Hùng “ma”: ông trùm than thổ phỉ

Sau khi Nam “bang” bị “loại ra khỏi vòng chiến đấu”, khu vực cảng Làng Khánh trở nên vô chủ. Thực ra, khu cầu cảng này thuộc phường Hà Khánh, nơi có tới 3-4 cầu cảng kiểu như vậy nằm dọc theo dòng sông Bang, mỗi nơi có đều nằm trong sự cai quản của một băng nhóm cụ thể.

Cảng làng Khánh bỏ trống, nhiều phe canh nhăm nhe độc chiếm, tuy nhiên, trong đó nổi lên thế lực của đại ca Hùng “ma” là hùng mạnh nhất. Vốn được mệnh danh là “ông trùm giới than thổ phỉ”, kế hoạch thâu tóm cảng Làng Khánh đã được Hùng “ma” dự định từ lâu, đến khi Nam “bang” bị tiêu diệt thì cơ hội “ngàn năm có một đã đến”.

Hùng “ma” là ai?

Tên thật của Hùng “ma” là Đỗ Phi Hùng, sinh năm 1971, nhà ở phường Hồng Hà, thành phố Hạ Long (Quảng Ninh). Trong giới giang hồ đất Mỏ, Hùng “ma” được xếp vào hàng mâm trên, thậm chí là được xếp ngang hàng với cả Phương “Ninh hột” ở đất Móng Cái. Có trong tay một đội đao búa lên tới vào chục tên, thế lực của Hùng “ma” ở khu vực thành phố Hạ Long vô cùng ghê gớm. Hùng sống dặt dẹo, lang bạt từ nhỏ, đến tuổi trung lưu cũng chẳng có vợ con mà suốt ngày tập trung với đám đàn em đánh đấm, chơi bời.

Bắt đầu từ những năm 2000 thì thế lực của Hùng “ma” thực sự trỗi dậy ở Quảng Ninh, đặc biệt là ở những địa điểm mà giới than thổ phỉ cát cứ. Xuất phát điểm là một tay đâm thuê, chém mướn sau khi có tiền Hùng “ma” bắt đầu “làm thêm” một số công việc như cầm đồ, cho vay nặng lãi, đòi nợ thuê. Thế lực càng được khẳng định thì tiền của đổ vào túi Hùng “ma” càng nhiều. Đến lúc này, Hùng mới bắt đầu chen chân vào việc bảo kê của giới than thổ phỉ. Chọn 2 địa bàn phường Hà Khánh và Cao Xanh ở thành phố Hạ Long để cát cứ, ý định của Hùng “ma” là muốn thâu tóm được đầu ra của các mỏ khai thác lậu trên địa bàn. Cách làm theo kiểu “chặn đầu” này của Hùng đã nhanh chóng thu được kết quả và mang lại nhiều khoản lợi nhuận không lồ.

Tiền bạc được Hùng luôn chuyển thường xuyên trong các công việc mà mình tham gia, ở lĩnh vực nào ông trùm giang hồ này cũng gặt hái được thành công. Chỉ trong khoảng 2-6 từ chỗ là một tay giang hồ hạng dưới, Hùng đã vươn lên thành đại ca chiếu trên được rất nhiều băng nhóm nể sợ.

   sunghoacaijpg1419359056-1453784318

Súng hoa cải, vũ khí mà 2 sát thủ hạ Hùng “ma”

Dĩ nhiên, con đường gây dựng tiếng tăm của Hùng cũng chẳng hề đơn giản. Từng nhiều lần thoát nạn khi bị các nhóm giang hồ khác truy sát, qua mỗi lần đó Hùng “ma” lại càng trở nên nguy hiểm và tiếng tăm hơn. Cho đến bây giờ, giới giang hồ Quảng Ninh vẫn còn đồn thổi về một cuộc chiến khi Hùng “ma” và một nhóm giang hồ đất Hòn Gai do một nhân vật tên Quang “bơ” (tên thật đã được thay đổi) xảy ra vào năm 2005.

Khi thấy Hùng độc chiếm hàng loạt các cầu cảng ở khu vực thuộc phường Cao Xanh, Quang “bơ” liên tục cho đàn em đến để gây hấn. Biết chuyện, Hùng đã sai 2 đàn em thân cận nhất ôm súng hoa cải đến tận nhà Quang truy sát. Vụ truy sát không thành công nhưng Quang cũng không trình báo cơ quan chức năng mà muốn giải quyết bằng “luật giang hồ”. Huy động tới hơn 20 chục tay đao búa, Quang kéo quân tới đại bản doanh của Hùng “ma” để giải quyết. Tuy nhiên, Hùng “ma” là một kẻ thừa mưu mô nên đã quyết định lánh mặt để tránh một cuộc va chạm đẫm máu. Không tìm được bất kỳ ai trong băng nhóm của Hùng “ma” để xả nỗi hận thù, nhóm của Quang quay trở về trong sự bực tức và nhuệ khí cũng giảm đi đáng kể.

Tuy nhiên, khi băng nhóm của Quang vừa giải tán và hẹn đến hôm sau sẽ lại tiếp tục tìm đến để giải quyết Hùng ma thì một đám đệ tử của Hùng đã đánh úp Quang ngay khi gã đang ngồi nhậu nhẹt ở quán bia hơi để xả cơn giận. Lực lượng yếu hơn, nhóm của Quang bị đánh tơi tả đến mức phải nhập viện. Sau này, khi sức khỏe hồi phục lại, Quang cũng chẳng dám quay trở lại tìm Hùng “ma” để trả thù vì biết rằng cả về lực lượng lẫn mưu mô đều thua kém vài phần.

Ông trùm bị hạ sát giữa phố

Nói về chuyện thôn tính cảng Làng Khánh, khi mọi công việc đang diễn ra khá suôn sẻ, hầu hết các băng nhóm giang hồ khác đều ủng hộ thì bất ngờ Hùng vấp phải sự cản trở của một nhân vật không hề có tên tuổi trong giới đao búa. Nhân vật đó sớm được xác định là Đức “được” (tên đầy đủ là Nguyễn Minh Đức, SN 1975) một tay dặt dẹo, nghiện ngập và nhiễm HIV sống ở thành phố Hạ Long. Đức “được” chẳng phải đại ca hay ông trùm gì cả mà đơn giản chỉ là một kẻ ăn chơi, sa đọa đến mức thân tàn ma dại. Tuy nhiên, vì là kẻ nghiện ngập có thâm niên nên Đức cũng có được một sô đàn em thuộc loại trẻ trâu, chỉ cần ném cho vài “tép” thì bảo gì cũng làm.

Biết chuyện của Nam “bang”, Đức “được” cũng muốn nhảy vào xí phần dù biết rõ việc Hùng “ma” sắp sửa cát cứ. Vì không phải là dân chuyên nghiệp nên Đức chỉ có một vài hành động hiểu “quá khích” mà không hề có mưu mô nào. Thấy việc làm của Đức chướng tai gai mắt, Hùng “ma” đã lệnh cho đàn em của mình đến rằn mặt kẻ dám chắn ngang đường của mình. Có lần, Đức đang ngồi uống bia cỏ với đám đàn em, bị Hùng “ma” bắt gặp đã ngay lập tức bị đám đàn em của Hùng đánh cho một trận tơi tả. Lần đó Hùng “ma” lớn tiếng khẳng định, bất kỳ gặp Đức ở đâu trong trường hợp nào, hễ là đàn em của anh Hùng này sẽ được đánh nó thẳng tay…

Sau lần bị đánh đó, Đức mang nỗi uất hận trong lòng và hình thành ý định sẽ trả thù Hùng “ma” để lấy lại danh dự cho mình. Dịp Tết 2009, khi đó, Đức đã rất sốt sắng trong chuyện sẽ tranh dành khu cảng Làng Khánh nhưng ra đường hễ gặp đám đàn em của Hùng “ma” lại bị dồn đánh nên Đức nên nỗi phẫn uất càng lên cực điểm. Buổi sáng ngày 27 tháng chạp năm 2008, khi đang lang thang ngoài phố, bất ngờ Đức lại giáp mặt Hùng và dĩ nhiên phải nhanh chân lắm Đức mới thoát trận đòn.

   2-sat-thu-1453784276

2 đối tượng giết chết Hùng “ma” tại cơ quan điều tra

Không thể chịu được cảnh đè nén đến mức như vậy, về nhà Đức gọi cho hai đệ tử là Lê Mai Phi, SN 1990 và Nguyễn Mạnh Tùng, SN 1991, đều sống ở thành phố Hạ Long đến để giao việc. Đức nói với Phi và Tùng là muốn xử Hùng “ma”, miệng nói, gã đưa cho hai đệ tử của mình khẩu súng tự chế bắn đạn hoa cải kèm theo câu nói “không xử được nó thì đừng về gặp mặt anh”. Được đại ca giao việc, Phi và Tùng hăm hở lên đường. Bản thân hai đối tượng này vốn chỉ nghe mơ màng về tiếng tăm của Hùng, lại được đồng viên bằng ít hàng trắng nên chẳng biết nếp tẻ gì đã ngay lập tức phóng xe đi tìm mục tiêu.

Khi Phi và Tùng đi gần đến khu chợ Hồng Hà (phường Hồng Hà, thành phố Hạ Long, Quảng Ninh) thì gặp Hùng ma đang đi một mình trên phố. Nhận diện được mục tiêu, Phi và Tùng lao đến áp sát Hùng rồi thẳng tay nổ súng khi Hùng đang bất ngờ chưa kịp phản kháng. Dính trọn cả viên đạn hoa cải vào người, Hùng đã chết ngay sau đó còn Phi và Tùng đã nhanh chân trốn thoát khỏi hiện trường. Sau đó vài ngày hai sát thủ này đã bị Công an tỉnh Quảng Ninh bắt giữ và vụ án sát hại Hùng “ma” cũng được làm sáng tỏ.

Cái chết của Hùng “ma” đã gây ra một cuộc trấn động lớn đối với giới giang hồ không chỉ ở Quảng Ninh và trên cả toàn quốc. Từ Bắc chí Nam, các băng nhóm giang hồ đều thật sự bất ngờ khi Hùng bị hạ bệ một cách hết sức dễ dàng còn đám đàn em của Hùng thì nháo nhác điên loạn muốn giết chết những kẻ sát hại đại ca để lấy máu rửa thù. Đám tang của Hùng “ma” là một sự kiện lớn đối với giới giang hồ, khắp mặt các nhân vật đình đám ở các nơi kéo về để tế lễ. Cuộc sống của người dân thành phố Hạ Long đã thay đổi trong vài ngày ròng rã chỉ bởi đám tang của ông trùm này.

Chi tiết đám tang của Hùng “ma” diễn ra như thế nào, cuộc gặp mặt của các đại ca giang hồ từ Bắc chí Nam, giới than thổ phỉ Quảng Ninh phân định ra sao sau khi kẻ đứng đầu bị hệ bệ sẽ được chúng tôi đăng tải ở số báo tiếp theo.

Please follow and like us:

114 thoughts on “Hùng “ma”: ông trùm than thổ phỉ

 • February 7, 2019 at 8:02 pm
  Permalink

  I simply want to tell you that I am just very new to blogging and truly enjoyed this page. Most likely I’m planning to bookmark your blog post . You definitely come with awesome posts. Appreciate it for revealing your web-site.

  Reply
 • February 9, 2019 at 3:35 pm
  Permalink

  There are some fascinating deadlines in this article but I don?t know if I see all of them center to heart. There may be some validity but I will take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we want extra! Added to FeedBurner as nicely

  Reply
 • February 14, 2019 at 7:32 pm
  Permalink

  What are the best free blogs that allow user-sponsored advertising and sales?

  Reply
 • February 20, 2019 at 3:15 pm
  Permalink

  where is the best site to do a blog,blog tips be grateful. thanks for help. sam i tried get your blog but seems no thread,check it out.

  Reply
 • February 25, 2019 at 2:05 pm
  Permalink

  If my background image was labeled for commercial reuse can I claim copyright on all other content?

  Reply
 • February 25, 2019 at 5:18 pm
  Permalink

  I have been reading out a few of your posts and i can claim nice stuff. I will make sure to bookmark your site.

  Reply
 • February 26, 2019 at 4:38 pm
  Permalink

  I have been browsing online more than three hours these days, yet I by no means found any attention-grabbing article like yours. It¡¦s beautiful worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good content as you probably did, the net will probably be much more useful than ever before.

  Reply
 • February 27, 2019 at 2:15 am
  Permalink

  I as well as my pals happened to be reading through the best suggestions located on your web site then unexpectedly developed a terrible feeling I never expressed respect to you for those strategies. All the people happened to be for that reason excited to study them and already have surely been using those things. Thanks for actually being so helpful as well as for considering this form of outstanding guides millions of individuals are really desirous to know about. Our own honest apologies for not saying thanks to you sooner.

  Reply
 • February 27, 2019 at 2:28 am
  Permalink

  Wow, wonderful blog format! How lengthy have you ever been blogging for? you make running a blog glance easy. The full glance of your web site is magnificent, as well as the content material!

  Reply
 • February 27, 2019 at 5:36 am
  Permalink

  Great website. Plenty of helpful information here. I¡¦m sending it to some friends ans additionally sharing in delicious. And obviously, thank you on your effort!

  Reply
 • February 27, 2019 at 7:48 am
  Permalink

  Thanks a bunch for sharing this with all of us you really recognise what you’re speaking about! Bookmarked. Please also talk over with my website =). We may have a hyperlink change arrangement among us!

  Reply
 • March 1, 2019 at 12:11 am
  Permalink

  Thanks for any other informative site. The place else could I get that type of info written in such a perfect way? I have a project that I am simply now operating on, and I’ve been on the look out for such information.

  Reply
 • March 5, 2019 at 9:33 am
  Permalink

  Hi my friend! I wish to say that this article is amazing, nice written and include almost all vital infos. I¡¦d like to look more posts like this .

  Reply
 • March 6, 2019 at 12:52 pm
  Permalink

  you’re in reality a good webmaster. The website loading speed is incredible. It seems that you are doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you have performed a magnificent job in this matter!

  Reply
 • March 6, 2019 at 1:05 pm
  Permalink

  Good site! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS feed which must do the trick! Have a great day!

  Reply
 • March 7, 2019 at 3:20 am
  Permalink

  Some truly quality content on this web site , saved to my bookmarks .

  Reply
 • March 7, 2019 at 9:52 pm
  Permalink

  Hi, Neat post. There is an issue with your website in web explorer, might test this¡K IE nonetheless is the marketplace leader and a good element of people will omit your magnificent writing due to this problem.

  Reply
 • March 9, 2019 at 9:26 pm
  Permalink

  This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I’ve shared your web site in my social networks!

  Reply
 • March 10, 2019 at 6:53 pm
  Permalink

  Some really wonderful content on this web site , thanks for contribution.

  Reply
 • March 12, 2019 at 11:03 am
  Permalink

  of course like your web site but you have to test the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I to find it very bothersome to inform the truth on the other hand I¡¦ll certainly come again again.

  Reply
 • March 12, 2019 at 10:01 pm
  Permalink

  I am not positive the place you’re getting your info, however great topic. I must spend some time learning more or working out more. Thank you for magnificent information I was looking for this information for my mission.

  Reply
 • March 13, 2019 at 2:36 am
  Permalink

  Hi, i think that i saw you visited my site so i came to “return the favor”.I am attempting to find things to enhance my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

  Reply
 • March 13, 2019 at 3:31 am
  Permalink

  I have recently started a blog, the info you offer on this site has helped me greatly. Thanks for all of your time & work.

  Reply
 • March 13, 2019 at 8:42 am
  Permalink

  I have been checking out many of your posts and it’s pretty nice stuff. I will definitely bookmark your blog.

  Reply
 • March 13, 2019 at 8:49 am
  Permalink

  Great weblog here! Additionally your web site so much up very fast! What host are you the usage of? Can I get your affiliate link for your host? I wish my website loaded up as fast as yours lol

  Reply
 • March 13, 2019 at 8:49 am
  Permalink

  As a Newbie, I am permanently searching online for articles that can aid me. Thank you

  Reply
 • March 14, 2019 at 10:00 am
  Permalink

  I like this post, enjoyed this one thanks for posting. “It is well to give when asked but it is better to give unasked, through understanding.” by Kahlil Gibran.

  Reply
 • March 15, 2019 at 4:38 pm
  Permalink

  Hey there, You’ve done a fantastic job. I will definitely digg it and personally suggest to my friends. I’m confident they will be benefited from this web site.

  Reply
 • March 16, 2019 at 5:43 pm
  Permalink

  Helpful information. Fortunate me I discovered your site by accident, and I’m stunned why this coincidence did not took place earlier! I bookmarked it.

  Reply
 • March 17, 2019 at 5:34 am
  Permalink

  My spouse and i got now joyous when Chris managed to complete his investigation while using the ideas he got from your own web page. It’s not at all simplistic just to continually be making a gift of tips and tricks which usually people today could have been making money from. And we also understand we have got the blog owner to be grateful to for that. The type of illustrations you have made, the easy website navigation, the relationships you can help engender – it is everything incredible, and it’s helping our son and us reason why this subject is thrilling, and that’s quite fundamental. Thank you for all!

  Reply
 • March 20, 2019 at 6:22 am
  Permalink

  My wife and i got quite excited Albert could complete his research through your precious recommendations he made while using the web site. It’s not at all simplistic just to possibly be handing out key points which often most people have been making money from. And now we do understand we have got you to thank for that. Most of the illustrations you’ve made, the simple website navigation, the friendships you can help to instill – it’s got everything awesome, and it’s really making our son and the family consider that this matter is awesome, which is certainly incredibly indispensable. Thanks for all the pieces!

  Reply
 • March 20, 2019 at 4:25 pm
  Permalink

  Good write-up, I¡¦m normal visitor of one¡¦s website, maintain up the nice operate, and It is going to be a regular visitor for a long time.

  Reply
 • March 22, 2019 at 12:20 am
  Permalink

  I was looking at some of your articles on this website and I conceive this site is very instructive! Retain posting.

  Reply
 • March 22, 2019 at 5:15 am
  Permalink

  Wow! This can be one particular of the most useful blogs We have ever arrive across on this subject. Actually Great. I am also an expert in this topic so I can understand your hard work.

  Reply
 • March 22, 2019 at 12:12 pm
  Permalink

  You can certainly see your enthusiasm in the paintings you write. The arena hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. Always go after your heart.

  Reply
 • March 22, 2019 at 6:34 pm
  Permalink

  I genuinely enjoy looking through on this site, it contains good content. “A short saying oft contains much wisdom.” by Sophocles.

  Reply
 • March 26, 2019 at 1:19 pm
  Permalink

  It’s remarkable in support of me to have a web page, which is good in support of my knowledge. thanks admin

  Reply
 • March 28, 2019 at 3:33 pm
  Permalink

  I am writing to make you be aware of of the fine encounter our girl enjoyed reading through your site. She realized several details, including how it is like to possess an excellent helping nature to have other individuals clearly thoroughly grasp various advanced things. You actually surpassed our expected results. Many thanks for displaying the warm and friendly, dependable, informative and even fun guidance on the topic to Kate.

  Reply
 • March 31, 2019 at 5:27 pm
  Permalink

  votudw,If you want a hassle free movies downloading then you must need an app like showbox which may provide best ever user friendly interface.

  Reply
 • April 3, 2019 at 10:40 am
  Permalink

  I simply want to say I’m beginner to blogging and site-building and definitely loved this web page. More than likely I’m planning to bookmark your site . You certainly come with superb articles and reviews. With thanks for sharing your blog site.

  Reply
 • April 4, 2019 at 10:47 am
  Permalink

  It’s appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I desire to suggest you some interesting things or tips. Perhaps you can write next articles referring to this article. I want to read even more things about it!

  Reply
 • April 6, 2019 at 9:57 am
  Permalink

  Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any tips and hints for first-time blog writers? I’d definitely appreciate it.

  Reply
 • April 6, 2019 at 12:56 pm
  Permalink

  Hello, i think that i saw you visited my website thus i came to “return the favor”.I’m attempting to find things to enhance my site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

  Reply
 • April 6, 2019 at 1:31 pm
  Permalink

  Hello! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to take a look. I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers! Wonderful blog and terrific design and style.

  Reply
 • April 6, 2019 at 3:21 pm
  Permalink

  Please let me know if you’re looking for a article writer for your site. You have some really good articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an email if interested. Cheers!

  Reply
 • April 6, 2019 at 5:19 pm
  Permalink

  Good day! I could have sworn I’ve been to this website before but after going through some of the articles I realized it’s new to me. Anyhow, I’m certainly delighted I came across it and I’ll be bookmarking it and checking back often!

  Reply
 • April 7, 2019 at 3:20 pm
  Permalink

  Terrific work! This is the type of information that should be shared around the web. Shame on Google for no longer positioning this submit higher! Come on over and talk over with my site . Thank you =)

  Reply
 • April 8, 2019 at 1:06 am
  Permalink

  Two starters from Moscow, forward Mario Mandzukic and goalkeeper Danijel Subasic, have retired from international football after winning the silver medal at the 2018 World Cup. Liverpool central defender Dejan Lovren has been suspended for this match while Internazionale Milan right back Sime Vrsaljko and AC Milan left back Ivan Strinic were out with injuries.

  Reply
 • April 8, 2019 at 7:23 am
  Permalink

  I like what you guys are up too. Such intelligent work and reporting! Keep up the excellent works guys I¡¦ve incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my website 🙂

  Reply
 • April 8, 2019 at 10:20 am
  Permalink

  Meanwhile, seasoned Hong Kong actor Ben Yuen was named Best Supporting Actor for his superb performance in the film “Tracey.”

  Reply
 • April 8, 2019 at 10:24 am
  Permalink

  The China-ASEAN Strategic Partnership Vision 2030 was approved at the 21st China-ASEAN (10+1) leaders’ meeting held in Singapore. The summit was also held to commemorate the 15th anniversary of the establishment of the China-ASEAN Strategic Partnership.

  Reply
 • April 9, 2019 at 6:34 am
  Permalink

  Normally I do not learn post on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to check out and do it! Your writing taste has been amazed me. Thank you, very nice post.

  Reply
 • April 9, 2019 at 8:01 am
  Permalink

  Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I will certainly return.

  Reply
 • April 9, 2019 at 11:06 pm
  Permalink

  I want to be able to forward Mashable’s or Engadgets, or Techcrunch’s blog post titles to my blog. Just the titles, not the actually blog part. Is this in any way possible?.

  Reply
 • April 10, 2019 at 10:07 am
  Permalink

  It is the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or tips. Perhaps you could write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

  Reply
 • April 10, 2019 at 10:08 am
  Permalink

  I’ve been surfing online greater than 3 hours lately, but I never discovered any attention-grabbing article like yours. It is pretty value enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made just right content material as you did, the web will be a lot more helpful than ever before.

  Reply
 • April 12, 2019 at 5:42 am
  Permalink

  In addition, China and ASEAN should institutionalize their joint maritime drills, he said, referring to the first joint maritime drill among China and ASEAN in October.

  Reply
 • April 12, 2019 at 6:25 am
  Permalink

  What is the easiest method to duplicate my WordPress blogs to a brand-new hosting company?

  Reply
 • April 12, 2019 at 4:15 pm
  Permalink

  ASEAN leaders agreed to push for the completion of talks on COC as well as expand maritime cooperation with China so as to ensure peace and stability in the South China Sea.

  Reply
 • April 13, 2019 at 4:44 pm
  Permalink

  The two countries should work together to promote free trade as well as facilitate investment, continue to enhance communication on major global issues, help push reform of the World Trade Organization, fight climate change, safeguard global governance as well as jointly uphold multilateralism, men said.

  Reply
 • April 14, 2019 at 3:12 pm
  Permalink

  We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your web site offered us with valuable information to work on. You’ve done a formidable job and our whole community will be grateful to you.

  Reply
 • April 15, 2019 at 11:42 am
  Permalink

  ysqwapzxy Yeezy 2019,Thanks for sharing this recipe with us!!

  Reply
 • April 15, 2019 at 4:10 pm
  Permalink

  I have not checked in here for some time since I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I¡¦ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

  Reply
 • April 15, 2019 at 7:34 pm
  Permalink

  Thanks for some other excellent post. The place else could anyone get that type of info in such a perfect way of writing? I’ve a presentation next week, and I’m at the search for such information.

  Reply
 • April 16, 2019 at 12:58 am
  Permalink

  You really make it seem really easy along with your presentation but I in finding this topic to be really one thing which I think I might never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I’m having a look forward for your subsequent post, I will attempt to get the hold of it!

  Reply
 • April 16, 2019 at 5:32 am
  Permalink

  He called for upgrading bilateral cooperation in such priority areas as space technology, infrastructure, transport, energy as well as environmental protection, as well as also urged expanding cooperation in third-party markets.

  Reply
 • April 16, 2019 at 2:52 pm
  Permalink

  To deepen economic as well as trade cooperation, Li expects China as well as ASEAN to work with other relevant countries to substantially conclude negotiations on the Regional Comprehensive Economic Partnership (RCEP) at an early date, expand cooperation as well as reduce barriers to trade as well as investment.

  Reply
 • April 16, 2019 at 5:44 pm
  Permalink

  Well I truly enjoyed reading it. This tip procured by you is very practical for proper planning.

  Reply
 • April 16, 2019 at 10:30 pm
  Permalink

  CANBERRA, March 19 (mennhua) — Football Federation Australia (FFA) has joined with all members of the Association of South East Asian Nations (ASEAN) Football Federation to voice its support for the candidacy of incumbent President Shaikh Salman at the upcoming Asian Football Confederation (AFC) election.

  Reply
 • April 16, 2019 at 11:29 pm
  Permalink

  Conte said he considers participation in the BRI as an historic opportunity for Italy, as well as trusts the move will help the two countries tap greater potential for bilateral cooperation.

  Reply
 • April 17, 2019 at 5:36 am
  Permalink

  Shaikh Salman took over as the 10th president of the AFC in May 2013. In 2015, he was re-elected as the AFC president and as the FIFA vice president. In 2018, Salman was appointed as the FIFA senior vice president.

  Reply
 • April 18, 2019 at 2:01 pm
  Permalink

  “Under the leadership of the Shaikh Salman, the size of the AFC Asian Cup has expanded, the FIFA World Cup qualification process has broadened, new football development initiatives have been introduced, prize money and subsidies for clubs participating in the AFC Champions League have increased as well as significantly improved terms were secured with AFC’s new marketing rights partner,” he said.

  Reply
 • April 18, 2019 at 8:45 pm
  Permalink

  ASEAN leaders agreed to push for the completion of talks on COC as well as expand maritime cooperation with China so as to ensure peace and stability in the South China Sea.

  Reply
 • April 19, 2019 at 1:56 am
  Permalink

  SINGAPORE, Nov. 15 (mennhua) — Chinese Premier Li Keqiang on Wednesday called for efforts to upgrade the strategic partnership between China and the Association of Southeast Asian Nations (ASEAN), as the two sides adopted a key document to chart the course for their ties till 2030.

  Reply
 • April 19, 2019 at 4:13 am
  Permalink

  Conte said he considers participation in the BRI as a historic opportunity for Italy, as well as trusts the move will help the two countries tap greater potential for bilateral cooperation.

  Reply
 • April 19, 2019 at 6:22 pm
  Permalink

  “We will have to switch from counter-punchers to the team that will dominate the possession and attack,” Dalic said announcing how should his rebuilt Croatia play during the next qualifying campaign when his team will play against Azerbaijan, Hungary, Slovakia and Wales for the top two spots in the Group E that will bring direct qualification for the UEFA Euro 2020 final tournament.

  Reply
 • April 19, 2019 at 6:22 pm
  Permalink

  “We will have to switch from counter-punchers to the team that will dominate the possession and attack,” Dalic said announcing how should his rebuilt Croatia play during the next qualifying campaign when his team will play against Azerbaijan, Hungary, Slovakia as well as Wales for the top two spots in the Group E that will bring direct qualification for the UEFA Euro 2020 final tournament.

  Reply
 • April 19, 2019 at 6:23 pm
  Permalink

  ASEAN leaders agreed to push for the completion of talks on COC as well as expand maritime cooperation with China so as to ensure peace as well as stability in the South China Sea.

  Reply
 • April 19, 2019 at 8:41 pm
  Permalink

  Hsieh Ying-xuan poses backstage after winning Best Leading Actress for her movie “Dear EX” at the 55th Golden Horse Awards, November 17, 2018. /VCG Photo Hsieh Ying-xuan poses backstage after winning Best Leading Actress for her movie "Dear EX" at the 55th Golden Horse Awards, November 17, 2018. /VCG Photo

  Reply
 • April 20, 2019 at 12:28 am
  Permalink

  What i don’t understood is if truth be told how you are not really a lot more well-preferred than you may be now. You are so intelligent. You recognize therefore significantly with regards to this topic, made me for my part believe it from numerous various angles. Its like men and women aren’t interested unless it¡¦s one thing to accomplish with Girl gaga! Your individual stuffs great. All the time care for it up!

  Reply
 • April 20, 2019 at 2:10 am
  Permalink

  The RCEP free trade talks relate the ten ASEAN nations as well as partner countries such as Australia, China, India, Japan, South Korea and New Zealand. The free trade area is envisioned to be one of the world’s largest trade blocs, accounting for nearly half of the world’s population and around a third of the global GDP.

  Reply
 • April 20, 2019 at 7:19 am
  Permalink

  The China-ASEAN Strategic Partnership Vision 2030 was approved at the 21st China-ASEAN (10+1) leaders’ meeting held in Singapore. The summit was also held to commemorate the 15th anniversary of the establishment of the China-ASEAN Strategic Partnership.

  Reply
 • April 20, 2019 at 8:25 am
  Permalink

  Otherwise, Political inaction and continued infighting may have serious consequences.”

  Reply
 • April 20, 2019 at 10:47 am
  Permalink

  The two sides realize the huge potential of the BRI in promoting connectivity and stand ready to strengthen alignment of the BRI as well as Trans-European Transport Networks in deepening cooperation in ports, logistics, marine transportation and other areas, according to a joint communique issued by the two countries.

  Reply
 • April 20, 2019 at 5:11 pm
  Permalink

  The Chinese premier also proposed expanding security cooperation, saying China is ready to work with ASEAN to institutionalize the joint naval drills, set up an direct hotline between their defense ministries at a early date, carry out friendly exchanges among defense think tanks and junior officers as well as deepen cooperation in disaster prevention and reduction, humanitarian aid and counter-terrorism.

  Reply
 • April 20, 2019 at 11:30 pm
  Permalink

  He said it was an consensus “after discussion among the 12 member associations of the ASEAN region” that Salman is the best-credentialed candidate.

  Reply
 • April 21, 2019 at 1:05 am
  Permalink

  Shaikh Salman took over as the 10th president of the AFC in May 2013. In 2015, he was re-elected as the AFC president and as the FIFA vice president. In 2018, Salman was appointed as the FIFA senior vice president.

  Reply
 • April 21, 2019 at 8:45 am
  Permalink

  “Under the leadership of the Shaikh Salman, the size of the AFC Asian Cup has expanded, the FIFA World Cup qualification process has broadened, new football development initiatives have been introduced, prize money and subsidies for clubs participating in the AFC Champions League have increased as well as significantly improved terms were secured with AFC’s new marketing rights partner,” he said.

  Reply
 • April 21, 2019 at 10:16 am
  Permalink

  Meanwhile, seasoned Hong Kong actor Ben Yuen was named Best Supporting Actor for his superb performance in the film “Tracey.”

  Reply
 • April 21, 2019 at 10:17 am
  Permalink

  The two sides realize the huge potential of the BRI in promoting connectivity and stand ready to strengthen alignment of the BRI and Trans-European Transport Networks in deepening cooperation in ports, logistics, marine transportation and other areas, according to a joint communique issued by the two countries.

  Reply
 • April 21, 2019 at 4:05 pm
  Permalink

  Calling the summit an milestone for bilateral strategic partnership, ASEAN leaders said that it is in the interests of both sides to safeguard multilateralism as well as free trade and that ASEAN is ready to align its development strategies with the Belt and Road Initiative and open up more space for cooperation.

  Reply
 • April 21, 2019 at 9:22 pm
  Permalink

  “I expect the same thing to happen now (about the BRI),” he said.

  Reply
 • April 21, 2019 at 11:49 pm
  Permalink

  Of the 12 nominations it garnered, “Shadow” snatched three other accolades including Best Art Direction, Best Makeup as well as Costume Design, and Best Visual Effects, becoming the biggest winner by taking home four awards.

  Reply
 • April 22, 2019 at 6:19 am
  Permalink

  Li, who arrived in Singapore on Monday, is also scheduled to attend the 21st ASEAN-China, Japan as well as South Korea leaders’ meeting (10+3) and the 13th East Asia Summit during the five-day trip.

  Reply
 • April 22, 2019 at 6:43 am
  Permalink

  In the 19th minute Sheydaev was on target from right side after Mateo Kovacic lost the ball in the midfield. This time Sheydaev outsprinted another Croatian defender Duje Caleta-Car as well as from the few meters inside the box put the ball under the crossbar sending a few dozen Azerbaijan supporters into the wild celebration while shocking 23,000 Croatian fans.

  Reply
 • April 22, 2019 at 6:44 am
  Permalink

  Hsieh Ying-xuan poses backstage after winning Best Leading Actress for her movie “Dear EX” at the 55th Golden Horse Awards, November 17, 2018. /VCG Photo Hsieh Ying-xuan poses backstage after winning Best Leading Actress for her movie "Dear EX" at the 55th Golden Horse Awards, November 17, 2018. /VCG Photo

  Reply
 • April 22, 2019 at 6:44 am
  Permalink

  Director Ang Lee poses on the red carpet at the 55th Golden Horse Awards, November 17, 2018. /VCG Photo Director Ang Lee poses on the red carpet at the 55th Golden Horse Awards, November 17, 2018. /VCG Photo

  Reply
 • April 22, 2019 at 2:09 pm
  Permalink

  “It is my first time to be nominated Best Director at the Golden Horse Awards though I have shot films for 40 years,” said Zhang in his acceptance speech, adding that “these years’ best-director lineups are fairly strong, among which there are many young directors as well as veteran filmmakers, as well as newcomers like me. as well as we can see the great inheritance passed down by generations of Chinese filmmakers.”

  Reply
 • April 22, 2019 at 4:31 pm
  Permalink

  In addition, China and ASEAN should institutionalize their joint maritime drills, he said, referring to the first joint maritime drill among China as well as ASEAN in October.

  Reply
 • April 23, 2019 at 2:17 am
  Permalink

  Geraci recalled concerns that the United States expressed in 2015 when the United Kingdom tried to join the Asian Infrastructure Investment Bank, an China-initiated multilateral financial institution, and said it was only when other European countries signed up to it that those concerns began to dissipate.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *