“Đệ nhất” tang gia của trùm giang hồ Hùng “ma”: đại ca khắp nơi về dự

Trước kia ở Hải Phòng có đám tang của Dung “hà” thì ở đất Mỏ có đám tang của Hùng “ma”, thậm chí giang hồ đồn thổi đám tang này còn “kinh dị” hơn nhiều.

Việc Hùng “ma” bị hạ bệ bởi hai tên “tép riu” đã khiến cho giới giang hồ Quảng Ninh choáng váng. Chẳng hề có cuộc huyết chiến trả thù nào sau đó vì từ kẻ chủ mưu cho đến những tên đàn em đều đã bị lực lượng công an bắt giữ. Đám đàn em của Hùng “ma” chẳng biết làm gì khác ngoài việc tổ chức một đám tang thật hoành tráng bậc nhất để trả ơn cho đại ca của mình. Bề ngoài là vậy nhưng thực chất bên trong, đám tang này chính là cuộc gặp gỡ của các phe cánh giang hồ để phân chia lại địa bàn sau khi băng nhóm của Hùng “ma” tan rã.

“Đệ nhất” tang gia

Cho đến nay, giới giang hồ Quảng Ninh vẫn khẳng định, trước kia ở Hải Phòng có đám tang của Dung “hà” thì ở đất Mỏ có đám tang của Hùng “ma”, thậm chí một số nghi thức còn “kinh dị” hơn đến vài phần. Hùng “ma” không có vợ con nên toàn bộ công việc trong lễ tang đều được đám đàn em lo liệu toàn bộ.

Có tới hơn trăm thanh niên, được liệt vào danh sách phục vụ tang lễ, ai cũng mặc quần áo đen, đầu tóc bóng loáng, đeo đôi kính râm để bảo vệ tang lễ từ phía cổng cho đến tận linh cữu. Bên chiếc quan tài chứa thi thể của Hùng luôn có 10 đệ tử cao to, đứng nghiêm nghị.

 Những người đến viếng chỉ có thể đứng ở phía ngoài mang lễ vào chứ không bao giờ được lại gần. Giới giang hồ đồn đại trong số 10 người đứng bên cạnh quan tài đều găm 2 khẩu K59 đã được nạp no đạn. Việc làm này theo dụng ý là để tránh những trường hợp bất trắc nhưng thực chất đám đàn em của Hùng muốn thể hiện thanh thế trước những băng nhóm giang hồ khác đến viếng.

Tất cả những ai muốn vào viếng Hùng đều phải tập trung ở một địa điểm đã được ấn định từ trước để chỉnh đốn trang phục và xếp hàng chờ đến lượt. Hầu như tất cả đại ca của các băng nhóm ở Quảng Ninh đến viếng đám tang của Hùng “ma”. Không chỉ vậy, giới giang hồ ở một số nơi như Hải Phòng, Hà Nội, Nam Định, Hải Dương thậm chí là tận Sài Gòn cũng đến đám tang này.

  dung-ha-123-1454341032

Đám tang của ông trùm than thổ phỉ Hùng “ma” (ảnh minh họa)

Vòng hoa của người đến thăm viếng đều là hoa trắng vì Hùng chưa có vợ con. Cho đến ngày đưa ra nghĩa địa, số vòng hoa này lên tới vài trăm chiếc và phải dùng tới 5-6 xe tải để trở. 3 ngày tổ chức tang lễ tại phường Hà Khánh gần như cả ngày lẫn đêm đều có người đến viếng lễ. Những người đến viếng đều được đàn em của Hùng thuê khách sạn hạng sang ở thành phố Hạ Long để nghỉ ngơi vài ngày liền, phục vụ ăn uống và mọi nhu cầu miễn sao là ở lại để cùng đưa đại ca ra… đồng.

Đến lúc đưa ra nghĩa địa, cả trăm đàn em của Hùng “ma” tỏa đến các ngã tư, ngã năm ở thành phố Hạ Long để thực hiện “nhiệm vụ dẹp đường”.

Phải có tới gần nghìn người đưa tiễn Hùng “ma” về “nơi an nghỉ cuối cùng”. Đoàn tùy tùng đưa tiễn là cả trăm chiếc xe ô tô cáu cạnh xếp hàng di chuyển phía sau chiếc xe trở linh cữu của Hùng ma. Vào thời điểm này, vì lo lắng có những biến cố khó lường có thể xảy ra, lực lượng chức năng của tỉnh Quảng Ninh cũng đã triển khai một lực lượng rất đông đảo để giám sát đám tang của Hùng.

Đoàn xe đưa tiễn linh cữu đi đến đâu thì người dân xung quanh đó phải nép vào nề đường, nhà nào cũng phải đóng cửa, tắt mọi thiết bị âm thanh nếu không sẽ ngay lập tức bị đám giang hồ mặc áo đen… nhắc nhở.

  cang-than-lang-khanh-1454341170

Khu vực than làng Khánh

Gần như tất cả những người có mặt trong đám tang của Hùng đều phải tham gia vào việc chôn cất. Mỗi người một nắm đất ném xuống nơi huyệt mộ như một nghi thức để giúp Hùng đi mát mẻ hơn. Mọi nghi thức diễn ra xong, đại diện “gia chủ” có lời tất cả các quan khách về nhà của Hùng gặp mặt để cảm ơn. Tuy nhiên, thực chất cuộc gặp gỡ này là của một buổi phân chia quyền lực.

Khi còn sống Hùng “ma” quản lý một địa bàn vô cùng rộng lớn. Riêng ở hai khu vực phường Cao Xanh và Hà Khánh thuộc thành phố Hạ Long đã có tới cả trăm khu bãi than, nơi mà giới than thổ phỉ coi như là điểm trung chuyển cho tất cả các chuyến hàng ra vào ở khu vực tỉnh Quảng Ninh.

Hùng chết cũng có nghĩa những khu vực đó trở nên vô chủ, các đại ca giang hồ lúc này mới bắt đầu lao vào với mục đích giành lại quyền cai quản. Ra mặt cụ thể nhất phải kể tới 2 băng nhóm đất Hải Phòng khi công khai khẳng định sẽ độc chiếm toàn bộ khu vực Cao Xanh và Hà Khánh với lý do trước kai đã từng có thời gian làm ăn. Tuy nhiên, các băng đảng khác chẳng chịu ngồi yên để cho kẻ khác chiếm miếng mồi ngon… Một cuộc phân tranh quyết liệt diễn ngay sau khi Hùng “ma” mồ yên mả đẹp.

Giang hồ đất Mỏ “đổi ngôi”

Sau hàng loạt các vụ án đình đám như của Nam “bang” rồi đến Hùng “ma”, cơ quan chức năng ở Quảng Ninh, cụ thể là lực lượng Công an đã có những biện pháp rất mạnh tay trong việc tấn công vào loại hình tội phạm có tổ chức. Trong lúc các băng đảng cắn xé lẫn nhau ở đám tang Hùng “ma” thì Công an Quảng Ninh đã triển khai một lực lượng rất lớn đến các khu vực được coi là điểm nóng.

Khi cuộc phân tranh của các băng đi đến hồi kết và một số ông trùm bắt đầu cho quân ra bành trướng thì ngay lập tức giáp mặt với lực lượng công an. Không đánh mà tự lùi, chẳng băng nhóm nào tự công khai mình trước lực lượng chức năng. Cũng vì vậy mà cuộc tranh giành những địa phận của Hùng “ma” trước kia cứ thế mà dịu lắng vì chẳng có băng nhóm nào dám lao vào tranh chiếm.

Bắt đầu từ năm 2010, Công an tỉnh Quảng Ninh liên tục mở các chuyên án tấn công mạnh vào giới tội phạm có tổ tức. Kết quả là đã có hàng loạt các băng ổ nhóm được tổ chức quy củ đã lộ diện. Giới than thổ phỉ vì lý do này mà cũng không có những hoạt động mạnh như trước, thậm chí là một số những băng ổ nhóm tự động tan rã.

  bat-giang-ho-dat-cang-1454341208

Sự vào cuộc quyết liệt của công an khiến giang hồ đất Mỏ dần tan rã (ảnh minh họa)

Theo nhận định của Ban giám đốc Công an tỉnh Quảng Ninh thì nếu như không triệt phá các băng ổ nhóm hoạt động chuyên nghiệp chúng sẽ tạo ra những hệ lụy vô cùng khó lường.

Đỉnh điểm trong chiến dịch dài hơi của Công an tỉnh Quảng Ninh là chuyên án bắt giữ triệt phá băng nhóm của anh em nhà Phương “linh hột” và Chung “linh hột” hoạt động ở khu vực địa bàn thành phố Móng Cái. Bên cạnh đó, hàng loạt những đối tượng cộm cán ở một số khu vực như Đông Triều, Cẩm Phả, thậm chí lân sang cả địa bàn tỉnh Hải Dương cũng nhờ đó mà bị hạ bệ.

Với áp lực quá lớn từ phía cơ quan chức năng, giới giang hồ đất Mỏ đã lâm vào một phen chao đảo thật sự. Nhiều ông trùm khét tiếng đánh phải án binh bất động chưa biết khi nào sẽ hoạt động trở lại, đám đàn em đao búa vì đó mà tan dã vì rơi vào cảnh “thất nghiệp”.

Bức tranh về thế giới ngầm ở vùng đất Mỏ đã có sự đổi khác theo chiều hướng tích cực hơn rất nhiều. Tuy nhiên, ở một số nơi vẫn có những tên tuổi lớn, những đối tượng cộm cán xưng hùng, xưng bá khiến cho đời sống người dân bị ảnh hưởng ghê gớm.

Please follow and like us:
error

92 thoughts on ““Đệ nhất” tang gia của trùm giang hồ Hùng “ma”: đại ca khắp nơi về dự

 • February 7, 2019 at 1:03 pm
  Permalink

  I simply want to tell you that I’m all new to blogging and certainly loved you’re blog. Very likely I’m likely to bookmark your blog post . You actually come with excellent posts. Bless you for revealing your blog site.

  Reply
 • February 18, 2019 at 1:31 pm
  Permalink

  How do I start website for the sole purpose of redirecting people to another website?

  Reply
 • February 19, 2019 at 8:35 am
  Permalink

  Hi just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same results.

  Reply
 • February 25, 2019 at 2:46 pm
  Permalink

  This would have to be a new blog. Something that you want to read about, but havent found online. This can be religious, fashion-based, etc. Im just getting some ideas for the blog i want to start- Thanks!.

  Reply
 • February 26, 2019 at 9:48 am
  Permalink

  Fantastic goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just too excellent. I actually like what you’ve acquired here, certainly like what you’re stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it sensible. I cant wait to read far more from you. This is really a great web site.

  Reply
 • February 26, 2019 at 5:12 pm
  Permalink

  I simply wished to thank you so much again. I am not sure what I could possibly have sorted out without the entire information shared by you over such a subject matter. It seemed to be the difficult dilemma in my position, but encountering a new specialized way you resolved it forced me to cry for contentment. I am happier for this guidance as well as have high hopes you really know what a powerful job you are doing educating some other people all through your web page. I am sure you haven’t come across all of us.

  Reply
 • February 27, 2019 at 2:55 am
  Permalink

  whoah this blog is great i like reading your articles. Stay up the good work! You already know, lots of individuals are hunting around for this information, you can help them greatly.

  Reply
 • February 27, 2019 at 3:13 am
  Permalink

  hi!,I like your writing so so much! share we keep in touch more approximately your post on AOL? I need a specialist in this house to unravel my problem. May be that’s you! Looking ahead to see you.

  Reply
 • March 5, 2019 at 7:27 pm
  Permalink

  You can definitely see your expertise in the work you write. The sector hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. At all times go after your heart.

  Reply
 • March 13, 2019 at 9:25 am
  Permalink

  I do accept as true with all the ideas you’ve offered for your post. They are very convincing and will definitely work. Nonetheless, the posts are too quick for beginners. May you please extend them a bit from next time? Thank you for the post.

  Reply
 • March 14, 2019 at 11:13 am
  Permalink

  Awsome info and right to the point. I don’t know if this is truly the best place to ask but do you guys have any ideea where to hire some professional writers? Thanks in advance 🙂

  Reply
 • March 14, 2019 at 5:40 pm
  Permalink

  Thank you for every other magnificent article. Where else may just anyone get that type of info in such a perfect method of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I’m on the search for such information.

  Reply
 • March 15, 2019 at 4:53 am
  Permalink

  jtayaf,This website truly has alll of the information and facts I wanted about this subject and didn?t know who to ask.

  Reply
 • March 15, 2019 at 12:49 pm
  Permalink

  you are really a just right webmaster. The website loading velocity is incredible. It kind of feels that you are doing any unique trick. Also, The contents are masterpiece. you’ve performed a wonderful activity on this matter!

  Reply
 • March 15, 2019 at 5:44 pm
  Permalink

  It¡¦s actually a nice and useful piece of info. I¡¦m happy that you just shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

  Reply
 • March 16, 2019 at 5:30 pm
  Permalink

  As I web site possessor I believe the content matter here is rattling fantastic , appreciate it for your hard work. You should keep it up forever! Best of luck.

  Reply
 • March 17, 2019 at 3:06 pm
  Permalink

  Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it is truly informative. I’m gonna watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!

  Reply
 • March 18, 2019 at 12:05 pm
  Permalink

  I just could not depart your web site before suggesting that I really loved the usual info an individual provide for your visitors? Is going to be back steadily in order to inspect new posts

  Reply
 • March 18, 2019 at 12:06 pm
  Permalink

  Thanks a lot for sharing this with all people you actually recognise what you’re speaking about! Bookmarked. Please also seek advice from my site =). We could have a hyperlink trade agreement among us!

  Reply
 • March 18, 2019 at 5:16 pm
  Permalink

  Thanks for any other informative web site. Where else may I am getting that type of information written in such an ideal method? I’ve a project that I’m simply now working on, and I have been on the look out for such information.

  Reply
 • March 20, 2019 at 7:23 am
  Permalink

  Hello.This post was extremely remarkable, especially since I was investigating for thoughts on this topic last Wednesday.

  Reply
 • March 20, 2019 at 7:58 am
  Permalink

  Thank you a lot for providing individuals with an exceptionally spectacular opportunity to discover important secrets from this site. It is often so sweet plus full of amusement for me personally and my office colleagues to visit your web site on the least three times every week to find out the fresh issues you will have. And of course, I’m certainly happy with the mind-blowing pointers you serve. Selected 4 areas in this post are basically the most beneficial I have had.

  Reply
 • March 20, 2019 at 8:01 am
  Permalink

  Thank you, I have recently been searching for information approximately this topic for a long time and yours is the best I have discovered till now. But, what about the bottom line? Are you positive in regards to the source?

  Reply
 • March 20, 2019 at 7:18 pm
  Permalink

  Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such great info being shared freely out there.

  Reply
 • March 22, 2019 at 6:51 pm
  Permalink

  I haven’t checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

  Reply
 • March 23, 2019 at 9:06 am
  Permalink

  I’m just writing to let you understand what a terrific encounter our girl experienced going through your webblog. She picked up many things, most notably how it is like to possess a very effective coaching mindset to have others really easily thoroughly grasp certain tricky things. You truly did more than her expectations. Many thanks for giving such informative, trusted, informative and cool thoughts on your topic to Lizeth.

  Reply
 • March 25, 2019 at 6:48 pm
  Permalink

  I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

  Reply
 • March 26, 2019 at 7:14 am
  Permalink

  You are my intake, I own few web logs and infrequently run out from brand :). “Actions lie louder than words.” by Carolyn Wells.

  Reply
 • March 26, 2019 at 8:04 pm
  Permalink

  Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

  Reply
 • March 26, 2019 at 8:05 pm
  Permalink

  You actually make it seem really easy together with your presentation however I in finding this topic to be really one thing which I feel I might never understand. It kind of feels too complicated and extremely wide for me. I’m taking a look forward for your next submit, I will try to get the hang of it!

  Reply
 • March 29, 2019 at 2:22 pm
  Permalink

  twhfdsogvp,Thanks for sharing this recipe with us!!

  Reply
 • March 30, 2019 at 11:20 pm
  Permalink

  mipthkvwwxl Yeezy,This website truly has alll of the information and facts I wanted about this subject and didn?t know who to ask.

  Reply
 • April 1, 2019 at 11:38 am
  Permalink

  gfgceuyp,If you want a hassle free movies downloading then you must need an app like showbox which may provide best ever user friendly interface.

  Reply
 • April 1, 2019 at 4:37 pm
  Permalink

  Good day very cool website!! Guy .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your site and take the feeds also¡KI’m happy to find numerous helpful information right here in the post, we’d like work out more strategies in this regard, thank you for sharing. . . . . .

  Reply
 • April 3, 2019 at 5:51 pm
  Permalink

  There is perceptibly a bundle to know about this. I feel you made various good points in features also.

  Reply
 • April 4, 2019 at 12:07 pm
  Permalink

  Thank you for all of the efforts on this site. Gloria enjoys making time for internet research and it is easy to understand why. Most people learn all of the powerful manner you create very helpful tips and hints by means of the website and in addition encourage response from other individuals on the area of interest plus our daughter is actually being taught a great deal. Have fun with the remaining portion of the year. You are conducting a glorious job.

  Reply
 • April 5, 2019 at 6:34 pm
  Permalink

  Whats Going down i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It positively useful and it has aided me out loads. I’m hoping to contribute & assist different users like its helped me. Good job.

  Reply
 • April 5, 2019 at 6:44 pm
  Permalink

  Hello. excellent job. I did not anticipate this. This is a impressive story. Thanks!

  Reply
 • April 8, 2019 at 8:30 am
  Permalink

  Generally I don’t learn post on blogs, however I wish to say that this write-up very compelled me to take a look at and do it! Your writing style has been amazed me. Thank you, quite great post.

  Reply
 • April 8, 2019 at 3:53 pm
  Permalink

  pivhjkpmx,This website truly has alll of the information and facts I wanted about this subject and didn?t know who to ask.

  Reply
 • April 9, 2019 at 12:38 pm
  Permalink

  As a Newbie, I am permanently browsing online for articles that can help me. Thank you

  Reply
 • April 9, 2019 at 10:21 pm
  Permalink

  mmtcykfv,Are you searching for top class Escort service in Noida and want to enjoy with them, hire sexy girls from top Greater Noida escort service and enjoy full night.

  Reply
 • April 10, 2019 at 11:27 am
  Permalink

  Wonderful beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

  Reply
 • April 13, 2019 at 7:25 pm
  Permalink

  pozprpmgcp Yeezy,This website truly has alll of the information and facts I wanted about this subject and didn?t know who to ask.

  Reply
 • April 14, 2019 at 10:13 pm
  Permalink

  Wonderful site. Plenty of useful info here. I¡¦m sending it to a few friends ans also sharing in delicious. And naturally, thank you in your effort!

  Reply
 • April 15, 2019 at 9:38 am
  Permalink

  xjbqtqsvuk,Are you searching for top class Escort service in Noida and want to enjoy with them, hire sexy girls from top Greater Noida escort service and enjoy full night.

  Reply
 • April 17, 2019 at 10:10 am
  Permalink

  I’m really enjoying the design and layout of your website.

  It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me
  to come here and visit more often. Did you
  hire out a developer to create your theme? Great work!

  Reply
 • April 21, 2019 at 4:33 pm
  Permalink

  This is not a crazy idea in my opinion. We may enter the end of the ten-year bull market, we The volatility seen in the past six months is very different from the past 10 years.” Earlier this week,

  Reply
 • April 28, 2019 at 1:30 am
  Permalink

  Biden, 76, served as former President Barack Obama’s vice president for two terms. He is competing with 19 others for the Democratic presidential nomination and the chance to likely face President Donald Trump next year in the general election. (Reporting by Eric Beech; Editing by David Alexander)

  Reply
 • April 28, 2019 at 8:01 am
  Permalink

  The way I see it, it’s basketball, Lillard told Yahoo Sports. I know I ain’t no b—–ass mother——; so it doesn’t bother me.

  Reply
 • Pingback:Nike Shoes

 • May 4, 2019 at 11:46 am
  Permalink

  I was just seeking this information for a while. After six hours of continuous Googleing, finally I got it in your web site. I wonder what is the lack of Google strategy that do not rank this type of informative sites in top of the list. Usually the top web sites are full of garbage.

  Reply
 • May 8, 2019 at 1:10 pm
  Permalink

  Thank you, I’ve just been looking for info about this topic for ages and yours is the best I’ve discovered till now. But, what concerning the conclusion? Are you sure in regards to the source?

  Reply
 • May 8, 2019 at 2:14 pm
  Permalink

  I am genuinely grateful to the holder of this web page who has
  shared this fantastic post at at this place.

  Reply
 • May 11, 2019 at 7:30 am
  Permalink

  It was my choice, but I was forced to make it before I was ready. The day I signed the paperwork to go forward with the procedure to (hopefully) preserve my fertility, I was handed a stack of forms that I realized most people had weeks to consider—at home, in the safety of their own space, with their partner or family or friends by their side. Instead, I was being asked to answer huge questions in 10 minutes; six weeks of radiation treatment really couldn’t wait. Some questions were straightforward, but others were harder. They asked what I’d want to happen to my eggs if something were to happen to me. Donate them to science? Destroy them? Donate them to another woman? Any woman or someone specific?

  Reply
 • May 12, 2019 at 4:48 pm
  Permalink

  Post writing is also a fun, if you be familiar with then you can write or else it is complicated to write.

  Reply
 • May 15, 2019 at 10:29 pm
  Permalink

  Wonderful goods from you, man. I have understand your stuff
  previous to and you are just too wonderful. I actually like what you’ve acquired here, really like what you
  are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it smart.
  I cant wait to read far more from you. This is really a terrific site.

  Reply
 • May 27, 2019 at 7:40 am
  Permalink

  I am very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

  Reply
 • May 27, 2019 at 8:21 am
  Permalink

  Wow! This could be one particular of the most useful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Great. I’m also an expert in this topic so I can understand your effort.

  Reply
 • May 27, 2019 at 9:32 am
  Permalink

  Hi there, I found your site via Google while searching for a comparable matter, your web site got here up, it seems to be good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

  Reply
 • May 27, 2019 at 10:07 am
  Permalink

  I like what you guys are up also. Such intelligent work and reporting! Carry on the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my web site 🙂

  Reply
 • May 29, 2019 at 2:25 pm
  Permalink

  Hello my family member! I want to say that this article
  is amazing, great written and come with almost all important infos.
  I would like to look extra posts like this .

  Reply
 • May 30, 2019 at 8:14 pm
  Permalink

  The conversation about fertility—whether you’re thinking about kids in the near future or not—is still plagued by anxiety-inducing messages that keep women up at night picturing a ticking biological clock. Women deserve better—no fear mongering,Jordan just facts. So Glamour took the pulse of what women do and don’t know about their reproductive health to bring you the Modern State of Fertility.

  Reply
 • May 31, 2019 at 1:47 pm
  Permalink

  Right here is the right blog for everyone who would like to find out about this topic.
  You understand a whole lot its almost hard to argue with you (not that I personally will need to…HaHa).
  You definitely put a brand new spin on a topic that’s
  been discussed for many years. Excellent stuff, just great!

  Reply
 • June 1, 2019 at 7:03 pm
  Permalink

  I do not know whether it’s just me or if everyone else experiencing issues with your blog.
  It seems like some of the written text within your posts are
  running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this
  is happening to them too? This may be a issue with my internet browser
  because I’ve had this happen before. Many thanks

  Reply
 • June 6, 2019 at 4:00 am
  Permalink

  It’s actually very difficult in this active life to listen news on TV,
  thus I just use the web for that reason, and take the latest news.

  Reply
 • June 6, 2019 at 11:33 pm
  Permalink

  These are really fantastic ideas in regarding blogging.
  You have touched some nice things here. Any way keep up wrinting.

  Reply
 • June 12, 2019 at 7:30 pm
  Permalink

  I just want to tell you that I am beginner to blogs and truly savored your web blog. Likely I’m want to bookmark your blog post . You surely have excellent article content. Kudos for sharing your blog site.

  Reply
 • June 15, 2019 at 3:50 pm
  Permalink

  Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he just bought me lunch as I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thank you for lunch!

  Reply
 • June 17, 2019 at 6:34 am
  Permalink

  I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *