Dương “con”: gia thế triệu đô và độ “chịu chơi” của chồng Ngọc Thạch

Chồng đại gia triệu đô của siêu mẫu Ngọc Thạch là Đỗ Bình Dương, con trai đại gia có tiếng ở VN, Đỗ Bình Dương cũng được biết đến là “tay chơi” có hạng.

Chồng của Ngọc Thạch là một thiếu gia nổi tiếng đất Hà thành. Bố chồng người đẹp – ông Đỗ Văn Bình hiện là người giàu thứ 39 trên sàn chứng khoán, với giá trị tài sản hơn 400 tỷ đồng (tính đến 31/12/2012).

Chồng của Ngọc Thạch đang làm việc tại Công ty Cổ phần Đại Dương, có trụ sở tại Bắc Ninh. Theo website chính thức của công ty này, Công ty Cổ phần Đại Dương, Giám đốc marketing là Đỗ Bình Dương.

Cũng theo website này, Chủ tịch HĐQT kiêm Tổng giám đốc công ty là ông Đỗ Văn Bình, bố đẻ của Đỗ Bình Dương.

Tên tuổi đại gia Đỗ Văn Bình – bố chồng siêu mẫu Ngọc Thạch, bắt đầu được giới đầu tư chú ý khi ông chi khoảng 500 tỷ đồng để mua hơn 15 triệu cổ phiếu Công ty Đầu tư Phát triển Đô thị và Khu công nghiệp Sông Đà (Sudico) đúng thời điểm công ty này gặp nhiều “sóng gió” đầu năm 2012.

Với số lượng sở hữu lớn, ông Bình được bầu vào Hội đồng quản trị của Sudico và nhanh chóng nhận chức vụ Phó chủ tịch.

Theo báo cáo quản trị 6 tháng đầu năm của Sudico, ông Bình sở hữu 15,8 triệu cổ phiếu, tương đương 15,8% vốn điều lệ, sau khi bán hơn 2,8 triệu cổ phiếu vào đầu năm.

Công ty Sudico, nơi ông Đỗ Văn Bình đang làm Phó chủ tịch Hội đồng quản trị, có vốn điều lệ 1.000 tỷ đồng, một thời là mã cổ phiếu được săn đón trên sàn chứng khoán.

Sudico cũng ghi dấu ấn ở nhiều khu đô thị quy mô lớn của Hà Nội. Sau những lùm xùm nội bộ, sự xuất hiện của ông Đỗ Văn Bình như mang lại luồng gió mới cho công ty.

 - Ảnh 1
Ngọc Thạch cũng gia đình nhà chồng đại gia của mình.

Sinh năm 1960, quê Bắc Ninh, đại gia này được coi là “cứu cánh” của Sudico khi vừa bước chân vào đã đưa về hàng nghìn tỷ đồng tiền mặt giúp công ty giải quyết các khoản nợ.

Không lâu sau đó, ông tiếp tục được bầu giữ chức Phó Chủ tịch quỹ mở VFA – đơn vị mà Sudico có cổ phần.

Trong danh sách 100 người giàu nhất sàn chứng khoán năm 2012 do VnExpress công bố, ông Đỗ Văn Bình đứng thứ 30, sở hữu gần 430 tỷ đồng cổ phiếu SJS.

Tuy nhiên, số tài sản này theo giới kinh doanh chỉ là “phần nổi của tảng băng chìm”. Ông Bình là người khá “im hơi lặng tiếng” nên cũng ít khi tiết lộ về công việc làm ăn của mình.

Lãnh đạo một doanh nghiệp bất động sản từng làm việc với “đại gia Kinh Bắc” đánh giá, ông Bình là người khôn khéo, khiêm tốn và cẩn trọng.

Ông thường tiến hành việc đầu tư một cách “khá lặng lẽ” và cũng ít khi lên tiếng lý giải về những quyết định của mình.

Tuy nhiên, với kinh nghiệm nhiều năm lăn lộn ở những vị trí quan trọng, những “động thái” đầu tư của ông Bình gần đây khá được chú ý.

Đại gia Đỗ Bình Dương – chồng siêu mẫu Ngọc Thạch – đang giữ chức Giám đốc Marketing của Công ty Đại Dương.

Trước khi gia nhập ban lãnh đạo Sudico, bố chồng siêu mẫu Ngọc Thạch được biết đến với tư cách là thành viên Hội đồng quản trị Ngân hàng Hàng hải (Maritime Bank).

Hiện đã “rút chân” khỏi nhà băng này, tuy nhiên, trong giới đầu tư, tên tuổi ông hiện còn gắn liền với một ngân hàng có quy mô nhỏ hơn dù ông không nắm giữ cổ phần.

Trước khi bước chân vào lĩnh vực tài chính, bất động sản, đại gia Kinh Bắc này từng có hàng chục năm giữ vị trí Giám đốc một số doanh nghiệp ngành xuất nhập khẩu như Gleximco hay Vinagimex.

Cũng giống như nhiều đại gia Việt khác nắm giữ các vị trí chủ chốt trong những doanh nghiệp lớn nhưng ông Bình cùng gia đình vẫn tạo lập một “đế chế” riêng, đó là Công ty cổ phần Đại Dương có trụ sở chính tại Bắc Ninh.

Công ty Cổ phần Đại Dương có nhiều công ty con như Công ty CPDTXD và HTPTVT Phúc An – Hà Nội; Công ty cổ phần Thủy Điên Sông Bạc – huyện Quang Bình , Hà Giang; Công ty Ngôi Sao – Bắc Ninh.

Các dự án tiêu biểu của tập đoàn này có thể kể đến: Dự án Thủy điện Sông Bạc với công suất 42 megawat; Dự án khu nhà ở cao cấp Nguyễn Quyền – Bắc Ninh với khu giải trí, biệt thự, nhà ở liền kề với tổng diện tích hơn 15 h; Khu nhà máy sản xuất Ô tô xe máy tại Bắc Ninh; Khu kho ngoại quan phục vụ kiểm hóa hàng hóa của hải Quan tai Đường Hai Bà Trưng – Bắc Ninh.

Trong đó, đáng chú ý là dự án thủy điện sông Bạc (Hà Giang).

Đây là một dự án tương đối lớn của Hà Giang, hàng năm đóng góp thêm sản lượng công nghiệp của tỉnh hàng trăm tỷ đồng và đóng góp một phần lớn ngân sách địa phương (hàng năm từ 20 đến 25 tỷ đồng.

Công trình có công suất lắp máy 42MW, gồm 2 tổ máy, sản lượng điện bình quân hơn 166 triệu kWh/năm.

Tổng vốn đầu tư của công trình là gần 1.300 tỷ đồng, trong đó 80% là vốn của Nhật Bản, do Ngân hàng SMBC tài trợ với số tiền 50 triệu USD.

20% của tổng mức đầu tư 596,687 tỷ đồng do Công ty Cổ phần thủy điện Sông Bạc lấy từ nguồn vốn tự có, số tiền còn lại sẽ vay của các ngân hàng trong nước.

Tổng số nhân viên của tập đoàn hiện nay là trên 200 cán bộ nhân viên và nhiều chuyên gia Trung Quốc phục vụ dự án Thủy Điện.

Lĩnh vực kinh doanh chính là bất động sản, thủy điện, tư vấn đầu tư tài chính và sản xuất, xuất nhập khẩu.

Ông Đỗ Văn Bình – cha ruột Đỗ Bình Dương – từng là người gây “rúng động” làng chứng khoán khi gia “âm thầm” mua hơn 15,4 triệu cổ phiếu SJS – Công ty Cổ phần Đầu tư Phát triển Đô thị và Khu Công nghiệp Sông Đà Sudico (tương đường gần 16% cổ phần).

Số tiền bỏ ra khi đó không được tiết lộ nhưng với thị giá của SJS bấy giờ, tổng giá trị cổ phiếu SJS đại gia này nắm giữ tương đương hơn 500 tỷ đồng và thuộc ngay tốp 30 người giàu nhất trên TTCK Việt Nam.

Ông Bình cũng giữ cương vị Phó chủ tịch Hội đồng quản trị SJS từ thời điểm đó.

Về chuyện gia đình, con cái, ông Bình là người khá kín tiếng và giữ kẽ nên rất ít khi chia sẻ.

Trong một lần trao đổi gần đây với Ngoisao.net, bố chồng siêu mẫu Ngọc Thạch cho biết, có không ít thông tin báo chí đưa về gia đình ông chưa chính xác nhưng ông chẳng để tâm và cũng không muốn đính chính vì “không muốn xuất hiện trên mặt báo”.

Con trai của ông Bình là Đỗ Bình Dương – chồng siêu mẫu Ngọc Thạch – đang giữ chức Giám đốc Marketing của Công ty Đại Dương.

Vẫn trẻ tuổi và mới tham gia vào công việc làm ăn của gia đình nên “thiếu gia” này chưa được giới kinh doanh biết đến nhiều.

Tuy nhiên, Dương lại khá có tiếng trong giới chơi xe. Một đại gia chơi xe đất Hà Nội cho biết Dương rất mê xe, chiếc đầu tiên thiếu gia này sở hữu là Ferrari Calofornia và chưa một lần đổi.

Đỗ Bình Dương được dân chơi siêu xe ở Việt Nam gọi với cái tên thân mật Dương “Kon”. Sở dĩ có cái tên này là bởi, so với các đàn anh khác, Dương còn khá trẻ, sinh năm 1987.

Một người bạn của cặp đôi tiết lộ, Đỗ Bình Dương sở hữu đến 4 siêu xe, đều thuộc hàng độc và thường xuyên góp mặt trong các lễ hội siêu xe có tiếng tại Việt Nam.

Tuy nhiên trên thực tế, đây đều là những chiếc xe thuộc sở hữu của thân phụ anh. Bản thân Dương “Kon” chỉ sở hữu một siêu xe, đó là chiếc Ferrari California màu đỏ đời 2010.

Để sở hữu mẫu xe mui trần sành điệu này, Dương “Kon” phải bỏ ra số tiền khoảng gần 5 tỷ đồng.

Tại hành trình siêu xe 2011, chiếc California của Dương “Kon” được gửi vào Sài Gòn để đi cùng đoàn miền Nam, với hành trình từ TP.HCM đến Đà Nẵng, thay vì xuất phát cùng đoàn Hà Nội.

Tại mỗi điểm dừng chân trong suốt hành trình, Dương khá năng nổ tham gia các hoạt động từ thiện.

Please follow and like us:
error

75 thoughts on “Dương “con”: gia thế triệu đô và độ “chịu chơi” của chồng Ngọc Thạch

 • February 7, 2019 at 2:02 pm
  Permalink

  I just want to tell you that I am newbie to blogs and truly savored your website. Very likely I’m want to bookmark your site . You amazingly have outstanding well written articles. Thanks for sharing with us your web page.

  Reply
 • February 16, 2019 at 6:21 am
  Permalink

  Hi,. . I want to know can I use content from websites like Microsoft or apple or similar to write technical articles or is it violation of copyright law?. . Thank you.

  Reply
 • February 18, 2019 at 3:29 pm
  Permalink

  I have clients and associates that would find the article helpful. Is it ok to forward the article without getting into trouble? Usually the articles are sent out to the public as a newsletter or an rss feed. I am not changing it or hiding the author, simple sending and saying “this might be of interest to you.”.

  Reply
 • February 20, 2019 at 5:56 pm
  Permalink

  I am thinking about building a local news website that will, for the most part, be a collection of local news stories published by newspapers and other sources. Is it legal to do this? I would, of course, give all credit to the authors. I’m just wondering what the legality of this would be? Thanks for the help!.

  Reply
 • February 26, 2019 at 6:13 am
  Permalink

  You really make it seem so easy along with your presentation however I to find this matter to be really one thing which I think I’d by no means understand. It kind of feels too complicated and extremely vast for me. I’m taking a look ahead for your next publish, I will attempt to get the hold of it!

  Reply
 • February 27, 2019 at 10:11 am
  Permalink

  Hello.This article was really motivating, particularly since I was investigating for thoughts on this subject last Tuesday.

  Reply
 • March 7, 2019 at 4:35 pm
  Permalink

  I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice blog like this one nowadays..

  Reply
 • March 8, 2019 at 6:39 am
  Permalink

  certainly like your website however you need to test the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I in finding it very troublesome to inform the reality on the other hand I will surely come back again.

  Reply
 • March 10, 2019 at 2:08 am
  Permalink

  Enjoyed reading this, very good stuff, thanks . “A man may learn wisdom even from a foe.” by Aristophanes.

  Reply
 • March 11, 2019 at 5:27 pm
  Permalink

  Good website! I really love how it is simple on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I might be notified when a new post has been made. I’ve subscribed to your feed which must do the trick! Have a nice day!

  Reply
 • March 14, 2019 at 10:31 pm
  Permalink

  iixmio,This website truly has alll of the information and facts I wanted about this subject and didn?t know who to ask.

  Reply
 • March 15, 2019 at 1:16 am
  Permalink

  I like the helpful info you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here frequently. I am quite certain I’ll learn lots of new stuff right here! Good luck for the next!

  Reply
 • March 15, 2019 at 7:54 am
  Permalink

  I wish to express my appreciation for your kindness in support of men and women who have the need for help with the area. Your very own commitment to passing the message all-around turned out to be really practical and have in every case encouraged people just like me to realize their aims. This important hints and tips means a whole lot a person like me and further more to my fellow workers. Regards; from each one of us.

  Reply
 • March 18, 2019 at 7:37 pm
  Permalink

  ordzjzzdzbb,Hi there, just wanted to say, I liked this article. It was helpful. Keep on posting!

  Reply
 • March 25, 2019 at 8:14 am
  Permalink

  I will immediately clutch your rss feed as I can’t in finding your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you’ve any? Please let me understand in order that I could subscribe. Thanks.

  Reply
 • March 27, 2019 at 10:42 am
  Permalink

  Hello would you mind letting me know which webhost you’re utilizing?
  I’ve loaded your blog in 3 different browsers and I must say this blog loads a
  lot faster then most. Can you suggest a good hosting
  provider at a honest price? Many thanks, I
  appreciate it!

  Reply
 • April 2, 2019 at 6:58 pm
  Permalink

  I just want to say I am just newbie to blogging and site-building and honestly loved your web site. Likely I’m likely to bookmark your site . You absolutely come with remarkable stories. Appreciate it for revealing your web site.

  Reply
 • April 5, 2019 at 3:09 pm
  Permalink

  xhavgbhdnb,If you want a hassle free movies downloading then you must need an app like showbox which may provide best ever user friendly interface.

  Reply
 • April 6, 2019 at 1:08 am
  Permalink

  hi!,I like your writing so much! share we keep in touch more approximately your article on AOL? I require an expert in this space to unravel my problem. May be that’s you! Looking forward to see you.

  Reply
 • April 6, 2019 at 1:33 pm
  Permalink

  Great blog right here! Also your web site quite a bit up very fast! What web host are you the use of? Can I am getting your affiliate hyperlink to your host? I want my web site loaded up as fast as yours lol

  Reply
 • April 7, 2019 at 4:31 am
  Permalink

  Thanks for any other informative website. The place else could I get that kind of information written in such a perfect way? I have a project that I am simply now working on, and I’ve been on the glance out for such info.

  Reply
 • April 7, 2019 at 1:52 pm
  Permalink

  You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something which I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

  Reply
 • April 8, 2019 at 11:56 am
  Permalink

  Hello.This post was extremely fascinating, particularly since I was investigating for thoughts on this topic last Monday.

  Reply
 • April 9, 2019 at 9:31 am
  Permalink

  I happen to be writing to make you understand of the awesome discovery my wife’s princess found visiting your blog. She noticed too many pieces, including what it’s like to possess a marvelous helping heart to have men and women really easily fully grasp several grueling topics. You really exceeded visitors’ expected results. Thank you for presenting those productive, trusted, explanatory and in addition fun tips on this topic to Tanya.

  Reply
 • April 10, 2019 at 1:11 am
  Permalink

  Can Blogger be a good place to post a webcomic?

  Reply
 • April 10, 2019 at 1:54 am
  Permalink

  There is clearly a bundle to know about this. I think you made various nice points in features also.

  Reply
 • April 11, 2019 at 7:10 am
  Permalink

  I created a new user, opened Firefox, and there are only the default bookmarks. There is an “import” function, but it only offers to import Internet Explorer bookmarks. Is there any way to copy/import between users on the same machine?.

  Reply
 • April 11, 2019 at 10:57 pm
  Permalink

  I need to know how to view my posts or comments on other peoples blogs. Is there anywhere I could go to get a list of all my posts? . . Any help appreciated..

  Reply
 • April 12, 2019 at 6:02 pm
  Permalink

  Just how do I conceal my prolonged network & blog sites, without leaving a massive white void down all-time low?

  Reply
 • April 13, 2019 at 6:47 am
  Permalink

  vkfcmgvlc Yeezy,Waw! Its really great and wonderful ever i found. Thank you for sharing this info.

  Reply
 • April 14, 2019 at 9:39 am
  Permalink

  What blog websites would be good for a small company in floral and also presents?

  Reply
 • April 14, 2019 at 11:15 pm
  Permalink

  I’m not sure where you are getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for fantastic info I was looking for this info for my mission.

  Reply
 • April 15, 2019 at 5:01 am
  Permalink

  I am constantly looking online for tips that can facilitate me. Thanks!

  Reply
 • April 15, 2019 at 6:03 pm
  Permalink

  I do agree with all of the ideas you have presented to your post. They are very convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts are very quick for beginners. Could you please lengthen them a bit from subsequent time? Thanks for the post.

  Reply
 • April 18, 2019 at 5:29 am
  Permalink

  As I web site possessor I believe the content matter here is rattling wonderful , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Best of luck.

  Reply
 • April 26, 2019 at 1:49 am
  Permalink

  so it is entirely possible for the Fed to quickly reverse the dovish position held since the beginning of 2019. O’Neill said any signs that the Fed is tightening monetary policy will disrupt the US stock market and bond market.

  Reply
 • April 26, 2019 at 6:43 pm
  Permalink

  What are some good Tumblr blog sites that permit you to send photos, to acquire even more fans?

  Reply
 • May 3, 2019 at 12:06 am
  Permalink

  The conversation about fertility—whether you’re thinking about kids in the near future or not—is still plagued by anxiety-inducing messages that keep women up at night picturing a ticking biological clock. Women deserve better—no fear mongering, just facts. So Glamour took the pulse of what women do and don’t know about their reproductive health to bring you the Modern State of Fertility.

  Reply
 • May 3, 2019 at 6:32 am
  Permalink

  Am i legitimately in charge of content on my blogs & discussion forums that others have created?

  Reply
 • May 4, 2019 at 3:07 pm
  Permalink

  Great beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

  Reply
 • May 8, 2019 at 4:30 pm
  Permalink

  Of course, what a fantastic blog and enlightening posts, I definitely will bookmark your blog.Best Regards!

  Reply
 • May 14, 2019 at 2:42 pm
  Permalink

  Great website. A lot of helpful info here. I’m sending it to a few pals ans additionally sharing in delicious.
  And certainly, thanks in your effort!

  Reply
 • May 25, 2019 at 10:25 am
  Permalink

  I want making my very own songs blog and I’m frequently checking out several music blog sites throughout the day discovering brand-new music initially prior to other individuals that I know. Yet exactly how precisely do those blog sites find that music initially? Can I truly start by just posting the music I discover on other blogs?.

  Reply
 • May 27, 2019 at 12:19 am
  Permalink

  How do I know if my blog sites are being seen by others?

  Reply
 • May 30, 2019 at 1:53 pm
  Permalink

  It appears there are websites as well as blog sites committed to numerous activities, such television, songs, lives of celebrities, and so on. Yet I really can not locate sites and blog sites committed to analysis, however a second thought when it concerns activities … Anyone know some really prominent and also terrific ones? Traditional and also present literary works are both cool with me, considering that I check out both … Many thanks a lot! =o-RRB-.

  Reply
 • May 31, 2019 at 6:32 am
  Permalink

  xmicrddkfp,Thanks for ones marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you will be a great author.I will always bookmark your blog and will eqkdoouoqd,come back from now on. I want to encourage that you continue your great writing, have a nice afternoon!

  Reply
 • June 1, 2019 at 3:48 pm
  Permalink

  “She always found a way to make me laugh,Jordan when I was sad or mad,Jordan no matter what happened,Jordan said a friend.

  Reply
 • June 8, 2019 at 6:49 am
  Permalink

  If someone like Julia Roberts or Natalie Portman had an individual blog site where they posted pictures of their holidays or something, would certainly you still take them seriously as stars? Do you believe celebrities with personal blog sites are much less trustworthy and also taken much less seriously than those that do not? Moreover, would you see their blog sites to see what they depend on?.

  Reply
 • June 10, 2019 at 5:50 pm
  Permalink

  Hey there, You have done a great job. I’ll certainly digg it and personally suggest to my friends.
  I am sure they will be benefited from this web
  site.

  Reply
 • June 12, 2019 at 1:14 am
  Permalink

  Hello! This is my 1st comment here so I just wanted
  to give a quick shout out and say I truly enjoy reading your posts.
  Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over the
  same subjects? Thanks for your time!

  Reply
 • June 12, 2019 at 3:37 pm
  Permalink

  I simply want to tell you that I’m newbie to blogging and seriously enjoyed your blog. Almost certainly I’m going to bookmark your blog post . You really have wonderful articles and reviews. Thanks a lot for sharing your website.

  Reply
 • June 13, 2019 at 8:46 pm
  Permalink

  I want to start a blog site where I can speak with people and also have them reply to my blog sites. Not myspace or facebook. I tried blog owner but the only blogs I can find were about international warming and also weapons. I desire some where that I can open up an account and also claim what I really feel as well as individuals reply to my blogs and also I can respond to theres. If anyone might aid me that would be terrific!.

  Reply
 • June 17, 2019 at 8:35 am
  Permalink

  It’s appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or suggestions. Maybe you can write next articles referring to this article. I want to read even more things about it!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *