu như mọi quyền lực, lại đẹp mã nên  xung quanh Hùng “sầu” không thiếu gì mỹ nhân xinh đẹp.

Tuy nhiên, trong một lần đến Nhà văn hóa quận 12 ngồi uống nước, vừa thoáng thấy một tiểu thư 17 tuổi bước vào tập cầu lông, Hùng “sầu” liền bị tiếng sét ái tình.

hung sau1

Nhờ điêu khắc, Hùng “sầu” đã hòa nhập với cộng đồng và thành công. Tại xưởng của anh, mấy chục con người cũng đang từng ngày khắc lại vòng đời của mình.

Đó là buổi chiều định mệnh với gã trai mới lớn khi lần đầu tiên có cảm giác con tim đập loạn nhịp, chỉ dám nín thở nhìn theo bước đi uyển chuyển của đại tiểu thư xinh đẹp.

Cho đàn em dò hỏi, Hùng “sầu” biết cô gái này mới 17 tuổi, tên Trinh, nhà ở đường Tôn Đản. Bấy nhiêu thôi nhưng đã khiến Hùng “sầu” mất ăn mất ngủ mấy ngày liền.

Hôm nào cũng trực chiến ở quán nước trước nhà văn hóa đợi tiểu thư đi tập cầu lông, sẵn sàng dằn mặt tất cả những gã trai nào dám đến gần cô gái của mình.

Một lần, thấy Trinh đang tập cầu lông, Hùng “sầu” lấy hết can đảm vào sân xin đánh cùng. Tiểu thư mỉm cười đồng ý càng làm cho Hùng thêm chao đảo. Hùng “sầu” đâu biết rằng, nàng cũng ngầm để ý gã từ lâu, khi lần đầu thấy một gã trai lịch lãm, để mái tóc dài lãng tử, cưỡi xe Honda 67 siêu ngầu.

Hùng “sầu” kể: “Lần đầu tiên trong đời tôi mới thực sự thích một người nhiều đến thế. Tôi đâu biết mình đã vô tình làm phật lòng C.R.V, đàn em thân tín của ông trùm Năm Cam lúc bấy giờ. Nhưng nếu biết thì tôi cũng không ngán, vì tôi rất thích cô gái đó”.

Tuy nhiên, thời gian ít ỏi ở sân tập để gặp nhau là chưa đủ, Hùng “sầu” xin địa chỉ nhà Trinh để thăm người yêu. Biết được nhà Trinh ở đường Tôn Đản, là lãnh địa của “ông trùm” Năm Cam nhưng Hùng “sầu” mặc kệ.

Chiều nào cũng vậy, Hùng “sầu” đều ngồi uống ở quán cà phê trước cửa nhà Trinh để đợi cô đi học về. Một lần ngồi quán đợi người yêu, thấy C.R.V vênh váo bước vào quán, Hùng “sầu” đoán ra ngay có người muốn kiếm chuyện với mình.

Hùng “sầu” tiến lại chỗ C.R.V nói: “Mày muốn sao cũng được, nhưng tiểu thư sắp ra, tao không muốn làm nàng sợ”.

Nghe vậy, C.R.V đồng ý để Trinh gặp Hùng “sầu” xong rồi mới “nói chuyện”. Gặp tiểu thư xong, C.R.V hỏi Hùng “sầu”: “Mày biết đây là địa bàn của ai không mà dám tới cua gái?”.

Hùng “sầu” nói: “Tao đến thăm người tao yêu, không có ý quậy phá hay tranh giành địa bàn của ai”. Hùng “sầu” vừa dứt lời thì C.R.V đã rút dao đâm tới. Tránh được đòn hiểm, Hùng “sầu” tước dao rồi dằn mặt C.R.V vớt vết chém dài từ bên má xuống cằm.

C.R.V phải may 16 mũi. Đây cũng là lời tự giới thiệu của Hùng “sầu” đến “ông trùm” Năm Cam.

Hùng “sầu” kể: “Ông trùm Năm Cam lúc đó đã đích thân dẫn vợ và con rể đến gặp tôi để mời gia nhập băng nhóm chú ấy, với lời hứa sẽ cho tôi quản lý tất cả sòng bài, sới bạc ở quận 1″.

Please follow and like us:

45 thoughts on “Hùng “sầu”: chém đàn em Năm Cam may 16 mũi vì giành tiểu thư Tôn Đản

 • February 7, 2019 at 2:18 pm
  Permalink

  I simply want to tell you that I am just beginner to blogs and definitely loved your web site. Almost certainly I’m planning to bookmark your blog post . You absolutely have impressive articles. Regards for sharing with us your website page.

  Reply
 • February 9, 2019 at 1:28 pm
  Permalink

  I wish to express my passion for your kind-heartedness for individuals that should have help with this important area. Your real commitment to getting the solution up and down had become remarkably powerful and has specifically empowered individuals much like me to achieve their targets. This invaluable hints and tips signifies a lot a person like me and substantially more to my colleagues. Warm regards; from each one of us.

  Reply
 • February 14, 2019 at 6:40 pm
  Permalink

  i’m not used to the new Yahoo! Pulse that comes with your email. i like blogging though…and i don’t know how to change the blog settings to make your posts invisible to everyone except you and stuff. help please DX.

  Reply
 • February 19, 2019 at 4:42 am
  Permalink

  The the very next time I read a weblog, Hopefully that this doesnt disappoint me as much as this blog. I am talking about, It was my method to read, but I really thought youd have something fascinating to state. All I hear is a few whining about something you could fix if you werent too busy seeking attention.

  Reply
 • February 22, 2019 at 7:14 pm
  Permalink

  Woah! I’m really digging the template/theme of this website.It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get that“perfect balance” between user friendliness and appearance.I must say you have done a very good job with this.Also, the blog loads very fast for me on Internet explorer.Exceptional Blog!

  Reply
 • February 25, 2019 at 1:14 pm
  Permalink

  The widget works with WordPress but it’s impossible to make it work with Joomla. Is any of you using it with that cms?. Thanks..

  Reply
 • February 26, 2019 at 4:58 am
  Permalink

  Hello, Neat post. There is an issue together with your site in web explorer, could check this¡K IE nonetheless is the marketplace chief and a huge portion of other people will leave out your excellent writing due to this problem.

  Reply
 • February 26, 2019 at 6:20 pm
  Permalink

  There is obviously a bunch to realize about this. I assume you made some good points in features also.

  Reply
 • February 27, 2019 at 1:30 am
  Permalink

  Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! However, how can we communicate?

  Reply
 • February 27, 2019 at 4:08 am
  Permalink

  Great write-up, I am normal visitor of one¡¦s website, maintain up the excellent operate, and It is going to be a regular visitor for a long time.

  Reply
 • February 27, 2019 at 5:18 am
  Permalink

  Thanks for some other fantastic article. Where else may just anyone get that kind of information in such a perfect approach of writing? I’ve a presentation next week, and I’m at the look for such info.

  Reply
 • February 27, 2019 at 3:41 pm
  Permalink

  Hello my loved one! I wish to say that this post is amazing, great written and come with approximately all significant infos. I¡¦d like to peer extra posts like this .

  Reply
 • March 2, 2019 at 10:08 pm
  Permalink

  Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I’ll definitely return.

  Reply
 • March 4, 2019 at 12:08 am
  Permalink

  Nice blog here! Also your web site loads up fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as quickly as yours lol

  Reply
 • March 4, 2019 at 2:02 pm
  Permalink

  Wow! This could be one particular of the most useful blogs We have ever arrive across on this subject. Basically Wonderful. I’m also a specialist in this topic therefore I can understand your hard work.

  Reply
 • March 5, 2019 at 9:14 am
  Permalink

  It is appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or suggestions. Maybe you can write next articles referring to this article. I desire to read more things about it!

  Reply
 • March 5, 2019 at 5:49 pm
  Permalink

  Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

  Reply
 • March 5, 2019 at 5:49 pm
  Permalink

  I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

  Reply
 • March 5, 2019 at 9:52 pm
  Permalink

  This is really interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I have shared your website in my social networks!

  Reply
 • March 6, 2019 at 12:08 pm
  Permalink

  I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this website. Thank you, I¡¦ll try and check back more frequently. How frequently you update your site?

  Reply
 • March 8, 2019 at 3:43 pm
  Permalink

  I¡¦m not positive where you are getting your info, but great topic. I must spend a while learning more or working out more. Thank you for great information I was looking for this info for my mission.

  Reply
 • March 9, 2019 at 7:58 pm
  Permalink

  Great paintings! This is the kind of info that are supposed to be shared around the web. Shame on Google for not positioning this put up upper! Come on over and discuss with my web site . Thank you =)

  Reply
 • March 10, 2019 at 12:58 am
  Permalink

  Some truly fantastic content on this internet site, thank you for contribution. “Such evil deeds could religion prompt.” by Lucretius.

  Reply
 • March 10, 2019 at 6:38 pm
  Permalink

  I like the efforts you have put in this, thanks for all the great blog posts.

  Reply
 • March 10, 2019 at 11:34 pm
  Permalink

  I like the valuable information you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check again here regularly. I’m quite sure I’ll learn a lot of new stuff right here! Good luck for the next!

  Reply
 • March 13, 2019 at 7:22 pm
  Permalink

  naturally like your web site but you need to take a look at the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I in finding it very troublesome to inform the reality then again I¡¦ll definitely come again again.

  Reply
 • March 14, 2019 at 8:58 am
  Permalink

  Hello, you used to write fantastic, but the last several posts have been kinda boring… I miss your tremendous writings. Past few posts are just a little bit out of track! come on!

  Reply
 • March 15, 2019 at 3:12 pm
  Permalink

  I’m still learning from you, but I’m improving myself. I absolutely liked reading everything that is written on your site.Keep the tips coming. I loved it!

  Reply
 • March 15, 2019 at 8:24 pm
  Permalink

  You could definitely see your enthusiasm in the paintings you write. The world hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. All the time follow your heart.

  Reply
 • March 16, 2019 at 2:59 am
  Permalink

  Good write-up, I¡¦m normal visitor of one¡¦s web site, maintain up the excellent operate, and It is going to be a regular visitor for a long time.

  Reply
 • March 16, 2019 at 4:30 pm
  Permalink

  Thanks so much for giving everyone a very remarkable chance to discover important secrets from this blog. It is often so great plus full of fun for me and my office fellow workers to visit your website at least 3 times in a week to find out the latest issues you have. Of course, I am just always fulfilled with all the unique methods served by you. Selected 3 tips on this page are without a doubt the most suitable we have had.

  Reply
 • March 16, 2019 at 5:00 pm
  Permalink

  It¡¦s actually a nice and useful piece of info. I am glad that you just shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

  Reply
 • March 17, 2019 at 12:54 am
  Permalink

  Hi, i think that i saw you visited my website so i came to “return the favor”.I am trying to find things to enhance my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

  Reply
 • March 18, 2019 at 8:25 pm
  Permalink

  xhcdbcoq,This website truly has alll of the information and facts I wanted about this subject and didn?t know who to ask.

  Reply
 • March 20, 2019 at 1:15 am
  Permalink

  I was recommended this website by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You are amazing! Thanks!

  Reply
 • March 20, 2019 at 5:07 am
  Permalink

  I will immediately take hold of your rss feed as I can’t to find your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Kindly permit me know in order that I may subscribe. Thanks.

  Reply
 • March 20, 2019 at 5:07 am
  Permalink

  I truly wanted to make a quick comment in order to express gratitude to you for those lovely tips and hints you are posting on this website. My incredibly long internet investigation has at the end of the day been rewarded with sensible know-how to exchange with my companions. I ‘d say that we visitors actually are very lucky to exist in a really good community with very many perfect individuals with beneficial principles. I feel quite happy to have discovered the webpage and look forward to so many more fabulous minutes reading here. Thanks again for everything.

  Reply
 • March 20, 2019 at 4:10 pm
  Permalink

  wonderful points altogether, you simply gained a new reader. What might you recommend about your publish that you made some days in the past? Any certain?

  Reply
 • March 20, 2019 at 5:03 pm
  Permalink

  I am only commenting to let you be aware of what a wonderful discovery our child developed viewing your blog. She mastered a lot of details, which included what it is like to have an ideal giving character to let folks without difficulty grasp some multifaceted subject matter. You undoubtedly exceeded her expected results. I appreciate you for offering these important, safe, educational and unique guidance on this topic to Emily.

  Reply
 • March 21, 2019 at 9:40 am
  Permalink

  Wow! Thank you! I always needed to write on my blog something like that. Can I take a portion of your post to my website?

  Reply
 • March 22, 2019 at 4:58 am
  Permalink

  Simply desire to say your article is as surprising. The clearness in your post is just excellent and i can assume you are an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the rewarding work.

  Reply
 • March 22, 2019 at 5:50 am
  Permalink

  erafhbhik,Definitely believe that which you said. Your favourite justification appeared to be on the net the simplest thing to remember of.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *