“Đế chế giang hồ” Đại Cathay sụp đổ sau cái chết bí ẩn “ông trùm”

Tin số 7 của 7 tin về Đại Cathay

Vào thời điểm đó, “bộ tướng” của Đại Cathay ngồi lại với nhau, phân tích, một kết luận được đưa ra, “ông trùm” đã bỏ mạng trong làn đạn lạc.

Như kỳ trước đã nói, cuộc vượt ngục của Đại Cathay và Hải súng gần như thành công nếu như không gặp phải sự tinh ranh của tướng chế độ cũ Nguyễn Ngọc Loan. Bởi vì, sau khi bắt Đại ra Phú Quốc, tướng Loan vẫn chưa có cách gì để tiêu diệt Đại mà không làm náo động Sài Gòn. Và cơ hội đã đến ..

Lọt bẫy

Qua nguồn tin của đám lính thân cận, tướng Sáu Lèo biết Cô Nhân (vợ Đại) đang tìm cách lo lót tổ chức cho Đại Cathay vượt ngục. Tướng Nguyễn Ngọc Loan đã chỉ đạo cứ để cho Đại Cathay thực hiện kế hoạch để giăng sẵn bẫy cho Đại lọt vào. Đến giờ chót, theo lệnh tướng Loan, toàn bộ toán lính gác của trại hướng nghiệp bất ngờ bị đổi. Toán lính gác mới ráo riết truy kích đám du đảng đàn em, còn Đại và Hải, chúng cố ý để cho đào thoát vào núi Tượng.

Khi chạy vào khu núi Tượng, nơi có quân giải phóng hoạt động, cùng lúc, có tiếng của nhiều chiếc máy bay trực thăng trên đầu, cùng ánh sáng của hỏa châu sáng vằng vặc. Nhiều loạt đạn từ máy bay bắn xuống, người ta còn nghe nhiều tiếng la hét vọng ra từ rừng sâu…

Kể từ đó không ai còn gặp Đại Cathay nữa, có lẽ hắn đã bỏ mạng vì những loạt đạn lúc nửa đêm trên núi Tượng, rồi rơi xuống vực sâu nào đó mất xác. Lúc đó, dư luận ở Sài Gòn đặt ra nhiều khả năng về sự biến mất của Đại Cathay, như hắn đã trốn thoát rồi vượt biển qua Campuchia, đi luôn ra nước ngoài lánh nạn. Cũng có tin đồn là Đại Cathay đã lần về được Sài Gòn và sống ẩn dật với vợ là cô Nhân. Lại có đầu óc tưởng tượng phong phú hơn khi đặt ra giả thuyết Đại Cathay bị các chiến sĩ giải phóng trên núi Tượng cứu chữa vết thương, rồi cảm hoá trở thành chiến sĩ giải phóng. (?)

ong-trum-dai-cathay

Cái chết của ông trùm Đại Cathay vẫn mãi là một bí ẩn.

Lại có một giả thuyết được nhắc nhiều đến nhiều nhất là, Loan cho một tiểu đội biệt kích do thiếu úy Trần Tử Thanh chỉ huy, được trực thăng chở từ Sài Gòn ra truy kích Đại và Hải, bắn hạ chúng. Diệt xong, toán biệt kích dù phải đắp mộ chôn không để lại dấu vết. Chính thiếu úy Trần Tử Thanh sau này đã từng khoe với nhiều phóng viên của một số tờ báo ở Sài Gòn trước 1975 rằng chính tay y đã nổ súng hạ gục Đại Cathay.

Khá nhiều người cũng biết rõ ngọn nguồn sự việc, song trước khi ngụy quyền sụp đổ, không một tờ báo nào dám viết về âm mưu hại địch thủ của tướng Nguyễn Ngọc Loan. Vì vậy, lời đồn đại, đoán non đoán già vẫn cứ loang ra mãi, đắp thêm chất huyền thoại vào cuộc đời và cái chết của Đại Cathay.

Sau ngày giải phóng, hồ sơ về cái chết của Đại Cathay đã làm sáng tỏ: Biết không trị nổi Đại Cathay, lại nhiều lần bị tên du đảng làm bẽ mặt, nhất là sau khi cái chết của đại úy Trần Kim Chi mà ai cũng cho là do Đại Cathay tạo ra, chuẩn tướng Sáu Lèo Nguyễn Ngọc Loan rất hận, tìm cách loại trừ vĩnh viễn Đại Cathay.

Đế chế Đại Cathay… sụp đổ

Mãi đến tận bây giờ, trong ký ức của chiến tướng H. “đầu bò”, ông vẫn nhớ như in ngày Đại vượt ngục bất thành. Vào thời điểm đó, “bộ tướng” của Đại ngồi lại với nhau, phân tích, một kết luận được đưa ra, “ông trùm” đã bỏ mạng trong làn đạn lạc. Mặc dù đau lòng, nhưng các “bộ tướng” và hàng trăm đệ tử khác của Đại Cathay ở Sài Gòn vẫn không tin cuộc đời của Đại lại kết thúc chóng vánh như vậy.

Tin Đại mất tích bí ẩn trong cuộc vượt ngục bay về Sài Gòn, giới giang hồ rung chuyển, băng nhóm của Đại tan rã dần dần, mỗi người một phương. Các chân rết nhỏ lẻ bị các băng đảng giang hồ khác tiêu diệt, thâu tóm. Có nhiều kẻ để bảo đảm an toàn và cuộc sống của mình đã quy hàng những tay anh chị khác. Trong một thời gian ngắn, băng đảng được coi là lớn mạnh nhất Đông Nam Á thời bấy giờ của ông trùm Đại Cathay tan rã nhanh chóng. Còn 6 chiến tướng đã ẩn giật, lâm vào đường cùng. Trong số đó, vị quân sư bên cạnh Đại Cathay là Đức “rê mông” là bi thảm hơn cả. Theo như ông H. “đầu bò” cho biết, sau năm 1975, Đức rê mong nghiện ma túy nặng, sống dặt dẹo. Có thời điểm phải nhặt banh ở sân Tenis để kiếm tiền chích hút và sống qua ngày đoạn tháng.

Ông H. “đầu bò” kể lại : “Có một lần, khi đó tôi đã hoàn lương. Khi đang ngồi với anh em, có một người đàn ông đạp xe đi qua, đến sau lưng tôi định đến chào, nhưng nhìn thấy anh em của tôi nên đã bỏ đi. Khi nghe mọi người nói, tôi nhìn theo và nhân ra là Đức. Tôi liền đuổi theo…”

ong-trum-dai-cathay-1

Đại Cathay và vợ.

Cũng theo ông H. “đầu bò”, khi gặp được Đức, ông mới biết được rằng kể từ khi Đại Cathay mất, Đức “rê mông” rơi vào bị thảm. Chính Đức đã nói với ông H. “đầu bò” rằng : “Tao có thể chết vinh chứ không chịu sống nhục”. Thế là từ bữa đó, ông H. đã trả tiền ở một tiệp hút cho đàn anh mỗi tuần đến hút. Nhưng khi quay lại tiệm hút nọ, ông H. “đầu bò” mới biết rằng, Đức “rê mông” chỉ hút ở đó duy nhất một lần vì sợ phiền đến ông. Một thời gian sau, ông H. “đầu bò” nhận được tin Đức “rê mông” đã tự tử.

Cái chết của gã quân sư bên cạnh Đại đã làm nhiều chiến hữu đau xót. So với Đức “rê mông” thì ông H. “đầu bò” may mắn hơn nhiều, sau giải phóng, cuộc sống trở lại bình yên. Cuộc sống giang hồ thảo khấu, làm anh hùng nghĩa hiệp không còn hợp thời, ông H đầu bò đã hoàn lương.

Tiết lộ về con gái đầu của Đại Cathay là trìm xã hội ở Hawail

Cũng theo ông H. “đầu bò” kể lại, từ khi còn “tại vị” ngôi trùm giang hồ Sài Gòn, Đại Cathay có tới 3 bà vợ chính thức, 7 đứa con và vô số nhân tình. Ở ngôi ông trùm, Đại được vô số người đẹp mê đắm, sẵn sàng hy sinh vì ông trùm. Nhưng sau khi mất tích bí ẩn, chẳng còn ai đoái hoài tới ông trùm ngoài cô Nhân, người vợ cuối cùng cũng là người đã lên kế hoạch cướp ngục giải cứu Đại. Cái chết của Đại Cathay làm cô Nhân đau lòng và sống ẩn giật. Sau này, không ai biết cô Nhân đi đâu,về đâu..

ong-trum-dai-cathay-2

Nghe đâu con gái Đại vẫn còn sống ở Hawaii. (Ảnh minh họa).

Theo ông H. “đầu bò” cho biết, đến thời điểm hiện tại, duy nhất là một người thân ruột thịt của Đại mà ông biết đến- Đó chính là con gái đầu lòng của Đại Cathay. Hiện trưởng nữ này đang ở tận Hawaii nhưng bản chất liều lĩnh ngang tàng của trưởng nữ này không kém gì cha cô. Băng nhóm này không chỉ làm đau đầu chính quyền nước sở tại mà còn là nỗi kinh hoàng của người dân xứ đảo.

Như vậy, cuộc đời của ông trùm giang hồ Sài Gòn chẳng để lại của cải, châu báu cho con cái, cái để lại duy nhất là dòng máu làm trùm vẫn chảy trong huyết cốt người con gái đầu…

Theo ông H. “đầu bò” cho biết : Thông tin tôi đã từng nghe thiếu úy chế độ cũ Trần Tử Thanh huênh hoang với nhiều phóng viên của một số tờ báo ở Sài Gòn trước năm 1975 rằng : Chính tay ông đã nổ súng hạ gục Đại Cathay. Nhưng đấy cũng chỉ là lời từ một phía, còn thực hư cái chết của Anh Đại đến giờ vẫn chưa có lời giải, nó vẫn là một bí ẩn bị chôn vùi trong lớp bụi thời gian…..
Tin Cùng Chủ Đề<< Cuộc đấu tay đôi “sinh tử” giữa Đại Cathay và tướng chế độ cũ
Please follow and like us:
error

89 thoughts on ““Đế chế giang hồ” Đại Cathay sụp đổ sau cái chết bí ẩn “ông trùm”

 • February 7, 2019 at 7:22 pm
  Permalink

  I just want to tell you that I’m very new to weblog and honestly savored this blog site. Almost certainly I’m want to bookmark your website . You actually come with good well written articles. Thanks a lot for revealing your website page.

  Reply
 • February 11, 2019 at 7:54 am
  Permalink

  Aw, i thought this was an extremely good post. In idea I would like to invest writing in this way moreover – taking time and actual effort to manufacture a very good article… but exactly what do I say… I procrastinate alot and no means apparently go completed.

  Reply
 • February 26, 2019 at 1:55 am
  Permalink

  You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

  Reply
 • February 26, 2019 at 1:56 am
  Permalink

  I am continually browsing online for tips that can aid me. Thank you!

  Reply
 • March 1, 2019 at 2:24 am
  Permalink

  I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

  Reply
 • March 3, 2019 at 8:23 am
  Permalink

  I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this site. I’m hoping the same high-grade site post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing skills has inspired me to get my own web site now. Really the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a great example of it.

  Reply
 • March 5, 2019 at 10:40 pm
  Permalink

  obviously like your web site but you need to check the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to inform the truth nevertheless I¡¦ll certainly come back again.

  Reply
 • March 9, 2019 at 1:15 am
  Permalink

  I actually wanted to type a small note so as to say thanks to you for some of the nice steps you are placing on this website. My time consuming internet search has finally been recognized with useful tips to share with my pals. I ‘d express that many of us visitors actually are undeniably blessed to be in a notable community with so many perfect individuals with beneficial methods. I feel really lucky to have used your entire website page and look forward to so many more fun minutes reading here. Thank you once again for a lot of things.

  Reply
 • March 10, 2019 at 2:42 am
  Permalink

  Well I really enjoyed reading it. This subject offered by you is very practical for correct planning.

  Reply
 • March 10, 2019 at 2:43 am
  Permalink

  Nice blog here! Also your website loads up fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as fast as yours lol

  Reply
 • March 10, 2019 at 8:37 am
  Permalink

  Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such magnificent information being shared freely out there.

  Reply
 • March 13, 2019 at 4:33 am
  Permalink

  I¡¯m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that¡¯s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.

  Reply
 • March 13, 2019 at 12:45 pm
  Permalink

  I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

  Reply
 • March 13, 2019 at 12:45 pm
  Permalink

  great issues altogether, you simply won a brand new reader. What could you suggest in regards to your submit that you just made a few days ago? Any certain?

  Reply
 • March 13, 2019 at 6:54 pm
  Permalink

  Hello, i think that i saw you visited my site thus i came to “return the favor”.I am attempting to find things to enhance my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

  Reply
 • March 16, 2019 at 2:50 am
  Permalink

  Wonderful website. Plenty of helpful information here. I¡¦m sending it to some pals ans also sharing in delicious. And certainly, thank you in your sweat!

  Reply
 • March 16, 2019 at 11:32 am
  Permalink

  rssxgdpsjvp,This website truly has alll of the information and facts I wanted about this subject and didn?t know who to ask.

  Reply
 • March 20, 2019 at 6:05 am
  Permalink

  fjmzpggcdq,This website truly has alll of the information and facts I wanted about this subject and didn?t know who to ask.

  Reply
 • March 20, 2019 at 11:21 pm
  Permalink

  whoah this blog is fantastic i really like studying your posts. Stay up the great work! You realize, a lot of persons are searching round for this information, you could help them greatly.

  Reply
 • March 22, 2019 at 6:31 am
  Permalink

  I view something genuinely interesting about your weblog so I saved to fav.

  Reply
 • March 22, 2019 at 6:48 pm
  Permalink

  You actually make it seem so easy with your presentation however I in finding this topic to be actually one thing which I feel I’d by no means understand. It seems too complicated and extremely large for me. I am having a look forward in your subsequent post, I will try to get the grasp of it!

  Reply
 • March 23, 2019 at 4:33 am
  Permalink

  I got what you intend, thanks for putting up.Woh I am happy to find this website through google. “Food is the most primitive form of comfort.” by Sheila Graham.

  Reply
 • March 24, 2019 at 5:21 am
  Permalink

  egnmaqoeqc,Very informative useful, infect very precise and to the point. I’m a student a Business Education and surfing things on Google and found your website and found it very informative.

  Reply
 • March 26, 2019 at 8:21 am
  Permalink

  Normally I don’t learn post on blogs, however I would like to say that this write-up very compelled me to take a look at and do so! Your writing taste has been surprised me. Thank you, very nice post.

  Reply
 • March 27, 2019 at 1:29 am
  Permalink

  Hello.This article was really fascinating, particularly since I was investigating for thoughts on this matter last Saturday.

  Reply
 • March 27, 2019 at 2:31 am
  Permalink

  Wow! This can be one particular of the most helpful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Fantastic. I’m also a specialist in this topic so I can understand your effort.

  Reply
 • March 28, 2019 at 4:56 pm
  Permalink

  Great – I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs and related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your client to communicate. Nice task.

  Reply
 • March 28, 2019 at 10:49 pm
  Permalink

  wlzhbrlbv,If you are going for best contents like I do, just go to see this web page daily because it offers quality contents, thanks!

  Reply
 • March 30, 2019 at 6:16 pm
  Permalink

  It’s the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or suggestions. Perhaps you could write next articles referring to this article. I want to read even more things about it!

  Reply
 • March 30, 2019 at 8:36 pm
  Permalink

  yhkkpwwhes,If you are going for best contents like I do, just go to see this web page daily because it offers quality contents, thanks!

  Reply
 • April 1, 2019 at 10:50 pm
  Permalink

  Excellent website. A lot of helpful information here. I am sending it to a few buddies ans also sharing in delicious. And naturally, thank you for your sweat!

  Reply
 • April 1, 2019 at 11:05 pm
  Permalink

  Wow, fantastic weblog layout! How long have you ever been running a blog for? you made blogging look easy. The whole glance of your site is fantastic, as neatly as the content material!

  Reply
 • April 2, 2019 at 10:39 am
  Permalink

  apvovoohom,Thanks for ones marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you will be a great author.I will always bookmark your blog and will nyqeqcxu,come back from now on. I want to encourage that you continue your great writing, have a nice afternoon!

  Reply
 • April 3, 2019 at 5:06 pm
  Permalink

  I simply want to tell you that I am all new to blogging and site-building and certainly loved you’re page. Almost certainly I’m want to bookmark your blog . You certainly have impressive writings. With thanks for revealing your web-site.

  Reply
 • April 3, 2019 at 10:40 pm
  Permalink

  Great info and straight to the point. I am not sure if this is really the best place to ask but do you guys have any ideea where to employ some professional writers? Thanks 🙂

  Reply
 • April 4, 2019 at 5:50 pm
  Permalink

  Good blog! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS which must do the trick! Have a nice day!

  Reply
 • April 5, 2019 at 2:01 pm
  Permalink

  Just desire to say your article is as astonishing. The clarity in your post is just cool and i could assume you are an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

  Reply
 • April 6, 2019 at 2:41 am
  Permalink

  I truly appreciate this post. I¡¦ve been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thx again

  Reply
 • April 6, 2019 at 4:05 am
  Permalink

  Wow, superb blog format! How long have you ever been running a blog for? you made blogging look easy. The total glance of your site is excellent, as neatly as the content material!

  Reply
 • April 6, 2019 at 4:55 am
  Permalink

  Good website! I really love how it is simple on my eyes and the data are well written. I am wondering how I might be notified when a new post has been made. I have subscribed to your feed which must do the trick! Have a great day!

  Reply
 • April 8, 2019 at 4:12 am
  Permalink

  icvzfyu,Definitely believe that which you said. Your favourite justification appeared to be on the net the simplest thing to remember of.

  Reply
 • April 8, 2019 at 10:30 am
  Permalink

  qmmlsplp,Hi there, just wanted to say, I liked this article. It was helpful. Keep on posting!

  Reply
 • April 8, 2019 at 1:26 pm
  Permalink

  I think other web site proprietors should take this web site as an model, very clean and magnificent user friendly style and design, as well as the content. You’re an expert in this topic!

  Reply
 • April 9, 2019 at 11:57 am
  Permalink

  I actually still cannot quite feel that I could become one of those reading the important guidelines found on your web blog. My family and I are truly thankful for your generosity and for providing me potential to pursue our chosen career path. Many thanks for the important information I obtained from your web site.

  Reply
 • April 10, 2019 at 4:47 pm
  Permalink

  I have just gotten a blog on blogspot. People comment me and I was wondering how you comment back to them without e-mailing or going to their blog. .

  Reply
 • April 10, 2019 at 4:57 pm
  Permalink

  I have recently started a web site, the information you provide on this site has helped me greatly. Thanks for all of your time & work.

  Reply
 • April 10, 2019 at 7:05 pm
  Permalink

  I truly wanted to write a brief note so as to say thanks to you for the stunning secrets you are sharing here. My extensive internet investigation has at the end of the day been paid with pleasant suggestions to share with my friends and family. I would repeat that we readers actually are unequivocally blessed to live in a very good network with many brilliant individuals with very helpful techniques. I feel somewhat grateful to have encountered your entire webpages and look forward to some more pleasurable minutes reading here. Thank you once more for everything.

  Reply
 • April 12, 2019 at 9:26 pm
  Permalink

  I’m searching for garments as well as style concepts at a practical costs for a woman over 25 … Any individual know any excellent sites or blogs?. Appears like whatever I find is either tailored towards teenagers or is hugely expensive couture … Many thanks!.

  Reply
 • April 14, 2019 at 2:40 am
  Permalink

  I’m a teen as well as I heard that you can really make money for things such as this. I’m experienced with computer systems and also have great literary works skills and I’m sure I can write effective blogs/articles … On a different (kind of) topic, would certainly I have the ability to sign up with affiliate programs?.

  Reply
 • April 14, 2019 at 10:02 pm
  Permalink

  Hello, i think that i saw you visited my website so i came to “return the favor”.I am attempting to find things to enhance my site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

  Reply
 • April 14, 2019 at 10:02 pm
  Permalink

  Good write-up, I am regular visitor of one¡¦s website, maintain up the nice operate, and It is going to be a regular visitor for a lengthy time.

  Reply
 • April 15, 2019 at 7:01 pm
  Permalink

  I just could not leave your web site before suggesting that I really enjoyed the usual information an individual provide for your guests? Is gonna be again regularly to check up on new posts

  Reply
 • April 16, 2019 at 2:38 am
  Permalink

  I must voice my affection for your generosity in support of individuals who absolutely need help with your idea. Your personal commitment to getting the solution throughout appears to be quite beneficial and has continuously enabled individuals like me to arrive at their objectives. Your entire helpful instruction implies this much to me and further more to my peers. Warm regards; from all of us.

  Reply
 • April 16, 2019 at 2:40 am
  Permalink

  Hello, Neat post. There’s an issue with your web site in web explorer, may check this¡K IE still is the market chief and a good component of other folks will miss your excellent writing because of this problem.

  Reply
 • April 17, 2019 at 1:36 am
  Permalink

  I am extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it is rare to see a great blog like this one today..

  Reply
 • April 18, 2019 at 7:12 am
  Permalink

  Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such great information being shared freely out there.

  Reply
 • April 18, 2019 at 7:16 am
  Permalink

  I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one these days..

  Reply
 • April 19, 2019 at 1:26 am
  Permalink

  Grab a detailed look below and find them rolling out to select skate shops and Nike SNKRS come April 20th.

  Reply
 • April 20, 2019 at 4:41 pm
  Permalink

  US President Donald Trump told reporters on the White House lawn on Friday that if the Fed takes interest rate cuts, the US economy will climb like a “rocket ship.” “I think they (the Fed) should lower interest rates and cancel the quantitative austerity policy, so you will see (the US economy like) a rocket ship (like that climb).

  Reply
 • April 25, 2019 at 6:12 am
  Permalink

  O’Neill expressed optimism about the economic outlook and stressed that according to the latest data released by Goldman Sachs Group, the global economic situation may soon stop falling.

  Reply
 • April 26, 2019 at 4:06 am
  Permalink

  The company added that negotiations with competitors aimed to improve exhaust technology without involving any “secret agreement.” Volkswagen said it will investigate the allegations and respond later.

  Reply
 • May 3, 2019 at 8:42 am
  Permalink

  I blog often and I seriously thank you for your content.
  This great article has truly peaked my interest.
  I will bookmark your site and keep checking for new details about once a week.
  I opted in for your Feed too.

  Reply
 • May 8, 2019 at 5:56 pm
  Permalink

  I simply could not go away your website before suggesting that I really enjoyed the standard information a person supply to your visitors? Is gonna be back incessantly in order to check out new posts

  Reply
 • May 8, 2019 at 5:57 pm
  Permalink

  I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one these days..

  Reply
 • May 9, 2019 at 6:54 pm
  Permalink

  Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is wonderful blog. A fantastic read. I will certainly be back.

  Reply
 • May 9, 2019 at 6:58 pm
  Permalink

  I¡¦ve recently started a site, the info you provide on this website has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work.

  Reply
 • May 10, 2019 at 6:30 pm
  Permalink

  While many Marvel fans were looking up theories and spoilers about Avengers: Endgame before its opening weekend, a whole other subset of people were quenching their thirst for Black Widow and Captain Marvel in… other ways. Pornhub reported that search traffic for Avengers and its main characters has skyrocketed in the days leading up to the film, further proving the old maxim (a.k.a. “Rule 34”) true: If there’s a topic out there that people even marginally care about, someone will make a porn about it.

  Reply
 • May 11, 2019 at 2:17 am
  Permalink

  I am really grateful to the holder of this web page who
  has shared this fantastic article at here.

  Reply
 • May 13, 2019 at 6:23 pm
  Permalink

  Wonderful site. Lots of useful information here. I’m sending
  it to several friends ans additionally sharing in delicious.
  And of course, thanks to your effort!

  Reply
 • May 17, 2019 at 5:04 am
  Permalink

  There are hundreds of blog sites that requires talk about them. What is the objective of blog site comments?.

  Reply
 • May 20, 2019 at 12:39 pm
  Permalink

  I have not checked in here for a while since I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

  Reply
 • May 20, 2019 at 8:31 pm
  Permalink

  Where can I locate reputable blogs that are concentrated on or at the very least dig seriously right into penis enlargement?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *