Dung Hà: hình xăm bông hồng rỉ máu “ma ám”

Hình xăm bông hồng gai rỉ máu là mốc gắn kỷ niệm những cuộc tình của Dung Hà, song cũng có người cho rằng hình xăm bông hồng gai chính là thể hiện đẳng cấp giang hồ.

Hình xăm trên cơ thể những trùm giang hồ gắn liền với tính cách hay những mốc thời gian để đời. Nó là sự thể hiện, phân cấp đẳng cấp giang hồ. Nhưng ít ai biết rằng chính những hình xăm “ma ám” này đã trở thành tiếng “thét” định mệnh khiến nhiều trùm giang hồ ngã ngựa?.

Được coi là chị Hai của giới giang hồ đất Cảng, nhưng kể cả đến khi mộ đã xanh cỏ cũng chỉ một vài người biết được hình xăm huyền bí trên vai trái của bà trùm Dung Hà. Có người cho rằng hình xăm bông hồng gai rỉ máu là mốc gắn kỷ niệm những cuộc tình của Dung Hà, song cũng có người cho rằng nó thể hiện đẳng cấp của nữ giang hồ đất Cảng?.

Tiếng “thét” định mệnh

Bà trùm giang hồ Dung Hà là cái tên quen thuộc với giới giang hồ Hải Phòng. Nói tới nữ giang hồ với nhiều chiêu trò đình đám đại tá T. (đội H88 – công an Hải Phòng) khẳng định, Dung Hà một thời tác oai tác quái tại đất Cảng.

 Bà trùm được giới giang hồ tôn vinh như biểu tượng nhưng cuối cùng cũng nằm lạnh lẽo trong nấm mồ xanh. Đó là kết cục của những kẻ nằm ngoài pháp luật, thích dùng luật rừng để tranh giành quyền lực.

Xin nói lại, Dung Hà thời gian làm trùm giang hồ tại đất Cảng đã quy tụ không ít những tay giang hồ cộm cán như Hải Bánh, Giới “trâu”, Minh “sứt”, Thành Chân…. Những đệ tử này một trong những giai đoạn nhất định đã đưa Dung Hà bước lên một vị thế oai hùng trong giới xã hội đen Hải Phòng.

Có tiền, có quyền trong tay, bà trùm Dung Hà liên tục xây dựng, mở rộng địa bàn và có ý định Nam tiến để tranh giành quyền lực giang hồ. Song Dung Hà không ngờ đã đụng độ với “ông anh” kết nghĩa Năm Cam và bị ông trùm giang hồ này dùng kế tiêu diệt.

Cái chết của Dung Hà cũng báo hiệu sự tan rã của giang hồ đất Cảng, cũng từ đây những câu chuyện mang tính chất liêu trai, thêu dệt về Dung Hà bắt đầu đồn thổi râm ran trong giới giang hồ.

  dung-ha-va-nam-cam-1467377865

Bà trùm Dung Hà và Năm Cam cuối cùng rơi vào cảnh “huyết hận tình thù”.

Trong những câu chuyện giang hồ này, có kẻ bảo rằng Dung Hà tuy bề ngoài hơi “nam tính” nhưng ẩn chứa bên trong là một tình yêu mãnh liệt với cả 2 giới?. Không biết thực hư câu chuyện này thế nào song nhưng tư liệu chúng tôi tìm tòi được cũng một phần nào khẳng định tính xác thực của câu chuyện.

Thời đó, giới giang hồ đất Cảng cũng rộ lên mốt xăm hình trên cơ thể, một phần để khoe khoang, một phần cũng như để phân cấp giang hồ. Nhưng nói đến hình xăm của Dung Hà thì ít người biết tới, bởi bà trùm giang hồ này chưa khi nào mặc đồ “mát mẻ” để hình xăm có thể đập vào mắt những người đối diện.

Ông trùm N. “thọt”, cùng thời với Dung Hà nơi đất Cảng nay đã yên vị ở một công việc có thu nhập tại mảnh đất mới Móng Cái (Quảng Ninh) trong một lần trò chuyện với PV thừa nhận, ông có nghe chuyện hình xăm bông hồng rỉ máu trên vai bà trùm Dung Hà. Tuy nhiên ông chẳng biết thực hư thế nào, bởi theo N. “Thọt”, gã chỉ là hạng tép riu trong giới giang hồ thời ấy nên gặp mặt Dung Hà còn chưa dám nhìn thẳng chứ nói chi đến xem hình xăm trên vai?.

  dung-ha-1467377978

Hình xăm bông hồng gai rỉ máu gắn với những mối tình của Dung Hà.

Có giai thoại kể rằng hình xăm của Dung Hà bắt nguồn từ tình yêu với một gã đồ đệ trong băng đảng của thị là Hùng “cốm”. Khi Hùng “cốm” và Dung Hà tay trong tay cũng là lúc gã đồ đệ này được nếm đầy đủ những cảm giác của quyền lực khi được Dung Hà nâng đỡ.

Cho tới khi Hùng “cốm” bị bắt, chính bà trùm này đã lập hẳn một kế hoạch giải cứu người tình. Câu chuyện giải cứu tuy không thành công nhưng đã nâng Dung Hà lên một vị thế mới trong giới giang hồ. Và hình xăm bông hồng gai rỉ máu có lẽ bắt nguồn từ mối tình này?.

Ám ảnh hình xăm

Câu chuyện về hình xăm của Dung Hà còn gắn liền với câu chuyện về “mối tình” của bà trùm này với một nữ sinh xinh đẹp tại một trường đại học nổi tiếng.

Mối tình cùng giới này đã khiến dư luận nổi song vì không hiểu vì sao cô nữ sinh kia lại “yêu” được người cùng giới và vì sao Dung Hà lại “đánh mất” bản thân khi say đắm một người tình cùng giới.

Sau này khi mọi chuyện vỡ lẽ thì mới rõ, cô nữ sinh nọ vì muốn nổi danh và dựa hơi quyền lực của bà trùm Dung Hà nên đã tay trong tay với bà trùm này. Song cuối cùng, khi mối tình mang tính vụ lợi này tan vỡ cũng là lúc Dung Hà thay đổi hẳn tâm tính.

Bà trùm này bỏ ngoài tai mọi lời can ngăn của những đệ tử thân tín như Thành Chân để lao vào cuộc tranh giành quyền lực với những ông trùm khét tiếng như Năm Cam.

  hinh-xam-bong-hong-1467377507

Hình xăm hoa hồng gai phải chăng gắn liền với định mệnh giang hồ của Dung Hà?

Giang hồ đồn rằng, chính vì đổ vỡ bởi những mối tình trong mộng mà Dung Hà thay đổi tâm tính. Cũng có người cho rằng chính hình xăm bông hồng gai rỉ máu đã ám vào tâm tính của bà trùm này, điều này ám chỉ: Bà trùm chết dần chết mòn trong nỗi đau thương tột độ.

Cũng chưa có khoa học nào giải thích cặn kẽ về bí ẩn những hình xăm trên cơ thể con người, nhưng về mặt tâm linh, hình xăm được coi là điềm báo thể hiện số phận, tính cách, đôi khi là vận mệnh cuộc đời.

Cuộc đời Dung Hà cũng vậy! như bông hồng gai đầy bí ẩn, đầy góc cạnh, những chiếc gai hoa hồng có thể đâm thấu da thịt khi ai nỡ vướng tay vào, nó có thể đẹp nhưng đến một thời điểm sẽ úa tàn theo thời gian. Điều này có phần đúng đối với Dung Hà.

Giang hồ cũng thêu dệt những câu chuyện ly kỳ khi bà trùm này xăm hình trên cơ thể. Những điềm gở liên tục xảy ra với Dung Hà, từ chuyện những mối tình tan vỡ, đến chuyện làm Nam tiến bị Năm Cam bày kế hãm hại.

Trong “nhân” có “quả”, âu cũng là số phận con người, đối với Dung Hà, người trong giang hồ đến bây giờ vẫn nể trọng bởi tính cách ngang tàng của người đất Cảng nhưng ẩn chứa bên trong là những nỗi niềm sâu kín khó giãi bày cùng ai.

Sự bí ẩn của Dung Hà cũng thể hiện ở chuyện, từ khi xăm hình trên cơ thể Dung Hà rất ít hình ảnh “ăn chơi” cùng đàn em cũng như những đại ca giang hồ thân tín. Báo chí cũng chỉ ghi nhận được một vài hình ảnh về Dung Hà trong trích lục hồ sơ của cảnh sát hình sự.

Cái chết bi thương của bà trùm đất Cảng

Lại nói về chuyện Dung Hà đụng độ với Năm Cam. Trong thời gian “cực thịnh”, Năm Cam và Dung Hà là anh em kết nghĩa. Chẳng biết tình anh em vụ lợi đến đâu nhưng sau này chính Năm Cam đã sai Hải Bánh sai đệ tử ra tay giết hại Dung Hà.

Cái chết của Dung Hà thời ấy khiến giang hồ nổi sóng, băng đảng của Dung Hà tại Hải Phòng như rắn mất đầu, các đệ tử của Dung Hà thì ra mặt truy lùng Hải Bánh nhưng lực bất tòng tâm, bởi đã có ông trùm Năm Cam lo… hậu sự.

Thời ấy các đệ tử của bà trùm như Giới “trâu”, Minh “sứt” cay cú đến tột độ, vừa đau đớn khi “sư phụ” bị bắn chết vừa tức giận vì không biết kẻ thù thực sự giết Dung Hà là ai?. Chúng đâu ngờ Năm Cam mới thực sự là “bàn tay đen” dàn xếp vụ bắn giết kinh hoàng này.

  hinh-xam-bong-hong-1467378182

Hình xăm hoa hồng trở thành một thứ quyền lực bí ẩn (ảnh minh họa)

Sự ngờ vực về cái chết của Dung Hà liên quan đến hình xăm ám ảnh trên cơ thể được người ta nhắc đến trong sự mông lung mang tính tâm linh, do vậy sau cái chết bi thương của Dung Hà, đám đệ tử mới tổ chức một đám tang “hoành tráng” nhất đất Cảng cho bà trùm như một sự tri ân và kính trọng. Cũng vì thế mà câu chuyện về hình xăm trên vai bà trùm này cũng dần nhạt nhòa theo năm tháng.

Nấm mồ xanh nhỏ cũng khép lại quá khứ có phần dữ dội của Dung Hà, một thời chị Hai đất Cảng “hô mưa gọi gió” như vậy cuối cùng cũng trở về với cát bụi. Bông hồng gai rỉ máu đã trở thành một câu chuyện đậm tính liêu trai nhưng cho tới nay một phần là sự thật khi nó gắn với cuộc đời bà trùm đất Cảng.

Độc giả tiếp tục theo dõi trên Báo Người Đưa tin phần tiếp theo: Bí mật hình xăm tượng phật trên vai tướng cướp Bạch Hải Đường.

Please follow and like us:

80 thoughts on “Dung Hà: hình xăm bông hồng rỉ máu “ma ám”

 • February 7, 2019 at 4:19 pm
  Permalink

  I simply want to say I am newbie to weblog and really loved this web-site. Probably I’m going to bookmark your blog post . You absolutely come with terrific article content. Cheers for sharing with us your web page.

  Reply
 • February 11, 2019 at 3:13 pm
  Permalink

  Good day! I could have sworn I’ve been to this site before but after reading through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

  Reply
 • February 12, 2019 at 7:52 am
  Permalink

  After examine several of the weblog articles on your site today, and I in fact such as your way of blogging and site-building. I saved that in order to my personal book mark internet site checklist and can likely be checking back shortly. Could you attempt my website because correctly and also inform me what you think.

  Reply
 • February 12, 2019 at 9:11 am
  Permalink

  Highest quality fella toasts, or toasts. will most certainly be given birth to product or service ? from the party therefore supposed to become surprising, humorous coupled with enlightening likewise. best man speaches

  Reply
 • February 18, 2019 at 5:45 pm
  Permalink

  where is the best site to do a blog,blog tips be grateful. thanks for help. sam i tried get your blog but seems no thread,check it out.

  Reply
 • February 19, 2019 at 11:21 am
  Permalink

  Fantastic blog you have here but I was wondering if you knew of any forums that cover the same topics discussed here? I’d really like to be a part of group where I can get advice from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thanks!

  Reply
 • February 20, 2019 at 8:13 pm
  Permalink

  I want to know what is the best 100 free blog/web or search engine directory for the blog site that can provide a lot of traffic to the blog site and spur reading..

  Reply
 • February 26, 2019 at 2:54 am
  Permalink

  I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a great blog like this one today..

  Reply
 • February 26, 2019 at 4:43 am
  Permalink

  Thank you for any other informative blog. The place else may I get that type of information written in such an ideal way? I’ve a undertaking that I am just now running on, and I have been on the look out for such info.

  Reply
 • February 26, 2019 at 7:05 am
  Permalink

  I was just seeking this information for some time. After 6 hours of continuous Googleing, finally I got it in your web site. I wonder what is the lack of Google strategy that don’t rank this kind of informative websites in top of the list. Normally the top sites are full of garbage.

  Reply
 • February 27, 2019 at 11:20 am
  Permalink

  I¡¦m now not positive where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great information I was searching for this info for my mission.

  Reply
 • February 28, 2019 at 6:58 pm
  Permalink

  I was suggested this blog by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble. You’re wonderful! Thanks!

  Reply
 • March 2, 2019 at 10:47 am
  Permalink

  I¡¦ve been exploring for a bit for any high quality articles or weblog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this web site. Studying this info So i am happy to express that I have a very just right uncanny feeling I came upon just what I needed. I most without a doubt will make sure to do not put out of your mind this website and give it a glance on a constant basis.

  Reply
 • March 3, 2019 at 8:47 am
  Permalink

  I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

  Reply
 • March 4, 2019 at 11:27 am
  Permalink

  Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

  Reply
 • March 4, 2019 at 11:49 am
  Permalink

  I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this website. Thank you, I will try and check back more frequently. How frequently you update your site?

  Reply
 • March 4, 2019 at 4:33 pm
  Permalink

  Hey there, You’ve done a fantastic job. I will definitely digg it and personally recommend to my friends. I’m sure they’ll be benefited from this website.

  Reply
 • March 6, 2019 at 8:07 am
  Permalink

  hello there and thank you for your info – I’ve definitely picked up something new from right here. I did however expertise some technical points using this site, since I experienced to reload the web site many times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and can damage your quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and can look out for a lot more of your respective intriguing content. Make sure you update this again soon..

  Reply
 • March 7, 2019 at 4:49 am
  Permalink

  Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

  Reply
 • March 7, 2019 at 10:21 am
  Permalink

  fantastic issues altogether, you simply gained a logo new reader. What would you suggest in regards to your post that you made a few days ago? Any positive?

  Reply
 • March 8, 2019 at 10:05 am
  Permalink

  I’ll immediately grasp your rss feed as I can’t find your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Kindly permit me recognize so that I may just subscribe. Thanks.

  Reply
 • March 9, 2019 at 3:16 am
  Permalink

  I like what you guys are up also. Such intelligent work and reporting! Carry on the superb works guys I¡¦ve incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my website 🙂

  Reply
 • March 11, 2019 at 10:25 pm
  Permalink

  I have not checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I¡¦ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

  Reply
 • March 12, 2019 at 3:44 pm
  Permalink

  naturally like your web site however you have to check the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I to find it very bothersome to inform the reality on the other hand I will surely come again again.

  Reply
 • March 12, 2019 at 7:47 pm
  Permalink

  Great goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re just too magnificent. I actually like what you have acquired here, really like what you’re stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it wise. I cant wait to read much more from you. This is actually a terrific website.

  Reply
 • March 13, 2019 at 8:53 pm
  Permalink

  I like this site so much, saved to fav. “Nostalgia isn’t what it used to be.” by Peter De Vries.

  Reply
 • March 13, 2019 at 11:16 pm
  Permalink

  I do consider all of the ideas you have introduced for your post. They’re very convincing and will definitely work. Still, the posts are very quick for starters. May just you please extend them a bit from subsequent time? Thanks for the post.

  Reply
 • March 15, 2019 at 5:56 am
  Permalink

  Thank you for sharing excellent informations. Your website is very cool. I’m impressed by the details that you have on this site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found simply the information I already searched all over the place and simply couldn’t come across. What an ideal site.

  Reply
 • March 15, 2019 at 11:49 pm
  Permalink

  Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site is excellent, let alone the content!

  Reply
 • March 16, 2019 at 5:02 am
  Permalink

  certainly like your website however you have to check the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I to find it very bothersome to inform the truth on the other hand I will certainly come again again.

  Reply
 • March 16, 2019 at 5:02 am
  Permalink

  I do believe all the ideas you have presented on your post. They are very convincing and can definitely work. Still, the posts are very short for starters. May you please lengthen them a little from next time? Thanks for the post.

  Reply
 • March 17, 2019 at 5:13 pm
  Permalink

  Wow, superb weblog format! How lengthy have you been blogging for? you made blogging look easy. The total look of your site is wonderful, as well as the content material!

  Reply
 • March 20, 2019 at 3:56 pm
  Permalink

  It¡¦s really a cool and useful piece of info. I¡¦m glad that you just shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

  Reply
 • March 22, 2019 at 1:13 pm
  Permalink

  You can certainly see your enthusiasm in the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid to mention how they believe. Always go after your heart. “A second wife is hateful to the children of the first a viper is not more hateful.” by Euripides.

  Reply
 • March 22, 2019 at 9:20 pm
  Permalink

  I’m still learning from you, while I’m trying to reach my goals. I certainly liked reading all that is posted on your site.Keep the posts coming. I enjoyed it!

  Reply
 • March 25, 2019 at 9:13 am
  Permalink

  I’ve read some just right stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting. I wonder how so much effort you place to create any such magnificent informative site.

  Reply
 • March 28, 2019 at 8:33 am
  Permalink

  With the whole thing that appears to be developing throughout this subject matter, your perspectives are very refreshing. However, I appologize, but I can not give credence to your whole plan, all be it exhilarating none the less. It would seem to everyone that your comments are actually not totally justified and in actuality you are generally yourself not even fully convinced of your point. In any event I did take pleasure in reading it.

  Reply
 • March 28, 2019 at 5:30 pm
  Permalink

  I’ve recently started a web site, the info you provide on this site has helped me greatly. Thanks for all of your time & work. “The more sand that has escaped from the hourglass of our life, the clearer we should see through it.” by Jean Paul.

  Reply
 • March 29, 2019 at 10:35 pm
  Permalink

  pqeutpvox,We have a team of experts who could get you the correct settings for Bellsouth net email login through which, you can easily configure your email account with MS Outlook.

  Reply
 • March 30, 2019 at 8:36 pm
  Permalink

  As I web-site possessor I believe the content matter here is rattling excellent , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Best of luck.

  Reply
 • April 2, 2019 at 2:09 am
  Permalink

  I think this is among the most vital information for me. And i’m glad reading your article. But wanna remark on few general things, The site style is perfect, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

  Reply
 • April 2, 2019 at 8:57 pm
  Permalink

  I simply want to say I am new to blogs and truly savored your web-site. Likely I’m going to bookmark your blog post . You surely come with beneficial articles. Thanks for sharing your blog site.

  Reply
 • April 4, 2019 at 8:34 pm
  Permalink

  I am very happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the random misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

  Reply
 • April 4, 2019 at 8:36 pm
  Permalink

  Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s truly informative. I’m going to watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!

  Reply
 • April 6, 2019 at 5:52 am
  Permalink

  You actually make it seem really easy along with your presentation but I find this topic to be really something which I think I might never understand. It seems too complicated and extremely huge for me. I’m looking forward on your next put up, I will try to get the grasp of it!

  Reply
 • April 6, 2019 at 7:10 am
  Permalink

  Heya i’m for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and aid others like you helped me.

  Reply
 • April 7, 2019 at 2:09 pm
  Permalink

  The very next time I read a blog, Hopefully it doesn’t fail me as much as this one. After all, I know it was my choice to read through, nonetheless I genuinely believed you would have something helpful to say. All I hear is a bunch of crying about something that you can fix if you weren’t too busy searching for attention.

  Reply
 • April 8, 2019 at 8:31 am
  Permalink

  Thanks , I have just been searching for information about this topic for a while and yours is the best I’ve discovered till now. However, what in regards to the bottom line? Are you sure in regards to the supply?

  Reply
 • April 8, 2019 at 11:30 am
  Permalink

  iwphvcjbsen,If you are going for best contents like I do, just go to see this web page daily because it offers quality contents, thanks!

  Reply
 • April 8, 2019 at 4:07 pm
  Permalink

  I just couldn’t leave your site prior to suggesting that I extremely loved the standard info a person provide for your guests? Is going to be again incessantly to inspect new posts

  Reply
 • April 8, 2019 at 4:16 pm
  Permalink

  I have been exploring for a little bit for any high quality articles or weblog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this web site. Reading this information So i¡¦m happy to exhibit that I’ve a very just right uncanny feeling I found out just what I needed. I so much surely will make certain to do not overlook this website and give it a glance regularly.

  Reply
 • April 8, 2019 at 7:10 pm
  Permalink

  htagfq,Hi there, just wanted to say, I liked this article. It was helpful. Keep on posting!

  Reply
 • April 9, 2019 at 4:54 am
  Permalink

  It’s the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or advice. Maybe you can write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!

  Reply
 • April 9, 2019 at 5:27 pm
  Permalink

  Good day! I just wish to give you a huge thumbs up for the great info you’ve got right here on this post. I’ll be returning to your site for more soon.

  Reply
 • April 10, 2019 at 7:41 pm
  Permalink

  Definitely, what a fantastic blog and educative posts, I surely will bookmark your website.Have an awsome day!

  Reply
 • April 10, 2019 at 7:42 pm
  Permalink

  It is in reality a nice and useful piece of info. I am satisfied that you just shared this useful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

  Reply
 • April 11, 2019 at 4:10 am
  Permalink

  What is the best software to design websites and blogs?

  Reply
 • Pingback:https://goo.gl/maps/zmpV6nMETPk

 • April 12, 2019 at 5:52 pm
  Permalink

  Without inquiring to remove it, is there a way i can remove my very own blog site talk about someone else’s blog site? Please help(:.

  Reply
 • April 13, 2019 at 8:47 am
  Permalink

  yoepwii Adidas Yeezy,Thanks for sharing this recipe with us!!

  Reply
 • April 14, 2019 at 7:26 am
  Permalink

  I require to gain a little extra money and also I am a very opinionated person so I feel like writing blog sites would certainly be an excellent start to making some added cash. I am a full-time college student and I additionally have a $20 hr a week job but I am still having problems making ends fulfill. Many thanks for any assistance!.

  Reply
 • April 15, 2019 at 1:03 am
  Permalink

  Great write-up, I am normal visitor of one¡¦s site, maintain up the nice operate, and It’s going to be a regular visitor for a lengthy time.

  Reply
 • April 15, 2019 at 11:27 am
  Permalink

  siijxrl,Thanks a lot for providing us with this recipe of Cranberry Brisket. I’ve been wanting to make this for a long time but I couldn’t find the right recipe. Thanks to your help here, I can now make this dish easily.

  Reply
 • April 16, 2019 at 6:25 am
  Permalink

  As I site possessor I believe the content matter here is rattling wonderful , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Good Luck.

  Reply
 • April 18, 2019 at 10:23 am
  Permalink

  What i do not realize is if truth be told how you are not actually much more neatly-preferred than you might be now. You are very intelligent. You realize therefore considerably in terms of this subject, made me in my opinion consider it from numerous varied angles. Its like women and men are not fascinated except it¡¦s one thing to accomplish with Lady gaga! Your own stuffs nice. At all times take care of it up!

  Reply
 • April 18, 2019 at 10:37 am
  Permalink

  Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely useful info particularly the last part 🙂 I care for such info a lot. I was looking for this certain info for a very long time. Thank you and good luck.

  Reply
 • April 20, 2019 at 4:48 am
  Permalink

  How do I conceal my extended network & blogs, without leaving a significant white space down the bottom?

  Reply
 • April 20, 2019 at 9:27 am
  Permalink

  Hello.This post was extremely interesting, especially because I was investigating for thoughts on this subject last couple of days.

  Reply
 • April 20, 2019 at 9:29 am
  Permalink

  I in addition to my guys happened to be taking note of the excellent information and facts found on your web page and so immediately I got a horrible feeling I never thanked the website owner for those tips. These guys had been absolutely very interested to learn them and already have honestly been taking advantage of those things. Thanks for getting very thoughtful and for obtaining this kind of cool subjects most people are really eager to know about. My personal honest regret for not expressing gratitude to you sooner.

  Reply
 • April 20, 2019 at 2:23 pm
  Permalink

  continuously i used to read smaller articles which also clear their
  motive, and that is also happening with this paragraph
  which I am reading here.

  Reply
 • April 20, 2019 at 9:37 pm
  Permalink

  The regulator is investigating two incidents of Egypt Airlines and the previous Malaysian Lion Air. Boeing is proposing software repair and additional pilot training to address the flight control issues involved in the two crashes.

  Reply
 • April 21, 2019 at 2:32 am
  Permalink

  You need to be a part of a contest for one of the most useful websites on the internet. I’m going to highly recommend this blog!

  Reply
 • April 21, 2019 at 6:09 am
  Permalink

  I’m not sure where you are getting your info, but great topic.
  I needs to spend some time learning much more or understanding more.
  Thanks for magnificent information I was looking for this information for my mission.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *