Đại gia Lê Ân kêu cứu

Đại gia Lê Ân đầu tư vào làng cô nhi trên 7,5 tỷ đồng, để san lấp mặt bằng, hoàn thiện cơ sở hạ tầng. Nhưng sau đó, diện tích đất này bị thu hồi và số tiền san lấp mặt bằng của lão đại gia này có nguy cơ không được bồi thường.
Lão đại gia kêu cứu
Lão đại gia 78 tuổi (ngụ phường 10, TP Vũng Tàu) cho biết, ông đã gửi đơn đến UBND tỉnh Bà Rịa – Vũng Tàu để kêu cứu.
Nguyên nhân là ông Lê Ân chưa được UBND huyện Long Điền bồi thường chi phí san lấp mặt bằng đã đầu tư vào Làng cô nhi Nghĩa Ân.
Theo quyết định ngày 1/6/1994 của Chủ tịch UBND tỉnh Bà Rịa – Vũng Tàu, Làng cô nhi Nghĩa Ân do ông Lê Ân sáng lập, được quy hoạch trên diện tích 9 ha, tại xã An Ngãi, huyện Long Điền.
Sau đó, ông này đầu tư vào làng cô nhi trên 7,5 tỷ đồng, để san lấp mặt bằng, hoàn thiện cơ sở hạ tầng.
Ngày 13/10/1994, ông Nguyễn Văn Hàng (Phó chủ tịch UBND tỉnh Bà Rịa – Vũng Tàu) ký quyết định số 1709, thu hồi tất cả các văn bản có liên quan đến việc thành lập Làng cô nhi Nghĩa Ân và đình chỉ hoạt động nơi này.
Tuy nhiên, 3 ngày trước đó (10/10/1994), Thủ tướng Chính phủ có quyết định 561, cách chức Phó chủ tịch UBND tỉnh Bà Rịa – Vũng Tàu, đối với ông Hàng.
Theo kháng nghị của VKSND tối cao, quyết định 1709 do ông Hàng ký là không có hiệu lực, trái pháp luật, vì ban hành sau ngày bị Thủ tướng cách chức.
Ngoài ra, nếu ông Hàng còn giữ chức Phó chủ tịch tỉnh thì vị lãnh đạo này cũng không đủ thẩm quyền ký văn bản thu hồi các quyết định do Chủ tịch UBND tỉnh Bà Rịa – Vũng Tàu ban hành.
Đến năm 2008, UBND tỉnh Bà Rịa – Vũng Tàu thu hồi trên 44,3 ha đất tại xã An Ngãi, để đầu tư xây dựng Cụm công nghiệp – tiểu thủ công nghiệp. Trong diện tích bị thu hồi có trên 9 ha đất của Làng cô nhi Nghĩa Ân.
Năm 2012 và 2013, ông Lê Ân nhận 4 quyết định của UBND huyện Long Điền về bồi thường nhà, vật kiến trúc trên đất.
Đại gia này đã nhận trên 1,6 tỷ đồng nhưng tiếp tục khiếu nại, yêu cầu bồi thường thêm chi phí san lấp mặt bằng gần 1,6 tỷ đồng.

Đại gia Lê Ân kêu cứu - Ảnh 1

Đại gia Lê Ân đã nhận trên 1,6 tỷ đồng nhưng tiếp tục khiếu nại, yêu cầu bồi thường thêm chi phí san lấp mặt bằng gần 1,6 tỷ đồng.

Tháng 12/2014, UBND huyện Long Điền có công văn 5570 cho rằng, Làng cô nhi Nghĩa Ân chưa được UBND tỉnh Bà Rịa – Vũng Tàu giao đất.
Do đó, làng không có quyền sử dụng đất hợp pháp, nên không được bồi thường chi phí san lấp mặt bằng theo Điều 76, Luật Đất đai năm 2013 và Điều 3, Nghị định 47, năm 2014 của Chính phủ.
Sáng 9/4, ông Lê Văn Trung, Phó chủ tịch UBND huyện Long Điền cho biết, đã báo cáo với lãnh đạo UBND tỉnh Bà Rịa – Vũng Tàu và các sở, ngành có liên quan về trường hợp khiếu nại của ông Lê Ân.
Quan điểm của huyện với ngành chức năng là không bồi thường, nhưng sẽ hỗ trợ tất cả chi phí ông Lê Ân đã san lấp mặt bằng, nếu ông này trình được hóa đơn, chứng từ.
“Chúng tôi muốn giải quyết dứt điểm vụ việc, nên nhiều lần mời vợ chồng ông Lê Ân đến trao đổi.
Ông ấy không cung cấp được hóa đơn, hợp đồng liên quan đến việc mua vật tư của đơn vị nào để san lấp thì huyện không có căn cứ chi tiền.
Nếu chi tiền mà không có chứng từ kèm theo, kiểm toán vào làm việc thì kẹt cho huyện”, ông Trung nói.
Trò chuyện cùng phóng viên, ông Lê Ân cho biết, không có hóa đơn, chứng từ cung cấp cho huyện Long Điền bởi Làng cô nhi Nghĩa Ân là tổ chức từ thiện phi lợi nhuận.
Vì vậy, làng không có báo cáo tài chính, không yêu cầu hoàn thuế giá trị gia tăng, nên không lấy hóa đơn.
“Việc đền bù thiệt hại vào thời điểm này không đáng bao nhiêu so với chi phí tôi bỏ ra 20 năm trước.
Thiệt hại cho tôi và các cháu không nơi nương tựa đã quá rõ, nên việc thu hồi và xóa sạch làng cô nhi thì phải đền bù tiền san lấp mặt bằng mới thấu tình đạt lý”, đại gia Lê Ân nêu trong đơn.
Đại gia Lê Ân giàu cỡ nào?
Ông Lê Ân sinh năm 1938, là con thứ 5 trong một gia đình đông con ở Quảng Nam. Lê Ân có một tuổi thơ nghèo khó, túng thiếu. Năm 1958, Lê Ân bỏ nhà đào thoát vào thị xã An Lộc, tỉnh Bình Long (nay là Bình Phước) để trốn quân dịch dưới chế độ Ngô Đình Diệm.
Khởi đầu sự nghiệp kinh doanh của mình từ những năm 1958, lão đại gia đã trải qua nhiều thăng trầm trong sự nghiệp, thậm chí có lúc Lê Ân đã phải ăn cơm tù.
Không chỉ nổi danh trong giới kinh doanh, Lê Ân còn được nhiều người biết đến khi ông được điện ảnh Sài Gòn mời tham gia 2 bộ phim “Chàng ngốc gặp hên” và “Tứ quái Sài Gòn”.
Cuộc đời nhiều thăng trầm và nếm trải không ít cay đắng trong đó đường tình duyên của Lê Ân cũng không mấy thuận lợi. Trải qua 6 đời vợ trong đó không ít lần ông phải ra tòa vì dính tới kiện tụng đòi nợ với vợ cũ.
Đơn cử vào năm 1984 vợ thứ 2 của Lê Ân nộp đơn ra tòa đòi ly hôn sau khi ông ôm vàng với hột xoàn vượt biên và bị bắt tại vùng biển Bình Đại (Bến Tre). Trong phiên tòa này Lê Ân đã không chứng minh được tài sản là của mình nên ông thành người trắng tay.

Đại gia Lê Ân kêu cứu - Ảnh 2

Đại gia Lê Ân cho biết, hiện tổng tài sản của ông trên 2.000 tỷ đồng.

Sau thất bại trong cuộc hôn nhân thứ 2, Lê Ân vẫn ấp ủ ước mơ ra nước ngoài lập nghiệp nên ông cưới người vợ thứ 3 là một cô gái mang 2 dòng máu Việt – Mỹ. Thế nhưng khi người vợ này bồng con ra nước ngoài đã quên mất lời hứa bảo lãnh chồng, một lần nữa Lê Ân lại thất bại.
Thất bại nhiều trong hôn nhân nhưng đại gia Lê Ân từng tự tin nói: ông ‘dư sức cưới vợ 18 tuổi, chỉ mất 10 phút’ và năm 2011 ông cưới cô vợ thứ 6 là một nữ sinh 19 tuổi tên Mai Thị Mai là thực tập sinh tại Làng du lịch Chí Linh (TP. Vũng Tàu). Nhận xét về tài kinh doanh của người vợ thứ 6 Lê Ân từng nói, Mai có chuyên môn về du lịch, trực tiếp tuyển bạn bè cùng lớp vào làm việc tại Làng du lịch Chí Linh nên chuyện kinh doanh ở đây bắt đầu có lãi, không phải bù lỗ 400-500 triệu đồng mỗi năm như những năm trước. Ở tuổi 75, lão đại gia Lê Ân đang sống hạnh phúc với người vợ trẻ.
Trong một tiết lộ với báo chí đại gia Lê Ân cho biết, hiện tổng tài sản của ông trên 2.000 tỷ đồng. Ngoài khai thác Làng du lịch rộng 14 ha ven biển thành phố Vũng Tàu, ông còn kinh doanh dịch vụ lưu trú, bất động sản và hiến 1.500 tỷ đồng cho Quỹ từ thiện Lê Ân gồm tiền mặt và tài sản của Làng du lịch Chí Linh rộng 14 ha.
Từng gây xôn xao dư luận trước đây bởi những phát ngôn gây sốc về trinh tiết, lão đại gia Lê Ân lại gây xôn xao khi mua chiếc giường dựa trên thiết kế cho hoàng gia Anh giai đoạn 1640 – 1740 có giá khoảng 4 tỷ đồng.
Được biết, chiếc giường có thiết kế phần màn treo quanh giường được thêu từ hơn 2.500 km sợi lụa bởi các thợ thủ công của nhãn hàng xa xỉ Hermes và chỉ bán 60 chiếc giường loại này trên thế giới
“Giường có giá khoảng 4 tỷ đồng đối với tôi không phải là cao. Trung Quốc mua được thì người Việt Nam cũng mua được. Tôi tìm cách đặt mua không phải để ngủ mà để thế giới biết rằng Việt Nam cũng có nhiều đại gia lắm tiền”, đại gia 75 tuổi cho biết.
Chia sẻ về cuộc sống hiện tại, lão đại gia Lê Ân tâm sự, ông không mơ ước gì nhiều, chỉ muốn kinh doanh có lãi lớn để có điều kiện cùng người vợ thứ 6 làm từ thiện nhiều hơn trong những năm cuối đời.
Please follow and like us:
error

104 thoughts on “Đại gia Lê Ân kêu cứu

 • February 22, 2019 at 7:56 pm
  Permalink

  Have you ever thought about publishing an e-book or guest authoringon other websites? I have a blog based on the same ideas you discuss and would love tohave you share some stories/information. Iknow my audience would value your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an email.

  Reply
 • April 23, 2019 at 2:44 pm
  Permalink

  Write more, thats all I have to say. Literally,
  it seems as though you relied on the video to make your point.
  You obviously know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something informative
  to read?

  Reply
 • April 23, 2019 at 5:39 pm
  Permalink

  I was recommended this web site by way of my cousin. I’m now not certain whether or not this submit
  is written by means of him as nobody else know
  such special approximately my trouble. You are incredible!
  Thank you!

  Reply
 • April 23, 2019 at 9:15 pm
  Permalink

  This is a topic that is close to my heart… Thank you!
  Exactly where are your contact details though?

  Reply
 • April 23, 2019 at 10:35 pm
  Permalink

  My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP.

  I have always disliked the idea because of the expenses.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type
  on various websites for about a year and am nervous about switching to another platform.
  I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my
  wordpress posts into it? Any help would be greatly appreciated!

  Reply
 • April 24, 2019 at 12:18 am
  Permalink

  Hi there all, here every one is sharing these kinds of know-how, therefore it’s good
  to read this blog, and I used to pay a quick visit this web site all the time.

  Reply
 • April 24, 2019 at 3:04 am
  Permalink

  Very good blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers?
  I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything.
  Would you advise starting with a free platform like WordPress
  or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m completely overwhelmed ..
  Any recommendations? Appreciate it!

  Reply
 • April 24, 2019 at 4:18 am
  Permalink

  Hello, i think that i saw you visited my weblog thus i came to “return the favor”.I am trying to find
  things to enhance my site!I suppose its
  ok to use some of your ideas!!

  Reply
 • April 24, 2019 at 7:47 am
  Permalink

  Howdy, I do think your blog may be having browser compatibility problems.
  Whenever I take a look at your website in Safari, it looks fine however, if opening
  in Internet Explorer, it has some overlapping issues. I just wanted to give
  you a quick heads up! Apart from that, great site!

  Reply
 • April 24, 2019 at 10:06 am
  Permalink

  I am regular reader, how are you everybody? This post posted at this website is
  truly good.

  Reply
 • April 24, 2019 at 10:09 am
  Permalink

  Wow, marvelous blog layout! How lengthy have you been blogging for?
  you make running a blog glance easy. The total look of your
  website is fantastic, as well as the content!

  Reply
 • April 24, 2019 at 12:37 pm
  Permalink

  I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout
  on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself?
  Anyway keep up the excellent quality writing,
  it’s rare to see a great blog like this one nowadays.

  Reply
 • April 24, 2019 at 6:32 pm
  Permalink

  Hi there, You’ve done a great job. I’ll certainly digg it and
  personally recommend to my friends. I’m sure they will be
  benefited from this web site.

  Reply
 • April 24, 2019 at 7:15 pm
  Permalink

  We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
  Your site offered us with valuable info to work on. You’ve done a formidable job and our whole community will be grateful to you.

  Reply
 • April 24, 2019 at 7:44 pm
  Permalink

  It’s impressive that you are getting thoughts from this piece of writing as well as from our
  discussion made here.

  Reply
 • April 25, 2019 at 12:26 am
  Permalink

  Hey! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any suggestions?

  Reply
 • April 25, 2019 at 6:18 am
  Permalink

  Good day very nice website!! Guy .. Beautiful .. Amazing ..
  I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally?

  I’m happy to search out a lot of helpful info here within the post, we’d like develop
  extra techniques on this regard, thank you for sharing.

  . . . . .

  Reply
 • April 25, 2019 at 10:39 am
  Permalink

  I believe that is one of the such a lot significant info
  for me. And i’m happy reading your article. But wanna statement on few basic things,
  The site taste is ideal, the articles is actually excellent : D.
  Excellent activity, cheers

  Reply
 • April 25, 2019 at 2:25 pm
  Permalink

  Link exchange is nothing else but it is just placing the other person’s weblog link on your page at
  proper place and other person will also do similar for
  you.

  Reply
 • April 25, 2019 at 3:51 pm
  Permalink

  Because the admin of this web site is working, no question very shortly it will be well-known, due to its quality contents.

  Reply
 • April 25, 2019 at 5:51 pm
  Permalink

  Hey there! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers?
  My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several weeks of hard work due to
  no back up. Do you have any methods to prevent hackers?

  Reply
 • April 25, 2019 at 9:44 pm
  Permalink

  It’s remarkable in support of me to have a website, which is valuable in support of my know-how.
  thanks admin

  Reply
 • April 25, 2019 at 11:00 pm
  Permalink

  Your style is unique in comparison to other folks I’ve read stuff from.
  I appreciate you for posting when you have the opportunity,
  Guess I will just bookmark this site.

  Reply
 • April 26, 2019 at 1:56 am
  Permalink

  continuously i used to read smaller articles that also clear their motive,
  and that is also happening with this paragraph which I am reading at this time.

  Reply
 • April 26, 2019 at 7:18 am
  Permalink

  My partner and I absolutely love your blog
  and find nearly all of your post’s to be just
  what I’m looking for. can you offer guest writers to write content to suit
  your needs? I wouldn’t mind composing a post or elaborating on some
  of the subjects you write concerning here. Again, awesome web log!

  Reply
 • April 26, 2019 at 8:06 am
  Permalink

  Hello There. I found your blog using msn. This is a very
  well written article. I’ll be sure to bookmark it and return to read
  more of your useful information. Thanks for the post.
  I will definitely return.

  Reply
 • April 26, 2019 at 11:39 am
  Permalink

  I love what you guys are up too. This kind of clever work and
  coverage! Keep up the fantastic works guys
  I’ve incorporated you guys to our blogroll.

  Reply
 • April 26, 2019 at 3:19 pm
  Permalink

  Thanks a bunch for sharing this with all of us you really know what you’re speaking approximately!
  Bookmarked. Kindly additionally seek advice from my website =).
  We can have a hyperlink change agreement between us

  Reply
 • April 26, 2019 at 8:32 pm
  Permalink

  I like what you guys are up too. Such clever work and coverage!
  Keep up the terrific works guys I’ve you guys to our blogroll.

  Reply
 • April 27, 2019 at 12:40 am
  Permalink

  I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.
  I don’t know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you aren’t already
  😉 Cheers!

  Reply
 • April 27, 2019 at 9:46 am
  Permalink

  hello there and thank you for your information – I’ve
  certainly picked up anything new from right here.
  I did however expertise a few technical points using this site, since I experienced to reload the site a lot of times previous to I
  could get it to load properly. I had been wondering if
  your web host is OK? Not that I’m complaining, but slow loading instances times will very frequently affect
  your placement in google and can damage your high-quality score
  if ads and marketing with Adwords. Well I’m adding this RSS to my email and can look out for a lot
  more of your respective interesting content. Ensure that
  you update this again soon.

  Reply
 • April 27, 2019 at 10:09 am
  Permalink

  I enjoy what you guys are usually up too. Such clever work and exposure!
  Keep up the excellent works guys I’ve included you guys to my own blogroll.

  Reply
 • April 27, 2019 at 11:28 am
  Permalink

  Hi! Someone in my Myspace group shared this website
  with us so I came to check it out. I’m definitely loving the information.
  I’m book-marking and will be tweeting this to my followers!
  Great blog and terrific design and style.

  Reply
 • April 27, 2019 at 12:39 pm
  Permalink

  Hi there! Someone in my Myspace group shared this
  site with us so I came to check it out. I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will be tweeting this
  to my followers! Terrific blog and terrific design.

  Reply
 • April 27, 2019 at 3:19 pm
  Permalink

  Hi everybody, here every one is sharing these familiarity,
  so it’s pleasant to read this blog, and I used to go to see this blog everyday.

  Reply
 • April 27, 2019 at 6:32 pm
  Permalink

  I’ll immediately grab your rss as I can’t to find your email subscription link or e-newsletter service.
  Do you’ve any? Please allow me understand in order that
  I may just subscribe. Thanks.

  Reply
 • April 27, 2019 at 9:35 pm
  Permalink

  Everyone loves it when people get together and share ideas.

  Great site, stick with it!

  Reply
 • April 28, 2019 at 2:35 am
  Permalink

  This design is wicked! You definitely know how to keep a
  reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost
  moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job.
  I really enjoyed what you had to say, and more than that,
  how you presented it. Too cool!

  Reply
 • April 28, 2019 at 9:09 am
  Permalink

  Hey there! This post couldn’t be written any better!
  Reading this post reminds me of my good old room mate! He
  always kept chatting about this. I will forward this article to him.
  Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

  Reply
 • April 28, 2019 at 9:15 am
  Permalink

  I am in fact happy to glance at this website posts which consists of lots of helpful data,
  thanks for providing these information.

  Reply
 • April 28, 2019 at 11:09 am
  Permalink

  Great beat ! I wish to apprentice while you amend
  your site, how can i subscribe for a blog web site?
  The account aided me a acceptable deal. I had been a
  little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

  Reply
 • April 28, 2019 at 11:46 am
  Permalink

  Great blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A theme like yours with a few simple tweeks would really
  make my blog jump out. Please let me know where you got your
  design. Thanks a lot

  Reply
 • April 28, 2019 at 12:02 pm
  Permalink

  This is my first time pay a visit at here and i am truly pleassant to
  read all at single place.

  Reply
 • April 28, 2019 at 1:24 pm
  Permalink

  Nice post. I was checking constantly this blog and I’m impressed!
  Very useful info specifically the last part 🙂 I care for such information a lot.

  I was looking for this certain info for a very long time.
  Thank you and best of luck.

  Reply
 • April 28, 2019 at 6:49 pm
  Permalink

  We’re a gaggle of volunteers and starting a brand new scheme in our community.
  Your site offered us with helpful info to
  work on. You’ve done a formidable activity and our whole community might be grateful to you.

  Reply
 • April 29, 2019 at 3:53 am
  Permalink

  Hey would you mind letting me know which webhost you’re working with?
  I’ve loaded your blog in 3 different web browsers and I must say this
  blog loads a lot faster then most. Can you recommend a good internet hosting provider at a fair price?
  Many thanks, I appreciate it!

  Reply
 • April 29, 2019 at 7:08 am
  Permalink

  Hi Dear, are you really visiting this website on a regular basis, if so after that you will definitely take pleasant experience.

  Reply
 • April 29, 2019 at 10:20 am
  Permalink

  What a information of un-ambiguity and preserveness of precious know-how
  concerning unpredicted emotions.

  Reply
 • April 29, 2019 at 10:32 am
  Permalink

  I needed to thank you for this good read!! I absolutely
  enjoyed every little bit of it. I have you bookmarked to look at new stuff you post…

  Reply
 • April 29, 2019 at 10:45 am
  Permalink

  Thanks for finally writing about >Đại gia Lê Ân kêu cứu <Liked it!

  Reply
 • April 29, 2019 at 2:31 pm
  Permalink

  I was curious if you ever thought of changing the page layout of your blog?
  Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect
  with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or two
  images. Maybe you could space it out better?

  Reply
 • April 29, 2019 at 3:33 pm
  Permalink

  Someone essentially lend a hand to make severely articles I would state.
  That is the very first time I frequented your web page and to this point?
  I surprised with the research you made to create this actual submit extraordinary.
  Wonderful task!

  Reply
 • April 29, 2019 at 3:33 pm
  Permalink

  Hello there, just became aware of your blog
  through Google, and found that it is really informative.
  I am going to watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future.
  Numerous people will be benefited from your writing.
  Cheers!

  Reply
 • April 29, 2019 at 8:51 pm
  Permalink

  Hi, I think your site might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog in Chrome, it looks fine but when opening
  in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!
  Other then that, amazing blog!

  Reply
 • April 29, 2019 at 9:49 pm
  Permalink

  Thanks , I have recently been searching for information approximately this subject for ages
  and yours is the greatest I have found out till now.
  However, what about the bottom line? Are you sure concerning the source?

  Reply
 • April 30, 2019 at 12:25 am
  Permalink

  Just desire to say your article is as astounding. The clarity for
  your post is simply spectacular and i could suppose you are a professional in this subject.

  Well together with your permission allow me to take hold of
  your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks
  a million and please continue the enjoyable work.

  Reply
 • April 30, 2019 at 2:19 am
  Permalink

  I’m really impressed along with your writing skills
  as neatly as with the structure in your blog. Is that this a paid topic or did you customize
  it yourself? Anyway stay up the nice high quality writing, it is rare to peer a nice blog like this one today..

  Reply
 • April 30, 2019 at 5:07 am
  Permalink

  Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you, However I
  am going through issues with your RSS. I don’t understand why I can’t subscribe to it.
  Is there anyone else having the same RSS issues? Anyone that knows the solution can you kindly respond?
  Thanx!!

  Reply
 • April 30, 2019 at 2:23 pm
  Permalink

  My spouse and I stumbled over here different page and thought I may as
  well check things out. I like what I see so now i’m following you.
  Look forward to looking over your web page repeatedly.

  Reply
 • April 30, 2019 at 2:49 pm
  Permalink

  I’m amazed, I must say. Seldom do I encounter a blog that’s equally educative and entertaining,
  and let me tell you, you’ve hit the nail on the head.

  The problem is something which too few folks are speaking intelligently about.
  I’m very happy I found this in my hunt for something concerning this.

  Reply
 • April 30, 2019 at 7:06 pm
  Permalink

  Useful info. Lucky me I discovered your site by chance, and I’m stunned
  why this accident didn’t took place in advance! I bookmarked it.

  Reply
 • April 30, 2019 at 8:05 pm
  Permalink

  Everything is very open with a precise clarification of the issues.
  It was definitely informative. Your site is very useful.
  Thank you for sharing!

  Reply
 • May 1, 2019 at 2:10 am
  Permalink

  Hello there! I know this is kinda off topic however , I’d
  figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a
  blog post or vice-versa? My site addresses a lot of
  the same topics as yours and I think we could greatly benefit from
  each other. If you might be interested feel free to send
  me an e-mail. I look forward to hearing from you! Awesome blog by the
  way!

  Reply
 • May 1, 2019 at 4:09 am
  Permalink

  I do agree with all of the ideas you’ve presented on your post.
  They’re really convincing and will certainly work.
  Still, the posts are very brief for newbies. May just you please lengthen them a little from next time?
  Thank you for the post.

  Reply
 • May 1, 2019 at 4:59 pm
  Permalink

  Nice post. I used to be checking constantly this blog
  and I am inspired! Extremely helpful info specially the ultimate phase 🙂 I handle such info much.
  I used to be seeking this certain information for a very long time.
  Thank you and best of luck.

  Reply
 • May 2, 2019 at 4:19 am
  Permalink

  It is not my first time to pay a visit this website, i am browsing this web site dailly and get good facts from here
  daily.

  Reply
 • May 2, 2019 at 6:03 am
  Permalink

  Hey there! This is my first visit to your blog!
  We are a team of volunteers and starting a new project in a
  community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a wonderful job!

  Reply
 • May 2, 2019 at 11:34 am
  Permalink

  This is my first time pay a visit at here and i am really impressed to
  read everthing at single place.

  Reply
 • May 2, 2019 at 3:09 pm
  Permalink

  You are so awesome! I don’t believe I’ve read through a single thing like this before.
  So nice to find someone with some original thoughts on this
  subject. Really.. thank you for starting this up.
  This site is something that is required on the web, someone with a bit of originality!

  Reply
 • May 3, 2019 at 12:38 am
  Permalink

  I’m not that much of a internet reader to be honest but your blogs
  really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to
  come back down the road. Many thanks

  Reply
 • May 3, 2019 at 4:02 am
  Permalink

  I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.
  I don’t know who you are but certainly you are going to a famous
  blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

  Reply
 • May 3, 2019 at 5:18 pm
  Permalink

  Hi my family member! I wish to say that this post is awesome, great
  written and include almost all significant infos. I would like to see more posts like this .

  Reply
 • May 5, 2019 at 9:29 pm
  Permalink

  Wow, fantastic weblog format! How long have you ever been running a blog
  for? you make running a blog glance easy. The whole glance of your web
  site is fantastic, let alone the content!

  Reply
 • May 5, 2019 at 9:59 pm
  Permalink

  Heya i’m for the first time here. I came across this board and I find It really
  helpful & it helped me out a lot. I hope to give something back
  and aid others such as you helped me.

  Reply
 • May 6, 2019 at 2:38 am
  Permalink

  I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this site.
  I’m hoping to see the same high-grade blog posts from
  you later on as well. In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my own website now 😉

  Reply
 • May 6, 2019 at 5:54 pm
  Permalink

  This piece of writing offers clear idea in support of the new visitors of blogging,
  that in fact how to do blogging and site-building.

  Reply
 • May 6, 2019 at 6:28 pm
  Permalink

  Hello, just wanted to say, I enjoyed this article.
  It was funny. Keep on posting!

  Reply
 • May 6, 2019 at 9:23 pm
  Permalink

  Very good post. I absolutely appreciate this site.

  Continue the good work!

  Reply
 • May 7, 2019 at 2:13 am
  Permalink

  Hello! Quick question that’s entirely off topic. Do you know
  how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when browsing from my iphone.
  I’m trying to find a template or plugin that might be able to resolve
  this issue. If you have any suggestions, please share.

  Many thanks!

  Reply
 • May 13, 2019 at 6:38 am
  Permalink

  This is a great tip especially to those fresh to the blogosphere.

  Brief but very precise info… Appreciate your sharing
  this one. A must read post!

  Reply
 • May 13, 2019 at 8:22 am
  Permalink

  All sorts of investments come with certain risks.

  Reply
 • May 15, 2019 at 7:43 pm
  Permalink

  Thanks for sharing such a nice thinking, post is pleasant, thats why i have read it entirely

  Reply
 • May 15, 2019 at 9:57 pm
  Permalink

  You are so interesting! I do not suppose I’ve read something like that before.
  So nice to discover somebody with unique thoughts on this topic.
  Seriously.. thanks for starting this up. This site is something that’s
  needed on the internet, someone with a bit of originality!

  Reply
 • May 18, 2019 at 12:11 am
  Permalink

  It’s going to be end of mine day, however before end I am reading
  this impressive post to increase my experience.

  Reply
 • May 21, 2019 at 8:29 pm
  Permalink

  It’s remarkable to go to see this web page and reading the views of all
  mates on the topic of this post, while I am also eager of getting experience.

  Reply
 • May 22, 2019 at 4:34 am
  Permalink

  Very soon this web page will be famous among
  all blog users, due to it’s fastidious articles
  or reviews

  Reply
 • May 22, 2019 at 4:08 pm
  Permalink

  Hi there, I found your website via Google whilst searching for a comparable matter, your website got
  here up, it appears good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

  Hi there, just was alert to your weblog through Google,
  and located that it is really informative. I’m going to watch out for brussels.

  I’ll appreciate in case you proceed this in future. Numerous folks will be benefited from
  your writing. Cheers!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *