Dung Hà: bỏ mạng vì không tin điềm báo của chồng tại nghĩa trang

14 năm đã trôi qua kể từ khi nữ quái khét tiếng đất Hải Phòng giã từ cuộc sống, nhưng ký ức về ‘nữ đại ca’ cũng như đám tang của ả vẫn còn đọng lại trong tâm trí đàn em.

ha1
Cuộc sống bí hiểm của nữ quái khét tiếng đất Cảng (Ảnh minh họa)

Hùng “mốc” – môt gã giang hồ thuộc dạng “tiểu yêu” thời đó, dù không có “số” nhưng lại rất gần gũi Dung Hà nhờ làm chân “phát hỏa” (chia bài) trong sòng Trạng Trình kể: “Cả đời anh chưa bao giờ thấy ai như chị Dung, kể cả lúc còn sống cũng như khi đã chết!”

Dung Hà chỉ có một – đó không chỉ là khẳng định của một mình Hùng “mốc”, mà còn của rất nhiều gã du đãng, từ tép riu cho tới cộm cán tại Hải Phòng cũng như các tỉnh thành lân cận. Thậm chí, cả cựu giám đốc công an thành phố Cảng hay vị trưởng phòng cảnh sát hình sự khét tiếng một thời Dương Tự Trọng cũng đôi khi nuối tiếc thay cho thị vì đã chọn nhầm đường. Cá tính, ý chí cũng như cách sống của Dung Hà có thể giúp ả vươn xa ở nhiều lĩnh vực khác nhau, chỉ tiếc rằng, nữ quái này lại chọn giang hồ để tiến thân.

Lời tuyên thệ theo Dung Hà cả cuộc đời

Cuộc đời Dung Hà gắn với vô số các giai thoại khác nhau và giai thoại nào cũng ly kỳ, hấp dẫn hệt như phim hành động. Có những giai thoại đúng, có những giai thoại được dựng lên nhờ sự thêu dệt của giang hồ, nhưng nó chỉ phản ánh được phần nào cuộc sống đầy bí hiểm của trùm giang hồ đất Cảng. Có những câu chuyện “tuyệt mật” về Dung Hà mà sau này, mãi tới khi ả chết đi 14 năm trời mới được phần nào hé lộ.

Nói theo cách của dân giang hồ đất Cảng, thì Dung Hà thuộc loại thừa “bản lĩnh”. Không giống như các ông trùm khác đi đâu cũng phải lăm lăm cận vệ, đàn em đi cùng thì Dung Hà chỉ thích “độc lai độc vãng”. Chính sự tự tin, đôi khi là khinh địch ấy đã khiến ả phải trả giá bằng chính mạng sống của mình tại đất khách quê người. Nhưng, đó lại là một câu chuyện khác. Còn thói quen không thích đi đâu cũng tiền hô hậu ủng đã khiến Dung Hà che đậy được một bí mật suốt hàng chục năm trời, kể từ khi còn sống cho tới khi đã nằm xuống từ lâu.

Hùng “mốc” lanh lẹ và tinh ranh hệt như phần lớn số tiểu yêu đất Cảng thời đó. Tuy nhiên, ở gã có thêm đức tính đáng quý: Trung thành và ít nói, không bao giờ lanh chanh hay bép xép việc người khác. Chính nhờ tính nết đó, gã được “đàn chị” hết sức yêu quý và thường xuyên sử dụng để làm “tài xế” chở Dung đi đây đó. Và cũng nhờ nhiệm vụ đặc biệt này, gã đã được chứng kiến lời tuyên thệ đặc biệt của Dung Hà trước mộ của Hùng “cốm” – tay giang hồ được biết tới như người yêu chính thức của Dung.

Hùng “cốm” – người có ảnh hưởng lớn nhất tới cuộc đời Dung Hà.

Nói chút ít về Hùng “cốm” – đó là một tay giang hồ “cứng” đúng nghĩa của đất Cảng. Khác với người yêu đầu tiên Hùng “chim chích” của Dung Hà – một gã nghiện oặt chuyên nghề ăn cắp vặt – Hùng “cốm” thuộc dạng dân anh chị có số má ở Hải Phòng.

Giang hồ Hải Phòng xưa ưa kiểu quân tử Tàu, có thể sống mái với kẻ thù bất chấp nguy hiểm, nhưng hiếm khi đụng tới người lương thiện. Tính cách của Hùng “cốm” là đặc trưng của dạng giang hồ kể trên và chính hắn cũng đã ảnh hưởng rất nhiều tới tính nết của Dung Hà – giúp ả trở thành một trong những nữ quái có “uy” nhất trong lịch sử tội phạm Việt Nam.

Khi Hùng “cốm” chuẩn bị nhận án tử hình vì hàng loạt trọng tội, Dung Hà đã quyết định lên kế hoạch giải cứu người yêu – hành động táo tợn bậc nhất từ trước tới nay tại trại giam Trần Phú, Hải Phòng. Tuồn được một quả lựu đạn vào để “chồng” uy hiếp quản giáo bên trong, bên ngoài Dung cho bố trí hàng chục đàn em nghi binh, cản đường và dọn sẵn một lối để Hùng “cốm” chạy thoát ra biển – nơi có con tàu đợi sẵn để đưa y sang tới Hồng Công. Nhưng trái lựu đạn không nổ, âm mưu của Hùng “cốm” và Dung thất bại nặng nề. Hùng “cốm” bị bắt trở lại và chỉ ít lâu sau, hắn đã phải trả giá trên trường bắn, để lại một vết thương không bao giờ lành trong tâm trí Dung Hà.

Lời thề độc trước mộ người yêu.

Ảnh hưởng của Hùng “cốm” đối với Dung Hà rất lớn và sâu sắc. Tính cách ngang tàng, lì lợm, không bao giờ chịu khuất phục, nhưng cũng mang chút hơi hướng giang hồ mã thượng của Hùng đã được truyền lại hoàn toàn cho Dung, khiến ả có những tố chất quan trọng có thể thu phục hàng chục đàn em đầu bò đầu bướu. Nhưng đó chỉ là một phần những gì Hùng “cốm” đã cho Dung trong cuộc đời ngắn ngủi của mình. Còn một điều đặc biệt khác mà Dung dành tặng lại cho Hùng “cốm”, sau khi hắn đã phải trả giá tại pháp trường bằng cái chết: Một lời thề độc mà Dung luôn tuân thủ theo suốt cả cuộc đời.

Người chứng kiến lời thề của Dung trước mộ Hùng “cốm” không ai khác chính là Hùng “mốc” – tay tiểu yêu được Dung chọn lựa làm “ong cầm tài”. Hùng kể: “Anh vẫn nhớ hôm đó trời âm u lắm, chị Dung nói muốn ra thăm mộ anh Hùng, nói anh lấy xe chở chị đi. Tới nơi, chị Dung nói anh ở ngoài, để chị ở lại một mình với anh ấy một lát. Anh quen rồi nên túc tắc đi bộ ra phía ngoài, châm điếu thuốc hút chờ chị cúng.

Được một lát, chị gọi giật anh lại, nhờ anh châm cho bó nhang vì gió lúc ấy tự dưng nổi lên to lắm. Anh phải che mãi mới nhóm được tí lửa để chị châm nhang. Châm xong, chị thắp mấy nén lên mộ anh rồi khấn: Có trời đất chứng giám cho em, đời này em chỉ có anh làm chồng, không một thằng đàn ông nào có thể đụng vào người em được nữa.”

Hùng “cốm” kể lại, y vẫn cảm thấy rợn gai ốc mỗi khi nhớ lại khung cảnh đặc biệt và lời thề quả quyết ấy của Dung trước mộ người tình. Y không thấy ngạc nhiên lắm, bởi theo Dung đã lâu, y thừa biết tính của Dung hễ nói là sẽ làm, chưa bao giờ sai cả. Và sau này, đúng như lời Dung tuyên thệ, cuộc đời còn lại của ả không dính dáng tới bất cứ người đàn ông nào khác và Dung tự biến mình thành “les”, chứ không hề là người đồng tính bẩm sinh như người ta thường đồn đại.

Hùng quả quyết, Dung là con gái chính hiệu, chứ không hề là “ô môi” như sau này người ta đồn thổi. Mãi tới sau khi Hùng “cốm” chết, Dung mới cắt tóc ngắn, cư xử và hành động hệt như đàn ông, còn trước kia nhìn Dung khá nữ tính, kể cả ngoại hình cũng như trong lời nói, hành động. Điều này cũng được rất nhiều tiểu thương tại khu Trạng Trình, hàng xóm nhà Dung xác nhận.

Điềm gở trước mộ Hùng “cốm” trước khi Nam tiến?

Ngôi mộ Hùng “cốm” luôn là một nơi đặc biệt đối với Dung Hà. Theo Hùng “mốc”, cứ trước mỗi quyết định quan trọng, những phi vụ làm ăn lớn, Dung Hà nhất định sẽ tới mộ của người yêu cũ để thắp nhang khấn vái.

Trước khi quyết định vào Nam lập nghiệp, Dung cùng với 2 người anh đặc biệt khác – một người trong đó là Cường “nghiện” – tay giang hồ khét tiếng Hải Phòng đã bị bắt tại Campuchia vì hàng loạt tội danh nghiêm trọng – có tới trước mộ Hùng để thắp nhang. Như thường lệ, Dung vừa thắp nhang, vừa xì xụp khấn vái, xin Hùng phù hộ cho chuyến Nam tiến sắp tới của mình thuận lợi. Nhưng khi Dung vừa cắm nén nhang lên bát hương, đột nhiên bát hương bốc cháy dữ dội, lụi cả vào chân nhang. Lúc nhang tắt, chiếc bát hương bị lửa đốt nóng, tách ra một đường nứt dài. Cả Cường “nghiện” lẫn Công “béo” – hai gã giang hồ đi cùng đều tái mặt, cho là điềm gở. Chỉ riêng Dung – không hiểu tại sao lúc đó lại đột ngột trở nên ngang bướng bất ngờ và tuyên bố: Chỉ là ngẫu nhiên. Chân nhang hóa là chuyện bình thường, có gì mà sợ sệt?

Sau chuyến đi viếng mộ Hùng, Dung vẫn quyết định Nam tiến bởi sự nghiệp tại Hải Phòng đã mất, không còn cơ hội để phát triển. “Điềm gở” ở mộ Hùng “cốm” chỉ là một sự tình cờ, nhưng rốt cuộc, dấn thân vào chốn giang hồ, Dung đã phải bỏ lại mạng sống tại xứ người, chấm dứt cuộc đời đầy giai thoại của một nữ quái!

Please follow and like us:
error

75 thoughts on “Dung Hà: bỏ mạng vì không tin điềm báo của chồng tại nghĩa trang

 • February 7, 2019 at 4:36 pm
  Permalink

  I simply want to mention I am just very new to blogging and truly savored this web-site. Almost certainly I’m planning to bookmark your blog . You certainly come with very good articles and reviews. Thanks a bunch for revealing your web site.

  Reply
 • February 10, 2019 at 6:13 pm
  Permalink

  A friend of mine advised this site. And yes. it has some useful pieces of info and I enjoyed scaning it. Therefore i could love to drop you a quick note to express my cheers. Take care

  Reply
 • February 11, 2019 at 11:12 am
  Permalink

  Aw, this has been a very good post. In notion I would like to invest writing like this additionally – taking time and actual effort to generate a excellent article… but so what can I say… I procrastinate alot and no indicates seem to get something carried out.

  Reply
 • February 15, 2019 at 10:32 am
  Permalink

  Can a computer virus infect my computer just by being online? No downloading or uploading. No file sharing. No instant messaging/chatting. No opening of new browsers or opening email or email contents and such. Just leaving my computer on with my homepage screen and connected to internet..

  Reply
 • February 16, 2019 at 12:57 am
  Permalink

  okay so i downloaded firefox. i’ve been using firefox for a while, and all a sudden when i x’ed out my firefox and opened it again it wont go to websites, it wont even say page not displayed. it will just be blank. so i unstalled it and re stalled it and it worked when it was launched from the reinstal but when i x’ed it out again and opened it it showed blank. does anyone know how i can fix this????.

  Reply
 • February 18, 2019 at 10:09 am
  Permalink

  The background image of my website is labeled for commercial reuse. However, I need to copyright all other content (since I do not own the image), how do I go about doing so? Just to label my website as copyrighted… I am not concerned with the entire copyrighting process… All help is greatly appreciated..

  Reply
 • February 18, 2019 at 11:24 pm
  Permalink

  When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Appreciate it!

  Reply
 • February 20, 2019 at 12:27 pm
  Permalink

  I see articles online all the time and some are quite interesting. Since I’ve written quite a few articles myself, and even published a few books, it could be helpful for me to get my name out there by presenting my articles. How would I go about putting them online for everyone to access, and could I make money posting them? This may be a silly question but, do people generally seek copyright for their online articles? Thanks..

  Reply
 • February 22, 2019 at 11:55 am
  Permalink

  I just install WordPress. I post some posts but they all go to homepage. How can I let posts go to different page, for example, I have ‘articles’ tab and ”events’ tab. I want articles postings go to articles section and I want events postings go to events section..

  Reply
 • February 25, 2019 at 11:17 am
  Permalink

  I have written several articles and posted them on internet article directories. All directories I have posted on state that if others wish to use the article they must place the author’s link/s along with the article. I have found a website that used my article and did not give me any credit (including adding my name). Is there anything I can do about this?.

  Reply
 • February 25, 2019 at 4:23 pm
  Permalink

  What i don’t understood is in truth how you’re no longer really much more well-liked than you might be right now. You are so intelligent. You already know thus considerably when it comes to this subject, made me in my opinion consider it from a lot of varied angles. Its like men and women don’t seem to be fascinated except it¡¦s one thing to accomplish with Girl gaga! Your own stuffs outstanding. All the time take care of it up!

  Reply
 • February 26, 2019 at 4:19 am
  Permalink

  Thank you for another informative web site. The place else may I am getting that kind of info written in such an ideal method? I’ve a mission that I am just now operating on, and I’ve been on the glance out for such info.

  Reply
 • February 26, 2019 at 2:15 pm
  Permalink

  Very efficiently written information. It will be valuable to anyone who usess it, including myself. Keep doing what you are doing – looking forward to more posts.

  Reply
 • February 26, 2019 at 11:15 pm
  Permalink

  Wow! This could be one particular of the most helpful blogs We have ever arrive across on this subject. Basically Magnificent. I’m also a specialist in this topic so I can understand your hard work.

  Reply
 • March 1, 2019 at 12:06 am
  Permalink

  Whats Taking place i’m new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively helpful and it has aided me out loads. I am hoping to give a contribution & assist different users like its aided me. Great job.

  Reply
 • March 2, 2019 at 7:20 am
  Permalink

  I am no longer positive the place you’re getting your information, however great topic. I must spend some time finding out more or working out more. Thanks for fantastic information I used to be searching for this info for my mission.

  Reply
 • March 4, 2019 at 4:01 am
  Permalink

  Hiya very cool blog!! Man .. Excellent .. Superb .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally¡KI’m happy to find a lot of helpful information right here within the put up, we need develop extra strategies in this regard, thank you for sharing. . . . . .

  Reply
 • March 5, 2019 at 8:25 am
  Permalink

  certainly like your website but you need to take a look at the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I find it very troublesome to inform the reality then again I¡¦ll certainly come back again.

  Reply
 • March 5, 2019 at 6:42 pm
  Permalink

  hey there and thank you for your info – I’ve definitely picked up anything new from right here. I did however expertise a few technical issues using this web site, as I experienced to reload the web site a lot of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and can damage your high quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and could look out for a lot more of your respective fascinating content. Ensure that you update this again very soon..

  Reply
 • March 6, 2019 at 9:59 am
  Permalink

  Great remarkable issues here. I¡¦m very satisfied to see your post. Thanks so much and i’m having a look forward to touch you. Will you please drop me a e-mail?

  Reply
 • March 7, 2019 at 7:38 am
  Permalink

  Some really excellent info , Gladiola I detected this. “Life is divided into the horrible and the miserable.” by Woody Allen.

  Reply
 • March 7, 2019 at 7:48 am
  Permalink

  Needed to draft you one bit of word just to give thanks again for the wonderful techniques you’ve shared on this site. This has been really strangely open-handed with you to deliver unreservedly what exactly a number of us could possibly have distributed for an e-book to generate some bucks for their own end, most importantly considering the fact that you could have done it in case you wanted. Those tactics in addition acted as the good way to realize that the rest have the identical passion just like my personal own to figure out good deal more with regard to this problem. I’m sure there are lots of more fun opportunities ahead for many who check out your site.

  Reply
 • March 8, 2019 at 2:23 pm
  Permalink

  I¡¦ll immediately clutch your rss feed as I can not find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you have any? Kindly permit me recognise so that I may just subscribe. Thanks.

  Reply
 • March 8, 2019 at 2:41 pm
  Permalink

  I’m still learning from you, as I’m making my way to the top as well. I definitely liked reading everything that is posted on your website.Keep the information coming. I loved it!

  Reply
 • March 10, 2019 at 8:01 am
  Permalink

  wonderful points altogether, you just gained a new reader. What might you recommend about your put up that you simply made some days ago? Any positive?

  Reply
 • March 10, 2019 at 8:12 pm
  Permalink

  Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it is truly informative. I’m gonna watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

  Reply
 • March 11, 2019 at 12:15 am
  Permalink

  I have been absent for a while, but now I remember why I used to love this blog. Thank you, I’ll try and check back more frequently. How frequently you update your website?

  Reply
 • March 11, 2019 at 1:29 am
  Permalink

  Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

  Reply
 • March 13, 2019 at 6:01 pm
  Permalink

  Terrific work! This is the kind of info that are meant to be shared across the web. Disgrace on Google for now not positioning this submit upper! Come on over and discuss with my website . Thank you =)

  Reply
 • March 14, 2019 at 2:46 am
  Permalink

  You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something which I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

  Reply
 • March 15, 2019 at 11:19 am
  Permalink

  obviously like your website however you need to test the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I in finding it very troublesome to inform the truth nevertheless I will certainly come back again.

  Reply
 • March 15, 2019 at 6:35 pm
  Permalink

  I gotta favorite this web site it seems handy very beneficial

  Reply
 • March 18, 2019 at 4:55 pm
  Permalink

  wonderful publish, very informative. I ponder why the other specialists of this sector do not understand this. You should proceed your writing. I’m confident, you have a great readers’ base already!

  Reply
 • March 20, 2019 at 2:10 am
  Permalink

  I precisely had to appreciate you all over again. I do not know the things that I would have carried out without the basics shared by you over such a concern. It became the challenging dilemma for me personally, however , finding out the skilled fashion you handled that forced me to cry for happiness. Now i am happy for this service and in addition trust you know what an amazing job your are doing teaching many people with the aid of a web site. Most probably you haven’t come across any of us.

  Reply
 • March 20, 2019 at 2:11 am
  Permalink

  whoah this weblog is wonderful i really like reading your articles. Stay up the good paintings! You recognize, many persons are looking round for this information, you can aid them greatly.

  Reply
 • March 21, 2019 at 7:14 am
  Permalink

  Definitely believe that which you said. Your favorite reason appeared to be on the internet the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people think about worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

  Reply
 • March 22, 2019 at 6:37 am
  Permalink

  naturally like your web-site however you need to test the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I in finding it very bothersome to tell the reality then again I¡¦ll certainly come again again.

  Reply
 • March 30, 2019 at 6:07 am
  Permalink

  Hello, Neat post. There is a problem with your web site in web explorer, would test this¡K IE nonetheless is the marketplace leader and a good portion of other people will leave out your fantastic writing because of this problem.

  Reply
 • April 3, 2019 at 1:40 am
  Permalink

  I just want to mention I am just newbie to blogging and site-building and actually savored you’re web site. Most likely I’m planning to bookmark your site . You surely have really good article content. Thank you for sharing with us your web-site.

  Reply
 • April 4, 2019 at 5:35 am
  Permalink

  Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you helped me.

  Reply
 • April 4, 2019 at 5:36 am
  Permalink

  You made a few fine points there. I did a search on the issue and found a good number of folks will have the same opinion with your blog.

  Reply
 • April 4, 2019 at 7:37 am
  Permalink

  Well I really enjoyed studying it. This tip procured by you is very helpful for good planning.

  Reply
 • April 4, 2019 at 5:18 pm
  Permalink

  I’m still learning from you, as I’m making my way to the top as well. I definitely love reading all that is written on your blog.Keep the aarticles coming. I loved it!

  Reply
 • April 5, 2019 at 1:04 am
  Permalink

  Normally I do not read article on blogs, however I would like to say that this write-up very compelled me to take a look at and do so! Your writing taste has been amazed me. Thank you, very great post.

  Reply
 • April 5, 2019 at 5:42 pm
  Permalink

  You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something which I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

  Reply
 • April 8, 2019 at 2:13 am
  Permalink

  Thanks for any other great post. The place else could anyone get that type of information in such a perfect method of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I am at the look for such info.

  Reply
 • April 8, 2019 at 2:34 am
  Permalink

  I really appreciate this post. I¡¦ve been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thanks again

  Reply
 • April 10, 2019 at 5:18 am
  Permalink

  naturally like your web-site however you have to test the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I find it very troublesome to tell the reality on the other hand I will definitely come again again.

  Reply
 • April 11, 2019 at 7:29 am
  Permalink

  What are some not so well known blog sites to start a blog?

  Reply
 • April 12, 2019 at 7:14 am
  Permalink

  niffotdf,Waw! Its really great and wonderful ever i found. Thank you for sharing this info.

  Reply
 • April 13, 2019 at 8:23 am
  Permalink

  What is the very best software program to make web sites and also blog sites?

  Reply
 • April 14, 2019 at 2:02 am
  Permalink

  I want to blog regarding concerns I don’t desire connecting with my ‘work’ self. Exactly how do I select a blog host that has a great privacy record, in other words, I do not desire it to be easy for individuals to pair up my IP address or gain access to my individual details. Also, having established the blog site up, just how do you motivate high quantity visitors?. I have actually only utilized LJ prior to as well as I wish to attempt something a bit various, but anonymity is the greatest problem for me. Would certainly invite pointers of good complimentary blog hosts.

  Reply
 • April 16, 2019 at 1:05 am
  Permalink

  afikgwcaey Yeezy Boost 350,Some really nice stuff on this website, I enjoy it.

  Reply
 • April 16, 2019 at 1:40 am
  Permalink

  I really appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thank you again

  Reply
 • April 19, 2019 at 7:02 pm
  Permalink

  I appreciate, result in I found just what I was looking for. You have ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

  Reply
 • April 20, 2019 at 12:56 am
  Permalink

  The regulator is investigating two incidents of Egypt Airlines and the previous Malaysian Lion Air. Boeing is proposing software repair and additional pilot training to address the flight control issues involved in the two crashes.

  Reply
 • April 21, 2019 at 5:05 am
  Permalink

  Hi, i have a cost-free wordpress blog site. I have added the widgets that can be found in the widget area. However exactly how do i include widgets that are from 3rd parties such as clustrmaps? If free wordpress blog sites do not enable that, which cost-free blog site service allows that?.

  Reply
 • April 24, 2019 at 10:30 pm
  Permalink

  Rei Dalio, the founder of the Bridgewater Joint Fund, known as the “father of the hedge fund,” said that capitalism is no longer applicable to most Americans. He said that the widening gap between the rich and the poor is creating a turbulent environment that has a disturbing resemblance to the economic and social unrest in the 1930s.

  Reply
 • April 29, 2019 at 4:39 pm
  Permalink

  I think in two weeks, I will be 100 percent, he told TideSports.com. They won’t let me play golf for six weeks for some reason, but I am going to try and get that reduced.

  Reply
 • May 3, 2019 at 2:20 am
  Permalink

  He couldn’t drive himself into work on Wednesday, however, and said he still has some restrictions as he goes back to work and begins to rehab his hip.

  Reply
 • May 4, 2019 at 6:06 am
  Permalink

  You made certain nice points there. I did a search on the subject matter and found nearly all persons will go along with with your blog.

  Reply
 • May 6, 2019 at 5:37 am
  Permalink

  My spouse and i ended up being really glad Jordan managed to round up his investigations through your ideas he made out of the weblog. It’s not at all simplistic to just continually be making a gift of guides people have been making money from. So we realize we have the blog owner to appreciate for this. All of the explanations you made, the straightforward blog navigation, the friendships you can make it easier to engender – it is mostly terrific, and it’s assisting our son and the family consider that this concept is fun, and that is extraordinarily indispensable. Many thanks for the whole thing!

  Reply
 • May 6, 2019 at 8:57 pm
  Permalink

  How long will this country be talking about the Mueller report? Cartoonist Jeff Koterba takes a kid’s perspective. See why, above. Look through the rest of the gallery for fresh takes on more news.

  Reply
 • May 8, 2019 at 7:29 am
  Permalink

  Hello, Neat post. There’s an issue with your web site in web explorer, may check this¡K IE still is the market chief and a good element of other people will miss your fantastic writing due to this problem.

  Reply
 • May 8, 2019 at 7:30 am
  Permalink

  Great write-up, I¡¦m normal visitor of one¡¦s blog, maintain up the nice operate, and It’s going to be a regular visitor for a long time.

  Reply
 • May 9, 2019 at 8:46 am
  Permalink

  My husband and i have been so happy that John could round up his analysis from the ideas he grabbed from your site. It is now and again perplexing just to always be making a gift of helpful hints that many most people might have been trying to sell. We really do know we now have the blog owner to give thanks to for that. All of the illustrations you made, the simple blog menu, the friendships you will make it easier to engender – it’s got all astounding, and it’s really assisting our son and us reckon that the theme is cool, which is certainly seriously vital. Thank you for everything!

  Reply
 • May 12, 2019 at 8:57 am
  Permalink

  Though baths can remove irritants from the skin and help prevent infections, they can also dry out the skin by removing its natural oils. This can be especially bothersome for kids with sensitive skin.

  Reply
 • May 23, 2019 at 3:04 pm
  Permalink

  Whats Going down i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It positively useful and it has aided me out loads. I hope to give a contribution & aid different customers like its aided me. Great job.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *